Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Голяма дневна черна свещ... навсякъде!
Мисля си.... пазара не очаква сериозен спад.. по-скоро техническа корекция! Но дали не е това възможността дирижорите яко да изклатят маркета ,.... както те си знаят!
Успокоява ме огромната кешовица на европейските банки.... пък и макро дадните в САЩ, в изборната година са много добри... така че засега не мисля че ще има сериозни движения надолу!
Но това не пречи да видим едно брутално изсипване в края на сесията и един як гап надоле в овърмаркета! Още повече че насдак 100 си удържа засега нивото 2580! а и СИП-то е упорито над 1336! падне ли тази кота - става лошо за бичетата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеЛично според мен е рано за радост за шортовете.
Ако утре не задълбаят ще имаме ново най-високо ниво според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
осерих
и сега ми е на 1299Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениенека потанцуват,важното е ,че се диша по спокойно.
Чубак,ти държиш ли още твоите къси?
и сега ми е на 1299Last edited by 4ubaka; 06.03.2012, 18:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениесега може и малко,
танц да има около 1343
Чубак,ти държиш ли още твоите къси?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
сега може и малко,
танц да има около 1343
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениещото съм къс от 3 месеца , започва да изгрява слънчице и на моята полянка
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИзджуркай ябълките или синевата
Преди малко, всички акции в Дау и всички в Насдак100 бяха на червено
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеМечките са доста слаби засега.. Много от акциите от Дау едва мръднаха. Тактически затварям късите DAX. Търся да намеря някоя акция с голям номинал 150 долара и нагоре за отиграване на къси вместо индекси за да се възползвам от ниски комисионни на такива скъпи акции
Преди малко, всички акции в Дау и всички в Насдак100 бяха на червено
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениети пък що си толкоз cheer в такъв ден ?
Коментар
Коментар