Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеПарите който излизат от златото ще отиват на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемного сте нафукани бичетата и има много да ви се връща . схема дау пада и злото пада не обратнотоМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЗлатото има да пада още до към $1200 това си беше голям балон.
Борсата няма да пада, това днес си е лека корекция, но не мисля че ще продължи дълго в най-лошия случай (2 месеца) в най-добрият (до края на седмицата пак сме на върха).
Парите който излизат от златото ще отиват на борсата.
Пак ще влязат в злато.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеОтварям 2ра дълга позиция ... през 1%
Аз излязох от късите Дау. Останах с къси сип и джапанките с положителни стопове.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеQE ще продължи до тогава докато има нужда от него ... тоест докато икономиката не почне да расте (без стимулация) това лято ми се струва много много рано за спиране на QE може би есента на 2014 / пролетта на 2015.
Отделно QE ще продължи докато безработицата е висока.
Отделно я икономиката е спряла да расте или е дала назад QE се включва веднага на пълни обороти.
Бе общо взето ще има QE докато балона не се надуе отново, този път още по голям.
Според мен нататък QE става основен икономически инструмент за много икономики, я икономика е дала назад се включва QE, дори си мисиля че QE е тука и ще остане за постоянно в една или друга форма.
Интересното ще стане като почнат да се вдигат лихвите, след това какво ще стане с пазарите ми е трудно да прогнозирам.
Някакви идей ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАйде и за мечетата малко хляб.
Аз отварям нова дълга позиция.
Ооо забравих , Shemata ти е идолМнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар