IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Някой следи ли мексикански акции листнати на нисе, харесал съм си една банка, но почти никаква инфформация няма за нея, пък е третата по големина в мексико.
    Да не е онази дето Сантандер продадоха? Нямаше ли нещо такова миналата година - листване на техен филиал на NYSE или ми изневерява паметта?

Коментар

• Някой следи ли мексикански акции листнати на нисе, харесал съм си една банка, но почти никаква инфформация няма за нея, пък е третата по големина в мексико.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
        Ех ВУЙЧО,благодаря за цитирането!
        Shema , аз на бялото - черно не мога да кажа , пък и съм го наблюдавал с очите си
        това нещо много пъти , казвам ти го и пак , след по малко от месец ще дойде
        времето и за дълги , ако до тогава омотават така и рейнджат работата е ясна ,
        Дау 15-16-17 к дори преди по сериозна корекция , та така
        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Голям ръст днес а ?
          Който купи евтино вчера днес прибира печалбите.

Коментар

• Ех ВУЙЧО,

благодаря за цитирането! Ще излезнеш ти добър човек!

Т.к. цитира, че каквъто и да тренда винаги има акции наобратно. Мога да ти направя едно леко подаръче... да ти пратя на лични/ЛС едно инфо да се поинформираш по темата . Т.ч. ако искаш и се интересуваш...прати ми ЛС и ще ти отговоря/ ще ти пратя един линк.

Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
            Айде и аз да взаимствам нещо от Shemata един път
            Както се спомена когато индексите (без значение кой) са в корекция винаги ще има
            акции от индекса , които пък ще са в ъптренд , наблюдават се аномалии да , затва е
            специфична материя и не е за всеки Успех иначе .
            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• браво и според мен наблюдаваме дълът и устойчив РЪСТТТТТТТТТТТ

Коментар

• Кеширам 1вата дълга позиция от вчера с 1% печалба (4ри цифрена сума)
                Другата дълга от вчера я оставям за другата седмица (или утре)

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                  Абсолютно откачени копелета... тези акции, които са трзгнали надолу нямат спирачки, а тези които са тръгнали нагоре са вече близо до фаза балон.
                  Айде и аз да взаимствам нещо от Shemata един път
                  Както се спомена когато индексите (без значение кой) са в корекция винаги ще има
                  акции от индекса , които пък ще са в ъптренд , наблюдават се аномалии да , затва е
                  специфична материя и не е за всеки Успех иначе .
                  Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Абсолютно откачени копелета... тези акции, които са трзгнали надолу нямат спирачки, а тези които са тръгнали нагоре са вече близо до фаза балон.

Коментар

• Много европейски акции на ютилитис с голяма дивидентна доходност току що крашнаха без това да наведе индексите. Много зловещо изглеждаше но май е игра в рамките на канала .

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Емиле, блажиш ли бе или тва злато те тормози?
                        Златото не ме тормози,щото не го пипам вече

Пазаря си истинско сребро-за кеф

Дакса на какво отгоре,ми отваря с гап?????

Цев го чакат надолу днес

Ще видим,иначе доволно слезе Даксито , ама стискам още
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                          Не че борсата не е балон ... но в следващите няколко години ще изпускаме балона на commodities и ще надуваме балона на борсата.
                          Пак не си в час мой човек. Суровините откакто е почнала кризата са в киреча! Една и съща е историята с всичките индустриални метали и не само. Златото беше единственото изключение, но това е в реда на нещата. То не е "commodity" както го наричаш.

Коментар

• Не че борсата не е балон ... но в следващите няколко години ще изпускаме балона на commodities и ще надуваме балона на борсата.

Коментар

• Някой погрешно смятат че златото е само анти-инфлационно и се купува за да предпазят активите от инфлация.
                              Главно злато се купува по време на несигурни времена (войни, рецесии, депресии) 2008-2009 и т.н. цената са наду парите отидоха в златото.
                              Балон голям, продаваха се акции и кви ли не активи и всеки купуваше злато.
                              Сега палачинката се обърна, кризата мина, борсата се вдигна, парите търсят възвръщаемост и по висок риск.
                              Спекулантите излизат от златото и отиват на борсата.
                              Така че има да пада още златото но може би към $1200 му е реалната цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Пълни глупости пишеш.

Пак ще влязат в злато.
                                Ми купувай тогава ... злато, сребро, платина ... сега е евтино

Коментар

Working...
                                X