IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Браво-прав беше!
    Meрси! Разгадахме го тоя ход на дирижорите!

Аз най-се кефя на прогнозата си за Никей!

както и да е! От другата седмица - почва новото раздаване!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
      Старото намаза филията!
      Браво-прав беше!
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
        6 сесии до края на 6 месечието! Аз упорито си чакам силен клоуз на маркетите на 29.06!

.
        Старото намаза филията!

Коментар

Прав си,Ние като спекуланти-трябва да внимаваме още повече от инвеститорите,само,че има една приказка-който го е страх от Мечки,да не ходи в Гората
          Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
            Искам да кажа , че трябва да се внимава. Както ти ми беше написал преди. Виждам , че търгувате повече спекулативно и краткосрочно. А между другото прочетох книгата ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ИНВЕСТИТОР. Там са описани много тежки критерий при избирането и закупуването на акции , дори и да са с цел спекула.
            Прав си,Ние като спекуланти-трябва да внимаваме още повече от инвеститорите,само,че има една приказка-който го е страх от Мечки,да не ходи в Гората

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Не бързам. Не случайно изтъргувах ИПО-то на Фейса през тях. И в момента съм в парите. Просто малко преди да се сринат вчера потривах доволно ръце, очаквайки 6,50 за изход. И пак не те разбирам какво искаш да кажеш с двата цитата. Както и да е
              Искам да кажа , че трябва да се внимава. Както ти ми беше написал преди. Виждам , че търгувате повече спекулативно и краткосрочно. А между другото прочетох книгата ИНТЕЛИГЕНТНИЯ ИНВЕСТИТОР. Там са описани много тежки критерий при избирането и закупуването на акции , дори и да са с цел спекула.

Коментар

За къде бързаш човеко??? Помисли малко! МаркетА и утре ще бъде там. По голяма е вероятността ти да не си там. Седни, събери си мислите, напиши си домашното и след това - действай!
                Не бързам. Не случайно изтъргувах ИПО-то на Фейса през тях. И в момента съм в парите. Просто малко преди да се сринат вчера потривах доволно ръце, очаквайки 6,50 за изход. И пак не те разбирам какво искаш да кажеш с двата цитата. Както и да е

Коментар

Демек?
                  За къде бързаш човеко??? Помисли малко! МаркетА и утре ще бъде там. По голяма е вероятността ти да не си там. Седни, събери си мислите, напиши си домашното и след това - действай!

Коментар

Демек?

Коментар

Ами, като не казаха коги шъ пуснат тунингованата ферма Яд ме е. Гледах ги днес за разкарване, но не ги махнах. Очаквах силно затваряне около 6,5
                      Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      За къде бързаш човеко??? Помисли малко! МаркетА и утре ще бъде там. По голяма е вероятността ти да не си там. Седни, събери си мислите, напиши си домашното и след това - действай! И спри да разпитваш, кой какво държи. Ти докато вдигнеш телефона да звъннеш на Пощенска, аз което съм държал е заминало!!!!

Коментар

Мамун тая Дзинга много палава,какви са тия движения 6,31-5,60
                        Ами, като не казаха коги шъ пуснат тунингованата ферма Яд ме е. Гледах ги днес за разкарване, но не ги махнах. Очаквах силно затваряне около 6,5

Коментар

• Мамун тая Дзинга много палава,какви са тия движения 6,31-5,60

Коментар

Внимаваме,ама все си мисля,че късата позиция е по спекулативна от Дългата
                            Да. И все пак.

Коментар

• Dividend Yields Signal Equity Market Rise

http://www.bloomberg.com/video/divid...gHj3em4pg.html
                              Мнението ми води до фалит !

Коментар

внимавайте със спекулацийте
                                Внимаваме,ама все си мисля,че късата позиция е по спекулативна от Дългата

Коментар

Working...
                                X