If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гърците на 17 и маркета ще отиграл излизането им от еврозоната ........
А даймлер вече е на 35 .... при минимум 30 -
Дойчебанк 27 .. при мин. 20 Комерса 1,3 при мин 1,1 .
Адидас -57 при 47 .... тук най много трябва да пада ..
Фолсв. 116 --- много трябва да пада...
Според мен Метро също ще е интересна ....
Какво хубавко ми стана на дакса кръв се лее ама още искам да падне на 6000 точки ми е скъпо може би ако падне на 5700-5800 мога да се разделя с някое друго евро срещу някоя друга акция вече има първи признаци на паника макар че истинска паника значи поне -10% да затвори индекса имало е такива случаи при дакса след любовният сблъсък между кулите близнаци и самолета с муджахидините изгаряща любов е било ма тогава брата го е отигравал щото аз бях доста малък
Ауууу, познах! Едва 69 000 нови работни места. Безработицата: +0,1%. Този следобед ще е доста червеничко, пригответе се Аз добре, че съм на сянка. Май се очертава да изкарам някои $ днес
Ще подкрепяш мойта акция Браво какво избори ли има тогава или какво 10-15 евро лева долара аз ще си взема VW ма само под 90 един чувал или два
Гърците на 17 и маркета ще отиграл излизането им от еврозоната ........
А даймлер вече е на 35 .... при минимум 30 -
Дойчебанк 27 .. при мин. 20 Комерса 1,3 при мин 1,1 .
Адидас -57 при 47 .... тук най много трябва да пада ..
Фолсв. 116 --- много трябва да пада...
На 15 юни си купи Комерс ,Дойчебанк , Даймлер и Адидас.......на колкото и да са в 17 -18 часа....само реални акции ...
След това или ще осъмеш на 20 по богат с 30 % или ще пиеш една студена вода ама тя ще е за всички....
Събирам 10-15 К за тогава ....
Ще подкрепяш мойта акция Браво какво избори ли има тогава или какво 10-15 евро лева долара аз ще си взема VW ма само под 90 един чувал или два
Мда,кървава седмица е !!!
Не забравяйте обаче,че Американите обичат да се разграничават от проблемите на Европа!!!
П.С. Джейс от как прогнозира бай нивото на петрола на 86,падна още цели 2 долара
Добре,че се отърсих от тази тъпотия да търгувам по препоръки
На 15 юни си купи Комерс ,Дойчебанк , Даймлер и Адидас.......на колкото и да са в 17 -18 часа....само реални акции ...
След това или ще осъмеш на 20 по богат с 30 % или ще пиеш една студена вода ама тя ще е за всички....
Събирам 10-15 К за тогава ....
Прогнозите на анализаторите са за 150 000 нови работни места и 8,1% безработица. Ако данните се окажат по-лоши ще стане кърваво Още от сега фючърсите на основните американски индекси са с 1% надолу, заради макроданните от Европа. Изкарат ли кофти данни, може да направим -2% днес.
Мда,кървава седмица е !!!
Не забравяйте обаче,че Американите обичат да се разграничават от проблемите на Европа!!!
П.С. Джейс от как прогнозира бай нивото на петрола на 86,падна още цели 2 долара
Добре,че се отърсих от тази тъпотия да търгувам по препоръки
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Прогнозите на анализаторите са за 150 000 нови работни места и 8,1% безработица. Ако данните се окажат по-лоши ще стане кърваво Още от сега фючърсите на основните американски индекси са с 1% надолу, заради макроданните от Европа. Изкарат ли кофти данни, може да направим -2% днес.
Коментар