колко са силни бичетата просто непобедими , предавам се
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАбе,само да не е високосната
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеНа астрономическата или на финансовата годинаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАз лично опъвам дългите през 1% и мисля да кеширам 2рата половина на годината.Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеОтварям дългаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАйде стига ги пука, че взе да ми натежава вече. Добре, че дойде време за дивиденти да замезимАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениее сега е време аз да ям Хляб
Ух,че наказаха Дакси
Не затварям още щото ще има още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеО не!
Нищо против! Не давам акъл никому! : ) Във всичко има хляб, ама хляба е времево позициониран : )
Ух,че наказаха Дакси
Не затварям още щото ще има ощеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениенещо против шорт позиционирането?
Има си хляб и за дълги и за къси.
Да верно е изгубих доста време с тази ми позиция,но понеже реших да я играя без стоп,се отече малко
Аз днес съм 140 поинта в парите при Дакса-и не затварям!
Нищо против! Не давам акъл никому! : ) Във всичко има хляб, ама хляба е времево позициониран : )From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар