If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като цяло добре изглежда пазара днес. Ако всичко върви добре може би утре към края на деня да влезна с дълги...Евнтуален стоп окол вчерашните ниски нива, цела нов връх.. Но това е засега каквото мисля, нямам позиция и няма и да влизам днес.
Не мога да разбера нищо от това, което пишеш. Пълни са с факти и най-вече коментари, които са притиворечиви... Ако пазара няма страх, това не е ли бериш ( може още да пада)?
Според мен е излишно да се правят прогнози, вариантите са много и няма смисъл да се мислят всички.,, Моето мнение е че искам да купя тук, но понеже нямам стоп, явно няма да е днес. Успех на всички.
Няма да се плашиш!
827 милиарда евро овърнайт депозити в ЕЦБ, при рекордно нисък TED spred! Няма страх на пазара! Просто сега прибират премята във ВИКС-а... До Мартенския Уичинг - пак щеатакуваме старите върхове....
А после - каквото сабя покаже...
Ако федералните резервоари не рзвържат кесията - нищо чудно да сработи старата максима - "Продай през Май..и се кефи ня лятото .. "....
Есента ще е голямата игра! Изборите + Европа требе да покаже че сичкото ова печатане е сработило....
TED spread да гледаш ако имаш проблеми с ликивдността и от там паника ..сега при всичката тази ликвидност мисля, че не е показателно.
Няма милост..дано качи малко че с това темпо паниката в края на седмицата е гарантирана..
Няма да се плашиш!
827 милиарда евро овърнайт депозити в ЕЦБ, при рекордно нисък TED spred! Няма страх на пазара! Просто сега прибират премята във ВИКС-а... До Мартенския Уичинг - пак щеатакуваме старите върхове....
А после - каквото сабя покаже...
Ако федералните резервоари не рзвържат кесията - нищо чудно да сработи старата максима - "Продай през Май..и се кефи ня лятото .. "....
Есента ще е голямата игра! Изборите + Европа требе да покаже че сичкото ова печатане е сработило....
Коментар