UWM е-mini SPX
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеАз продавам тук моите акции, влезнах в злато. Просто виждам потенциал там повече отколкото в акции. Успех.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеМиналата година имаха същата железна логика и за Нетфликс.. всички щяха да гледат филми завинаги
Плюс, че NFLX са по-скоро някаква локална компания... Не мисля, че някой българин, китаец или дори европеец ги е познавал или познавал добре. Докато IPhone има както в България, така и в Китай, така и в Египет, Либия и други убити държави.
Раликата в двете компании е безумно огромна!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКоето си е така,така си е
При индексите,обаче-5-ти ден на ръстове, не се случва много често,айде да приемем ,че и днес и утре ще имаме ръстове,ама тооооооо....,на нищо не прилича вече
Имаш изкривяване на тема къси да знаеш малка почивка добре ще ти дойде..
поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеЗа AAPL си мисля, че ще стане както с GOOG. Направиха дърто изстрелване, след това корегираха и после леко по-леко се върнаха на нивата от преди спада. Според мен реалната цена на компанията не е много далече от тази. Виьте какво пише днес - още преди излизането на новият IPod е разпродадено всичко - тази компания има РЕАЛЕН бизнес с реални клиенти. Не е LNKD или някой друг сайт за УСЛУГИ или по-скоро чесане на краста. Просто истината е, че IPad и IPhone са наистина доста полезни и практични!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеЗа AAPL си мисля, че ще стане както с GOOG. Направиха дърто изстрелване, след това корегираха и после леко по-леко се върнаха на нивата от преди спада. Според мен реалната цена на компанията не е много далече от тази. Виьте какво пише днес - още преди излизането на новият IPod е разпродадено всичко - тази компания има РЕАЛЕН бизнес с реални клиенти. Не е LNKD или някой друг сайт за УСЛУГИ или по-скоро чесане на краста. Просто истината е, че IPad и IPhone са наистина доста полезни и практични!
При индексите,обаче-5-ти ден на ръстове, не се случва много често,айде да приемем ,че и днес и утре ще имаме ръстове,ама тооооооо....,на нищо не прилича вече
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
За AAPL си мисля, че ще стане както с GOOG. Направиха дърто изстрелване, след това корегираха и после леко по-леко се върнаха на нивата от преди спада. Според мен реалната цена на компанията не е много далече от тази. Виьте какво пише днес - още преди излизането на новият IPod е разпродадено всичко - тази компания има РЕАЛЕН бизнес с реални клиенти. Не е LNKD или някой друг сайт за УСЛУГИ или по-скоро чесане на краста. Просто истината е, че IPad и IPhone са наистина доста полезни и практични!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеНе разбирам защо сте се хванали с тъпата ябълка... на борсите се търгуват толкова много акции, а вие все гледате за надолу, тази дето се качва най-много...
Тук споделих 2-3 акции дето падат, дори дискусия не можа да се получи... то даже нямаше отговор на постовете ми, за акции дето... падат-падат. Бързата печалба идва рядко... особенно на борсата и обикновенно е последвана от бърза загуба
Ябълката просто ме дразни-но няма да я играя -спокойно!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Не разбирам защо сте се хванали с тъпата ябълка... на борсите се търгуват толкова много акции, а вие все гледате за надолу, тази дето се качва най-много...
Тук споделих 2-3 акции дето падат, дори дискусия не можа да се получи... то даже нямаше отговор на постовете ми, за акции дето... падат-падат. Бързата печалба идва рядко... особенно на борсата и обикновенно е последвана от бърза загубаFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИ аз едвам ги трая тия супер оптимисти от Другата страна на голямата вода,ама за сега си седя на ръцете.
Ябълката я дебна за сигнал за шорт,-да видим. Ако ще и 700 да стане все ще се разцепи по някое време
В момента манията е такава, че ако Apple обяви, че ще продава I-пирони, I-обувки или дори I-задници - феновете им ще ги изкупят за 3 месеца напред.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеИзродите продължават да помпят понзи балона ... Тая седмица ще е апогеят им - в краткосрочен план - явно уичинга в Петък е сетнат много високо...
Но от другата седмица влизаме в корекция... поне до отчетите... а ако те се окажат "не според очакванията" (казвам го иронично - щото всички ги четем, но само единици ги "оценяват" на пазара - определят цената)... ще сложим и ските...
ФЕД не вярвам да изненада днес... Бернанке колкото и да му се ще да печата - вече му поизвиха ръцете - предвид изборите...
Бах тая Апълка - не златна, а диамантена я направиха... ама и после разцепването ще и е брутално! Като казах диамати - хахахаха по-голяма измама и заблуда от тях няма - маркетинг на безкрайност... Но така е в богатите общества!
Успех на търгуващите!
Ябълката я дебна за сигнал за шорт,-да видим. Ако ще и 700 да стане все ще се разцепи по някое времеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Изродите продължават да помпят понзи балона ... Тая седмица ще е апогеят им - в краткосрочен план - явно уичинга в Петък е сетнат много високо...
Но от другата седмица влизаме в корекция... поне до отчетите... а ако те се окажат "не според очакванията" (казвам го иронично - щото всички ги четем, но само единици ги "оценяват" на пазара - определят цената)... ще сложим и ските...
ФЕД не вярвам да изненада днес... Бернанке колкото и да му се ще да печата - вече му поизвиха ръцете - предвид изборите...
Бах тая Апълка - не златна, а диамантена я направиха... ама и после разцепването ще и е брутално! Като казах диамати - хахахаха по-голяма измама и заблуда от тях няма - маркетинг на безкрайност... Но така е в богатите общества!
Успех на търгуващите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНищо специално, завъртях дълги индекси през бъкета за едни 40 пойнта.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар