IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    Тука напоследък имаше много оптимисти... и от оптимизъм счупуха клона. Сега има 2 варианта... да пропаднем още много ако С§П пропадне под1546 или ако удържи ще започне да прави фигура триъгълник. Днес много хора сигурно гръмнаха яко в Епъл и ги удариха марджин колове. Аз затворих 1/3 от късите преди малко
    Братко, тук има хора дето шортят от една година, за какви натежали оптимисти ми говориш
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• 10 април 2013, 19.26 ч.
      Нови 2 лота къси NDX @ 2854 , няма как да ме вадите така от играта на 0 след близо месец чакане ,
      просто няма да стане Успех !!! Не е препоръка !
      Shema , бъди мъж до последно и се извини ,че нарече сделките ми "безсмислени"
      Благодаря !
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
        Тука напоследък имаше много оптимисти... и от оптимизъм счупуха клона. Сега има 2 варианта... да пропаднем още много ако С§П пропадне под1546 или ако удържи ще започне да прави фигура триъгълник. Днес много хора сигурно гръмнаха яко в Епъл и ги удариха марджин колове. Аз затворих 1/3 от късите преди малко
        Съгласен съм и в подкрепа на това бяха и нивата на Фибоначи.

Коментар

• Тука напоследък имаше много оптимисти... и от оптимизъм счупуха клона. Сега има 2 варианта... да пропаднем още много ако С§П пропадне под1546 или ако удържи ще започне да прави фигура триъгълник. Днес много хора сигурно гръмнаха яко в Епъл и ги удариха марджин колове. Аз затворих 1/3 от късите преди малко

Коментар

• Отварям дълга

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
              Някаква идея кога ще публикуват? Ще взема и аз да хвърля едно око на книгите им, може пък да ми харесат Макар, че вече имам 3 банки в портфейла, което не е на хубаво...При майката тези 10% дивидент са все едно си на БФБ-то
              А за перспективите пред Мексико и според мен са добри. Това, че заплатите в Китай скочиха много е важен фактор, но има и един друг, които е много готин и това е, че могат да се възползват от евтиния американски шистов газ, за да си развиват индустрията. 1 000 000 BTU от газ се търгуват околко $3-4 в Щатите, $7 в Европа и $13-14 в Азия около китайско. Това си е сериозно конкурентно предимство. А и самите те и сега си помпят стабилно нефтец и газчица. За транспортни разходи на стоките да не говорим.
              26/04, но утре имат общо събрание. Аз съм си разбил позициите, голямата част са към източна европа, но имам и към азия през английски банки, и сега ми се иска да сложа някакъв процент и в латинска америка. чудех се между мексико и бразилия, но мексико ми изглежда по-добре към момента, по-малко разчита на китайския растеж, повече индустрия, по-малко ресурси, близост до САЩ с всичките там логистични ползи, а и банките там са по-добре капитализирани от бразилските. Макар иначе като растежи и рентабилност да са сходни.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Ще взема да рскувам да взема преди да им излезе отчета в мексико. А за майката, там цената се крепи само от бруталния дивидент, който дават. Като ти дават 10% дивидент не ти се иска да продаваш, дори и да смяташ че скоро ръст на печалбата няма да има. но все пак аз се целя в нещо от което по-бързо да се направят пари
                Някаква идея кога ще публикуват? Ще взема и аз да хвърля едно око на книгите им, може пък да ми харесат Макар, че вече имам 3 банки в портфейла, което не е на хубаво...При майката тези 10% дивидент са все едно си на БФБ-то
                А за перспективите пред Мексико и според мен са добри. Това, че заплатите в Китай скочиха много е важен фактор, но има и един друг, които е много готин и това е, че могат да се възползват от евтиния американски шистов газ, за да си развиват индустрията. 1 000 000 BTU от газ се търгуват околко $3-4 в Щатите, $7 в Европа и $13-14 в Азия около китайско. Това си е сериозно конкурентно предимство. А и самите те и сега си помпят стабилно нефтец и газчица. За транспортни разходи на стоките да не говорим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                  Голяма част от генерираните приходи на Banco Santander и BBVA и огромна част от печалбата им идва от латинска америка в последните 4 години. В Испания няма да има раздвижване на пазара на труда, а от там и на имотите скоро. Те тепърва навлизат в икономико-социална криза след като избегнаха финансова, която е много по-лесна за решаване!
                  Така че, не мисля че SAN ще продава нещо в латинска Америка скоро. Особено в Мексико, който е огромен развиващ се пазар!
                  Ако ти трябва нещо конкретно ми пиши, мисля, че може и да мога да ти помогна.
                  И аз така ги виждам нещата. А в момента тече изтегляне на американски фирми от Китай поради нарастналите разходи там, като големия печеливш от цялата галимация е Мексико. За това и всъщност реших да намеря нещо свястно там, чиято цена да е натисната от нещо външно. Иначе го разглеждах варианта да мина и през прокси за мексиканския пазар, през ББВА по-скоро, а не толкова сантандер, или ако не ми се занимава с испански през Ситигруп. Но дори и на ББВА мексиканския юнит, макар и водещ в печалбите не е водещ в активите. А за Ситигруп и сантандер да не говорим.

Коментар

И аз си мисля, че Сантандер няма да продава повече дялове в Мексико. Банката е добре капитализирана и едва ли ще има нужда от продажба на допълнителни стратегически активи. Ако им се наложи по-скоро ще продадат някой по-второстепенен такъв. Всичките европейски банки направиха това, като визирам най-вече БНП и Дойче Банк, защото те са горе-долу и от техния ранг, а не някакви избушеняци...да не цитирам имена. Според моментния P/B пазара казва, че не се очакват големи сътресения, по-скоро страдат от общата конюнктура, която не е от най-оптимистичните.
                    Иначе и аз не знам испански, което си е пречка За майката специално консенсуса на анализаторите е по-скоро никакъв - "дръж"
                    Ще взема да рскувам да взема преди да им излезе отчета в мексико. А за майката, там цената се крепи само от бруталния дивидент, който дават. Като ти дават 10% дивидент не ти се иска да продаваш, дори и да смяташ че скоро ръст на печалбата няма да има. но все пак аз се целя в нещо от което по-бързо да се направят пари

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                      Остаии.. дано скъсат шортите на Насдакчето ми , щото ме хваща яд
                      Ама къде тръгвам и аз да скъсявам печатари срещу спестовници
                      Верно е -печатарите по-трудно се скъсяват
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        Ах,на Даксито му......

Голем кеф-у парите съм,но не затварям ще суркаме още
                        Остаии.. дано скъсат шортите на Насдакчето ми , щото ме хваща яд
                        Ама къде тръгвам и аз да скъсявам печатари срещу спестовници
                        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• И аз си мисля, че Сантандер няма да продава повече дялове в Мексико. Банката е добре капитализирана и едва ли ще има нужда от продажба на допълнителни стратегически активи. Ако им се наложи по-скоро ще продадат някой по-второстепенен такъв. Всичките европейски банки направиха това, като визирам най-вече БНП и Дойче Банк, защото те са горе-долу и от техния ранг, а не някакви избушеняци...да не цитирам имена. Според моментния P/B пазара казва, че не се очакват големи сътресения, по-скоро страдат от общата конюнктура, която не е от най-оптимистичните.
                          Иначе и аз не знам испански, което си е пречка За майката специално консенсуса на анализаторите е по-скоро никакъв - "дръж"

Коментар

• Ах,на Даксито му......

Голем кеф-у парите съм,но не затварям ще суркаме още
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Да, направиха двойно листване в мексико и САЩ. И ми се струва че е евтина защото очакват че испанския сантандер ще продава още от нея. Което не е сериозна причина банка с рое от 19% и значителен ръст на приходи и печалби да се продава на ПЕ 13 към очакваната печалба за 2013. но все пак не съм сигурен че само това тежи на цената, информацията на английски е силно ограничена, а аз испански не разбирам.

но ако е само очакването за разпродажба от майката, то в момента, в който стане сигурно че Сантандер в испания е достатъчно добре капитализиран и мексиканския ще направи добра доходност. може да направи едни бързи 50-60% за година. А според мен Испания вече удари дъното или поне е много близо до него и шанса испанския сантандер да продава на пожар са минимални. но пък и растеж в Испания скоро няма да има и недвижимите им имоти ще продължават да им тежат в кредитите, така че предпочитам да взема дял всъщност от една от най-печелившите му инвестиции. Но липсата на свястна информация леко ме възпира.
                              Голяма част от генерираните приходи на Banco Santander и BBVA и огромна част от печалбата им идва от латинска америка в последните 4 години. В Испания няма да има раздвижване на пазара на труда, а от там и на имотите скоро. Те тепърва навлизат в икономико-социална криза след като избегнаха финансова, която е много по-лесна за решаване!
                              Така че, не мисля че SAN ще продава нещо в латинска Америка скоро. Особено в Мексико, който е огромен развиващ се пазар!
                              Ако ти трябва нещо конкретно ми пиши, мисля, че може и да мога да ти помогна.
                              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                              България Над Всичко

Коментар

Да не е онази дето Сантандер продадоха? Нямаше ли нещо такова миналата година - листване на техен филиал на NYSE или ми изневерява паметта?
                                Да, направиха двойно листване в мексико и САЩ. И ми се струва че е евтина защото очакват че испанския сантандер ще продава още от нея. Което не е сериозна причина банка с рое от 19% и значителен ръст на приходи и печалби да се продава на ПЕ 13 към очакваната печалба за 2013. но все пак не съм сигурен че само това тежи на цената, информацията на английски е силно ограничена, а аз испански не разбирам.

но ако е само очакването за разпродажба от майката, то в момента, в който стане сигурно че Сантандер в испания е достатъчно добре капитализиран и мексиканския ще направи добра доходност. може да направи едни бързи 50-60% за година. А според мен Испания вече удари дъното или поне е много близо до него и шанса испанския сантандер да продава на пожар са минимални. но пък и растеж в Испания скоро няма да има и недвижимите им имоти ще продължават да им тежат в кредитите, така че предпочитам да взема дял всъщност от една от най-печелившите му инвестиции. Но липсата на свястна информация леко ме възпира.

Коментар

Working...
                                X