Първоначално изпратено от Stoyan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение@ Равновесие: К'ъв им е тикърът на Сантандер Мексико? Аз ли не съм в час или ти си се объркал. Търсих го и не мога да го намеря. Сигурен ли си, че е имало спин-оф? И аз имам някакакъв такъв спомен, ама вече много смътен Намерих Сантандер Бразилия и Чили, и разбира се майката (АДР-а), ама никъде не виждам Сантандер Мексико.Доколкото разбирам и от сайта им на Болса-та търгуват големия Сантандер за 83-4 песо, което по днешния курс евро/песо си е към 5,ХХ евро, колкото е котировката и в Мадрид. Май не е листнат в Ню Йорк?
Аз им четох и проспекта, не целия де - той е над 500 страници
http://www.nyse.com/about/listed/lcd...ml?ticker=BSMX
Коментар
-
@ Равновесие: К'ъв им е тикърът на Сантандер Мексико? Аз ли не съм в час или ти си се объркал. Търсих го и не мога да го намеря. Сигурен ли си, че е имало спин-оф? И аз имам някакакъв такъв спомен, ама вече много смътен Намерих Сантандер Бразилия и Чили, и разбира се майката (АДР-а), ама никъде не виждам Сантандер Мексико.Доколкото разбирам и от сайта им на Болса-та търгуват големия Сантандер за 83-4 песо, което по днешния курс евро/песо си е към 5,ХХ евро, колкото е котировката и в Мадрид. Май не е листнат в Ню Йорк?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеБратко, тук има хора дето шортят от една година, за какви натежали оптимисти ми говориш
За човек не смеещ да публикува даже и дългосрочна позиция ,
а какво да говоря за краткосрочните или форекса тогава .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеБратко, тук има хора дето шортят от една година, за какви натежали оптимисти ми говориш
Има си хляб и за дълги и за къси.
Да верно е изгубих доста време с тази ми позиция,но понеже реших да я играя без стоп,се отече малко
Аз днес съм 140 поинта в парите при Дакса-и не затварям!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНе мога да се начудя на Амазон как така успяват да го крепят. Затворих си късите от 271... нечовешко е . Добавям Епъл и очаквам за край на сесията С%П 1559 откъдето пак ще го срежа
Коментар
-
Епъл късо или дълго от 403 $ ???
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНе мога да се начудя на Амазон как така успяват да го крепят. Затворих си късите от 271... нечовешко е . Добавям Епъл и очаквам за край на сесията С%П 1559 откъдето пак ще го срежаМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеАааа... тези които скъсяват отдавна си ги знаеме, но паоследнък имаше нови участнициFrom Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Коментар
-
ВУЙЧО,
извинявам се ако съм те обидил за нещо!
А относно търугването ти на борсата, то ти скисъвяш от 2-3 месеца Февруари-Март-Април...отваряше позиции на нива 150-200 пункта надолу . И тях ли ги затвори на печалба и как? Е ...ако сега си отворил отново...то запомни от мене едно нещо:
Винаги ще имаш и губещи и печеливши сделки. Най-важното е накрая като теглиш, чертата (на края на годината) да видиш колко си на печалба или загуба . А че ще направиш някоя друга печаливша сделка е ясно...то затова ФОРЕКС-а примамва хората, ако нямаш печеливши сделки някой път...то бързо ще се откажеш .
Т.ч. аз лично се съмнявам, че ти си на печалба за периода през който скъсяваш НАСДАК, много силно се съмнявам, че си някой гений който при растящ тренд от скъсявания прави пари - това даже и по книгите го няма . Но ако ти си от тези еденици, то тогава ти свалям шапка!
А аз лично ти казвам, че най-важното е да не лъжиш себе си! Само така ще можеш да останеш и продължиш на борсите .
Успех ВУЙЧО! Аз лично ти го пожелавам!
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеShema , бъди мъж до последно и се извини ,че нарече сделките ми "безсмислени"
Благодаря !Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар