IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• UWM е-mini SPX

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
      Аз продавам тук моите акции, влезнах в злато. Просто виждам потенциал там повече отколкото в акции. Успех.
      Какво си държал?
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Аз продавам тук моите акции, влезнах в злато. Просто виждам потенциал там повече отколкото в акции. Успех.

Коментар

• Днеска започна Великото Американско Хилядолетие! Ураааааа
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
            Миналата година имаха същата железна логика и за Нетфликс.. всички щяха да гледат филми завинаги
            Различни са... за това написах УСЛУГИ, където нещата са по-иначе... Погледни продажбите и прогнозните продажби.
            Плюс, че NFLX са по-скоро някаква локална компания... Не мисля, че някой българин, китаец или дори европеец ги е познавал или познавал добре. Докато IPhone има както в България, така и в Китай, така и в Египет, Либия и други убити държави.
            Раликата в двете компании е безумно огромна!
            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
              Което си е така,така си е
              При индексите,обаче-5-ти ден на ръстове , не се случва много често,айде да приемем ,че и днес и утре ще имаме ръстове,ама тооооооо....,на нищо не прилича вече
              На колко ти е стопа . Не ти го пожелавам но 13100 плюс и оттам ще тръгне надолу...
              Имаш изкривяване на тема къси да знаеш малка почивка добре ще ти дойде..
              поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                За AAPL си мисля, че ще стане както с GOOG. Направиха дърто изстрелване, след това корегираха и после леко по-леко се върнаха на нивата от преди спада. Според мен реалната цена на компанията не е много далече от тази. Виьте какво пише днес - още преди излизането на новият IPod е разпродадено всичко - тази компания има РЕАЛЕН бизнес с реални клиенти. Не е LNKD или някой друг сайт за УСЛУГИ или по-скоро чесане на краста. Просто истината е, че IPad и IPhone са наистина доста полезни и практични!
                Миналата година имаха същата железна логика и за Нетфликс.. всички щяха да гледат филми завинаги
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

За AAPL си мисля, че ще стане както с GOOG. Направиха дърто изстрелване, след това корегираха и после леко по-леко се върнаха на нивата от преди спада. Според мен реалната цена на компанията не е много далече от тази. Виьте какво пише днес - още преди излизането на новият IPod е разпродадено всичко - тази компания има РЕАЛЕН бизнес с реални клиенти. Не е LNKD или някой друг сайт за УСЛУГИ или по-скоро чесане на краста. Просто истината е, че IPad и IPhone са наистина доста полезни и практични!
                  Което си е така,така си е
                  При индексите,обаче-5-ти ден на ръстове , не се случва много често,айде да приемем ,че и днес и утре ще имаме ръстове,ама тооооооо....,на нищо не прилича вече
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• За AAPL си мисля, че ще стане както с GOOG. Направиха дърто изстрелване, след това корегираха и после леко по-леко се върнаха на нивата от преди спада. Според мен реалната цена на компанията не е много далече от тази. Виьте какво пише днес - още преди излизането на новият IPod е разпродадено всичко - тази компания има РЕАЛЕН бизнес с реални клиенти. Не е LNKD или някой друг сайт за УСЛУГИ или по-скоро чесане на краста. Просто истината е, че IPad и IPhone са наистина доста полезни и практични!
                    България Над Всичко

Коментар

Не разбирам защо сте се хванали с тъпата ябълка... на борсите се търгуват толкова много акции, а вие все гледате за надолу, тази дето се качва най-много...
                      Тук споделих 2-3 акции дето падат, дори дискусия не можа да се получи... то даже нямаше отговор на постовете ми, за акции дето... падат-падат. Бързата печалба идва рядко... особенно на борсата и обикновенно е последвана от бърза загуба
                      Коментирахме,как да не сме,нали ти казах,че повечето движение най вероятно е свършило,понеже сигнала е доста от преди 24-като цена.
                      Ябълката просто ме дразни-но няма да я играя -спокойно!

Коментар

• Не разбирам защо сте се хванали с тъпата ябълка... на борсите се търгуват толкова много акции, а вие все гледате за надолу, тази дето се качва най-много...
                        Тук споделих 2-3 акции дето падат, дори дискусия не можа да се получи... то даже нямаше отговор на постовете ми, за акции дето... падат-падат. Бързата печалба идва рядко... особенно на борсата и обикновенно е последвана от бърза загуба
                        България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          И аз едвам ги трая тия супер оптимисти от Другата страна на голямата вода,ама за сега си седя на ръцете.
                          Ябълката я дебна за сигнал за шорт,-да видим. Ако ще и 700 да стане все ще се разцепи по някое време
                          Не се бъзикайте на къси с Ябълката.

В момента манията е такава, че ако Apple обяви, че ще продава I-пирони, I-обувки или дори I-задници - феновете им ще ги изкупят за 3 месеца напред.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                            Изродите продължават да помпят понзи балона ... Тая седмица ще е апогеят им - в краткосрочен план - явно уичинга в Петък е сетнат много високо...
                            Но от другата седмица влизаме в корекция... поне до отчетите... а ако те се окажат "не според очакванията" (казвам го иронично - щото всички ги четем, но само единици ги "оценяват" на пазара - определят цената)... ще сложим и ските...

ФЕД не вярвам да изненада днес... Бернанке колкото и да му се ще да печата - вече му поизвиха ръцете - предвид изборите...

Бах тая Апълка - не златна, а диамантена я направиха... ама и после разцепването ще и е брутално! Като казах диамати - хахахаха по-голяма измама и заблуда от тях няма - маркетинг на безкрайност... Но така е в богатите общества!

Успех на търгуващите!
                            И аз едвам ги трая тия супер оптимисти от Другата страна на голямата вода,ама за сега си седя на ръцете.
                            Ябълката я дебна за сигнал за шорт,-да видим. Ако ще и 700 да стане все ще се разцепи по някое време

Коментар

• Изродите продължават да помпят понзи балона ... Тая седмица ще е апогеят им - в краткосрочен план - явно уичинга в Петък е сетнат много високо...
                              Но от другата седмица влизаме в корекция... поне до отчетите... а ако те се окажат "не според очакванията" (казвам го иронично - щото всички ги четем, но само единици ги "оценяват" на пазара - определят цената)... ще сложим и ските...

ФЕД не вярвам да изненада днес... Бернанке колкото и да му се ще да печата - вече му поизвиха ръцете - предвид изборите...

Бах тая Апълка - не златна, а диамантена я направиха... ама и после разцепването ще и е брутално! Като казах диамати - хахахаха по-голяма измама и заблуда от тях няма - маркетинг на безкрайност... Но така е в богатите общества!

Успех на търгуващите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Нищо специално, завъртях дълги индекси през бъкета за едни 40 пойнта.
                                ха така,тия ша да са от мойте късите

Коментар

Working...
                                X