Ебати глупаците са тези дето Купуват AMZN. Ще им се напукат петичките скоро
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеПукАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеУникално време за инвестиции. Среброто няма да пропадне повече и сега ще има месеци период когато ще е с ниска волатилност и ще лази по съпорт линията на 26 долара. Не бързам да купувам, ще чакам за фалшив опит за пробиване на съпорта, даже ще сложа ордер на 25,7.
Има огромен брой акции, които не отлепят и седят наведени безобразно. Компании като Несте и Проктър§Гембъл тепърва ще печелят от спада на суровините... значи печалбите ще са ОК, заговори се за дефлация отново както и очаквах.... КЕФ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеQE ще продължи до тогава докато има нужда от него ... тоест докато икономиката не почне да расте (без стимулация) това лято ми се струва много много рано за спиране на QE може би есента на 2014 / пролетта на 2015.
Отделно QE ще продължи докато безработицата е висока.
Отделно я икономиката е спряла да расте или е дала назад QE се включва веднага на пълни обороти.
Бе общо взето ще има QE докато балона не се надуе отново, този път още по голям.
Според мен нататък QE става основен икономически инструмент за много икономики, я икономика е дала назад се включва QE, дори си мисиля че QE е тука и ще остане за постоянно в една или друга форма.
Интересното ще стане като почнат да се вдигат лихвите, след това какво ще стане с пазарите ми е трудно да прогнозирам.
Някакви идей ?
Почнат ли да вдигат лихвите пазарите ще почнат да падат, защото ще нараснат лихвите по ДЦК-тата, по депозитите и по всички подобни инструменти и ще се изтеглят парите от борсите. В момента няма лихва, в която да могат да се налеят трилиони и за това помпят пазара - компенсират печалбата от лихвата с така наречената кепитъл гейн...
Аз го казах и преди - краят на ралито ще е малко преди краят на ниската лихва и на QE.
Поздрави!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
QE ще продължи до тогава докато има нужда от него ... тоест докато икономиката не почне да расте (без стимулация) това лято ми се струва много много рано за спиране на QE може би есента на 2014 / пролетта на 2015.
Отделно QE ще продължи докато безработицата е висока.
Отделно я икономиката е спряла да расте или е дала назад QE се включва веднага на пълни обороти.
Бе общо взето ще има QE докато балона не се надуе отново, този път още по голям.
Според мен нататък QE става основен икономически инструмент за много икономики, я икономика е дала назад се включва QE, дори си мисиля че QE е тука и ще остане за постоянно в една или друга форма.
Интересното ще стане като почнат да се вдигат лихвите, след това какво ще стане с пазарите ми е трудно да прогнозирам.
Някакви идей ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеПърво ще има лека корекция след спирането на QE след лятото и после 3-4 годиния яко нагоре.
Нали не си мислиш , че като врътнат кранчето и от следващия ден почваМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКолежки според мен вие мечетата (сте спряли да се развивате някъде 2009-2010) докато света вече живее в 2013-2014-2015.
Най-лошото от кризата е зад гърба ни (поне в САЩ), дори кризата вече свърши и сме в период на растеж.
Следващите 3 години ще са растеж и имат потенциала да се превърнат в едни от най-силните за пазара на акции за всички времена.
Наблюдава се излизане от активи който се държат по време на криза и несигурност (като злато) ( за това му и падна цената толкова много) и ще продъжава да пада и преминаването им в акции.
Така като гледам тази година пазара може да направи и + 30%
Коментар
-
Колежки според мен вие мечетата (сте спряли да се развивате някъде 2009-2010) докато света вече живее в 2013-2014-2015.
Най-лошото от кризата е зад гърба ни (поне в САЩ), дори кризата вече свърши и сме в период на растеж.
Следващите 3 години ще са растеж и имат потенциала да се превърнат в едни от най-силните за пазара на акции за всички времена.
Наблюдава се излизане от активи който се държат по време на криза и несигурност (като злато) ( за това му и падна цената толкова много) и ще продъжава да пада и преминаването им в акции.
Така като гледам тази година пазара може да направи и + 30%
Коментар
-
Моите безсмислени скъсявания на NDX Shema имат едно много голямо предимство -
и то е че не доведоха до загуби , знаеш ли що , щото знам какво правя за разлика
от теб , който държеше загуби за ОГРОМЕН период от време за един спекулант
като мен (изпуснати ползи) и защо ? За да може да хванеш тренд , да вземеш
някой смешен лев и да си гуруто на новобранците Мерси !!! Прави каквото
намериш за добре , само остани здрав ти пожелавам аз Лека .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеDJI (0.00%) баси тва нещо няма падане, пазара е много много Bullish.
Ако падне малко и се нареждат на опашка да купуват, така както е тръгнало незнам колко % растеж може да направи за годината.
Аз корекция не виждам от никъде, само още маймуни който чакат да се качат на клона.
Факт е че пазара е силно настроен за разтеж. Но!
Винаги има едно НО. Корекцията според мен е неизбежна .
Друг е въпроса колко дълбока ще бъде. Фундаментално
пазара прави движения, които не отговарят на реалността. Масата
се е вторачила в печатането на пари и сляпо вярва в позитивния изход.
Но това действие не води до реален ръст на икономиката, както и до създаване на повече работни места. НО! Ще се върна отново към еуфорията създадена
предимно от добри пожелания, услужливи медии и прочее "добронамерени"
анализатори. Ето една малко по - различна гледна точка. Как да приберем паричките на масата, която ги къта някъде си. От друга страна печатаме достатъчно количество хартиики, за да осигурим ликвидност, защото онези вече съществуващите пари си стоят и не работят, съответно няма добавена стойност.
Това е и една от причините да забелязваме, че въпреки печатането инфлация почти няма. Непрекъснато понижаваме лихвите. Но масата я е страх. Сега ще създадем розов филм как кризата отдавна е отминалаи спокойно може да си инвестирате паричките било в акции, било в злато или нещо друго. В банкит не дейте, чеееее не са стабилни и може да изядете дървото. Е да де. Ама и златото могло да пада, въпреки толкова напечатани новички парички. Тъй тъй. Къде обаче са кешираните позиции. ММММММ, сложен въпрос.
Та в най - интересния момент ще се окаже че същите тези медии, анализатори и пр. загрижени за масата люде ще ни обяснят как една корекция е здравословна и не може повече да пада (пазара). Как трябва да се влиза, че ще се изпусне влака и т.н. Та така.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
Коментар