IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Stoyan Разгледай мнение
    Даксито днес може да направи овърсолд баунс - гласуват спасителния план за Кипър в Германския парламент.
    Да видим.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Даксито днес може да направи овърсолд баунс - гласуват спасителния план за Кипър в Германския парламент.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
        @ Равновесие: К'ъв им е тикърът на Сантандер Мексико? Аз ли не съм в час или ти си се объркал. Търсих го и не мога да го намеря. Сигурен ли си, че е имало спин-оф? И аз имам някакакъв такъв спомен, ама вече много смътен Намерих Сантандер Бразилия и Чили, и разбира се майката (АДР-а), ама никъде не виждам Сантандер Мексико.Доколкото разбирам и от сайта им на Болса-та търгуват големия Сантандер за 83-4 песо, което по днешния курс евро/песо си е към 5,ХХ евро, колкото е котировката и в Мадрид. Май не е листнат в Ню Йорк?
        http://www.bloomberg.com/quote/BSMX:US

Аз им четох и проспекта, не целия де - той е над 500 страници

http://www.nyse.com/about/listed/lcd...ml?ticker=BSMX

Коментар

• @ Равновесие: К'ъв им е тикърът на Сантандер Мексико? Аз ли не съм в час или ти си се объркал. Търсих го и не мога да го намеря. Сигурен ли си, че е имало спин-оф? И аз имам някакакъв такъв спомен, ама вече много смътен Намерих Сантандер Бразилия и Чили, и разбира се майката (АДР-а), ама никъде не виждам Сантандер Мексико.Доколкото разбирам и от сайта им на Болса-та търгуват големия Сантандер за 83-4 песо, което по днешния курс евро/песо си е към 5,ХХ евро, колкото е котировката и в Мадрид. Май не е листнат в Ню Йорк?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
            Братко, тук има хора дето шортят от една година, за какви натежали оптимисти ми говориш
            Много тежкарско го раздаваш мен
            За човек не смеещ да публикува даже и дългосрочна позиция ,
            а какво да говоря за краткосрочните или форекса тогава .
            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              Епъл късо или дълго от 403 $ ???
              Дълга схема

Коментар

Братко, тук има хора дето шортят от една година, за какви натежали оптимисти ми говориш
                нещо против шорт позиционирането?

Има си хляб и за дълги и за къси.

Да верно е изгубих доста време с тази ми позиция,но понеже реших да я играя без стоп,се отече малко

Аз днес съм 140 поинта в парите при Дакса-и не затварям!
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                  Не мога да се начудя на Амазон как така успяват да го крепят. Затворих си късите от 271... нечовешко е . Добавям Епъл и очаквам за край на сесията С%П 1559 откъдето пак ще го срежа
                  Рекох аз по-долу да се чака 300+. Много са брутални по-тази позиция. А конкретната причина тези дни е една информация, че амазонците крадяли дял на iTunes.Това колко е вярно не се знае, ама тези дето се бичат тука ще го вземат за чиста монета.

Коментар

• Епъл късо или дълго от 403 $ ???

Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                    Не мога да се начудя на Амазон как така успяват да го крепят. Затворих си късите от 271... нечовешко е . Добавям Епъл и очаквам за край на сесията С%П 1559 откъдето пак ще го срежа
                    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Гледайте сега като опъна смукача какво става с AAPL!!!!!!

Коментар

• Не мога да се начудя на Амазон как така успяват да го крепят. Затворих си късите от 271... нечовешко е . Добавям Епъл и очаквам за край на сесията С%П 1559 откъдето пак ще го срежа

Коментар

• Благодаря , мъжка постъпка !
                          В момента ми остана само този къс насдак защитен със стоп , след което
                          мисля да се съсредоточа само и единствено върху EUR/USD , там се чувствам
                          най-комфортно , така че ще давам мнения само от информативен характер !
                          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                            Аааа... тези които скъсяват отдавна си ги знаеме, но паоследнък имаше нови участници
                            А да, така си прав! Съгласявам се! : )
                            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                            България Над Всичко

Коментар

Аааа... тези които скъсяват отдавна си ги знаеме, но паоследнък имаше нови участници

Коментар

• ВУЙЧО,

извинявам се ако съм те обидил за нещо!

А относно търугването ти на борсата, то ти скисъвяш от 2-3 месеца Февруари-Март-Април...отваряше позиции на нива 150-200 пункта надолу . И тях ли ги затвори на печалба и как? Е ...ако сега си отворил отново...то запомни от мене едно нещо:
                                Винаги ще имаш и губещи и печеливши сделки. Най-важното е накрая като теглиш, чертата (на края на годината) да видиш колко си на печалба или загуба . А че ще направиш някоя друга печаливша сделка е ясно...то затова ФОРЕКС-а примамва хората, ако нямаш печеливши сделки някой път...то бързо ще се откажеш .

Т.ч. аз лично се съмнявам, че ти си на печалба за периода през който скъсяваш НАСДАК, много силно се съмнявам, че си някой гений който при растящ тренд от скъсявания прави пари - това даже и по книгите го няма . Но ако ти си от тези еденици, то тогава ти свалям шапка!

А аз лично ти казвам, че най-важното е да не лъжиш себе си! Само така ще можеш да останеш и продължиш на борсите .

Успех ВУЙЧО! Аз лично ти го пожелавам!

Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                                Shema , бъди мъж до последно и се извини ,че нарече сделките ми "безсмислени"
                                Благодаря !
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X