Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеЕх ВУЙЧО,благодаря за цитирането!
това нещо много пъти , казвам ти го и пак , след по малко от месец ще дойде
времето и за дълги , ако до тогава омотават така и рейнджат работата е ясна ,
Дау 15-16-17 к дори преди по сериозна корекция , та такаМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Ех ВУЙЧО,
благодаря за цитирането! Ще излезнеш ти добър човек!
Т.к. цитира, че каквъто и да тренда винаги има акции наобратно. Мога да ти направя едно леко подаръче... да ти пратя на лични/ЛС едно инфо да се поинформираш по темата . Т.ч. ако искаш и се интересуваш...прати ми ЛС и ще ти отговоря/ ще ти пратя един линк.
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеАйде и аз да взаимствам нещо от Shemata един път
Както се спомена когато индексите (без значение кой) са в корекция винаги ще има
акции от индекса , които пък ще са в ъптренд , наблюдават се аномалии да , затва е
специфична материя и не е за всеки Успех иначе .Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеАбсолютно откачени копелета... тези акции, които са трзгнали надолу нямат спирачки, а тези които са тръгнали нагоре са вече близо до фаза балон.
Както се спомена когато индексите (без значение кой) са в корекция винаги ще има
акции от индекса , които пък ще са в ъптренд , наблюдават се аномалии да , затва е
специфична материя и не е за всеки Успех иначе .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕмиле, блажиш ли бе или тва злато те тормози?
Пазаря си истинско сребро-за кеф
Дакса на какво отгоре,ми отваря с гап?????
Цев го чакат надолу днес
Ще видим,иначе доволно слезе Даксито , ама стискам ощеАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНе че борсата не е балон ... но в следващите няколко години ще изпускаме балона на commodities и ще надуваме балона на борсата.
Коментар
-
Някой погрешно смятат че златото е само анти-инфлационно и се купува за да предпазят активите от инфлация.
Главно злато се купува по време на несигурни времена (войни, рецесии, депресии) 2008-2009 и т.н. цената са наду парите отидоха в златото.
Балон голям, продаваха се акции и кви ли не активи и всеки купуваше злато.
Сега палачинката се обърна, кризата мина, борсата се вдигна, парите търсят възвръщаемост и по висок риск.
Спекулантите излизат от златото и отиват на борсата.
Така че има да пада още златото но може би към $1200 му е реалната цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПълни глупости пишеш.
Пак ще влязат в злато.
Коментар
Коментар