If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@ Равновесие: К'ъв им е тикърът на Сантандер Мексико? Аз ли не съм в час или ти си се объркал. Търсих го и не мога да го намеря. Сигурен ли си, че е имало спин-оф? И аз имам някакакъв такъв спомен, ама вече много смътен Намерих Сантандер Бразилия и Чили, и разбира се майката (АДР-а), ама никъде не виждам Сантандер Мексико.Доколкото разбирам и от сайта им на Болса-та търгуват големия Сантандер за 83-4 песо, което по днешния курс евро/песо си е към 5,ХХ евро, колкото е котировката и в Мадрид. Май не е листнат в Ню Йорк?
@ Равновесие: К'ъв им е тикърът на Сантандер Мексико? Аз ли не съм в час или ти си се объркал. Търсих го и не мога да го намеря. Сигурен ли си, че е имало спин-оф? И аз имам някакакъв такъв спомен, ама вече много смътен Намерих Сантандер Бразилия и Чили, и разбира се майката (АДР-а), ама никъде не виждам Сантандер Мексико.Доколкото разбирам и от сайта им на Болса-та търгуват големия Сантандер за 83-4 песо, което по днешния курс евро/песо си е към 5,ХХ евро, колкото е котировката и в Мадрид. Май не е листнат в Ню Йорк?
Не мога да се начудя на Амазон как така успяват да го крепят. Затворих си късите от 271... нечовешко е . Добавям Епъл и очаквам за край на сесията С%П 1559 откъдето пак ще го срежа
Рекох аз по-долу да се чака 300+. Много са брутални по-тази позиция. А конкретната причина тези дни е една информация, че амазонците крадяли дял на iTunes.Това колко е вярно не се знае, ама тези дето се бичат тука ще го вземат за чиста монета.
Не мога да се начудя на Амазон как така успяват да го крепят. Затворих си късите от 271... нечовешко е . Добавям Епъл и очаквам за край на сесията С%П 1559 откъдето пак ще го срежа
Благодаря , мъжка постъпка !
В момента ми остана само този къс насдак защитен със стоп , след което
мисля да се съсредоточа само и единствено върху EUR/USD , там се чувствам
най-комфортно , така че ще давам мнения само от информативен характер !
А относно търугването ти на борсата, то ти скисъвяш от 2-3 месеца Февруари-Март-Април...отваряше позиции на нива 150-200 пункта надолу . И тях ли ги затвори на печалба и как? Е ...ако сега си отворил отново...то запомни от мене едно нещо:
Винаги ще имаш и губещи и печеливши сделки. Най-важното е накрая като теглиш, чертата (на края на годината) да видиш колко си на печалба или загуба . А че ще направиш някоя друга печаливша сделка е ясно...то затова ФОРЕКС-а примамва хората, ако нямаш печеливши сделки някой път...то бързо ще се откажеш .
Т.ч. аз лично се съмнявам, че ти си на печалба за периода през който скъсяваш НАСДАК, много силно се съмнявам, че си някой гений който при растящ тренд от скъсявания прави пари - това даже и по книгите го няма . Но ако ти си от тези еденици, то тогава ти свалям шапка!
А аз лично ти казвам, че най-важното е да не лъжиш себе си! Само така ще можеш да останеш и продължиш на борсите .
Коментар