IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://darikfinance.bg/novini/72765/...F0%FA%F9%E0%F2
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Няма милост..дано качи малко че с това темпо паниката в края на седмицата е гарантирана..
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Голяма дневна черна свещ... навсякъде!

Мисля си.... пазара не очаква сериозен спад.. по-скоро техническа корекция! Но дали не е това възможността дирижорите яко да изклатят маркета ,.... както те си знаят!

Успокоява ме огромната кешовица на европейските банки.... пък и макро дадните в САЩ, в изборната година са много добри... така че засега не мисля че ще има сериозни движения надолу!
        Но това не пречи да видим едно брутално изсипване в края на сесията и един як гап надоле в овърмаркета! Още повече че насдак 100 си удържа засега нивото 2580! а и СИП-то е упорито над 1336! падне ли тази кота - става лошо за бичетата...

Коментар

• Внимание!!! Почват да гонят мечките. Много интересни графики.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
            Лично според мен е рано за радост за шортовете.
            Ако утре не задълбаят ще имаме ново най-високо ниво според мен.
            Прави впечатление как запънаха много от най-разбитите акции, според мен е покриване на къси, успях навреме да отворя пак къси на ДАКС, Такива дни хранят месеци

Коментар

• Лично според мен е рано за радост за шортовете.
              Ако утре не задълбаят ще имаме ново най-високо ниво според мен.
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение

осерих
                и сега ми е на 1299
                Браво,аз 2 пъти осервах ама до 1292 успях да го докарам
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Ако правилно съм прогнозирал (шъ извинявате) до към 20-и ще треба дрифтим надолу...
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    нека потанцуват,важното е ,че се диша по спокойно.
                    Чубак,ти държиш ли още твоите къси?
                    осерих
                    и сега ми е на 1299
                    Last edited by 4ubaka; 06.03.2012, 18:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                      сега може и малко,
                      танц да има около 1343
                      нека потанцуват,важното е ,че се диша по спокойно.
                      Чубак,ти държиш ли още твоите къси?
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• сега може и малко,
                        танц да има около 1343
                        Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        щото съм къс от 3 месеца , започва да изгрява слънчице и на моята полянка

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Изджуркай ябълките или синевата

Преди малко, всички акции в Дау и всички в Насдак100 бяха на червено
                          Само много безстрашен чожек може да шортва точно Епъл, не съм от тези

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                            Мечките са доста слаби засега.. Много от акциите от Дау едва мръднаха. Тактически затварям късите DAX. Търся да намеря някоя акция с голям номинал 150 долара и нагоре за отиграване на къси вместо индекси за да се възползвам от ниски комисионни на такива скъпи акции
                            Изджуркай ябълките или синевата

Преди малко, всички акции в Дау и всички в Насдак100 бяха на червено

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                              ти пък що си толкоз cheer в такъв ден ?
                              Мечките са доста слаби засега.. Много от акциите от Дау едва мръднаха. Тактически затварям късите DAX. Търся да намеря някоя акция с голям номинал 150 долара и нагоре за отиграване на къси вместо индекси за да се възползвам от ниски комисионни на такива скъпи акции

Коментар

• Ще видим дали това днес е просто техническа корекция или нещо повече идните 2-3 седмици. Иначе като за техническа корекция изглежда нормално.
                                There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Working...
                                X