IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уникално време за инвестиции. Среброто няма да пропадне повече и сега ще има месеци период когато ще е с ниска волатилност и ще лази по съпорт линията на 26 долара. Не бързам да купувам, ще чакам за фалшив опит за пробиване на съпорта, даже ще сложа ордер на 25,7.
    Има огромен брой акции, които не отлепят и седят наведени безобразно. Компании като Несте и Проктър§Гембъл тепърва ще печелят от спада на суровините... значи печалбите ще са ОК, заговори се за дефлация отново както и очаквах.... КЕФ

Коментар

• Колега,

Нищо с нищо не върви (винаги) за ръка! Аз така казвам!

Ти ми казваш за Индекси и Злато, дали вървят в противопложност ли??? Да, Не, и т.н.!

имаш две Променливи Индекси и Злато.
      Индекса може да расте, да пада или да е в застой (т.е. 3-и изхода,сценария)
      Златото може да расте, да пада или да е в Застой (т.е. 3-и изхода, сценария)

Т.е. между Злато и Индекси има 9 СЛУЧАЯ (3 * 3)

1) Златото Расте и Индексите Растат,
      2) Златото Расте, а Индексите Стоят,
      3) Златото Расте, и Индексите Падат
      4) Златото Стои, Индексите Растат,
      5) Златото Стои, Индексите Стоят,
      6) Златото Стои, Индекситет Падат,
      7) Златото Пада, Индексите Растат (ситуацията от последните месеци)
      8) Златото Пада, Индексите Стоят
      9) Златото Пада, Индексите Падат

за всеки един случай си има Икономическо(Фундаментално) оправдание, защо е така и защо така се е случило!

Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      това дето се случва с капана за масата сиреч злото , ще се случи скоро и с дау , те вървят ръка за ръка , да знайш а не както си мислиш ти наобратно
      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• СЕЧ

Коментар

• това дето се случва с капана за масата сиреч злото , ще се случи скоро и с дау , те вървят ръка за ръка , да знайш а не както си мислиш ти наобратно

Коментар

• Къде сте бе играчи???

СП 500 е 1588 $

то ще вземе днес да падне днес леко...а вас ви няма .

Никой не пише днес... явно фалирахте вече и само наблюдавате.

Коментар

• РЪССССССССССССССТттттттттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                Тази година може и да няма Sell in May фундаментално пазара е bullish.

Икономиката расте, пари се печатат, лихвите са на 0, инфлацията е приоритет, специално в САЩ има енергийна революция.

И най-важното има толкова свободен кеш дето чака да се качи на борсата че няма накъде повече.

В следващите 3 години само нагоре.

Успех!

Коментар

• Тази година може и да няма Sell in May фундаментално пазара е bullish.

Икономиката расте, пари се печатат, лихвите са на 0, инфлацията е приоритет, специално в САЩ има енергийна революция.

И най-важното има толкова свободен кеш дето чака да се качи на борсата че няма накъде повече.

В следващите 3 години само нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                    Тази година прословутото "Sell in May and Go Away" има вероятност да го развенчаят .
                    Или поне след първата седмица на май , всичкото късо по индексите закривам тогава,
                    без значение печалба или загуба . Казах няколко пъти че не съм от хората, които гледат
                    само в едната посока и ще съм един от първите, който ще влезе дълъг , когато
                    моментът настъпи според моето лично виждане , което не е препоръка !!! Успех
                    Нещо подобно направиха 2007г , но тогава напълниха торбата в началото на март
                    Пък и тогава имаше горе-долу нормален Пазар / 5 и нещо % лихва и т.н/ Сега как ще еМного напрежение има във ФЕД мисля! През ден, през два говорят по трима...а уттре ще говори и Главния...и с тази "грешка" от минутите на предишното заседание....не знам
                    Аз вече гледам Пазарът ме затвори на 14850 Но продължавам да дебна NAS100
                    Успех!

Коментар

• Айде Лека Нощ/Вечер на всички! И Поздравления за Новите рекорди!

Коментар

Ама аз не съм написал нищо подобно , с други думи казах че ще съм къс
                        до края на първата седмица на май , до тогава продавам покачвания , това беше .
                        Успех и на теб !!!
                        Дам ще видим!

Поздрави и успехи!
                        NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                          Без корекция няма как да мине според мен.
                          Ама аз не съм написал нищо подобно , с други думи казах че ще съм къс
                          до края на първата седмица на май , до тогава продавам покачвания , това беше .
                          Успех и на теб !!!
                          Мнението ми води до фалит !

Коментар

Не разбирам какво точно питаш , дай по конкретно .
                            Без корекция няма как да мине според мен.
                            NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
                              Колега, какво имаш предвид?
                              Не разбирам какво точно питаш , дай по конкретно .
                              Мнението ми води до фалит !

Коментар

Тази година прословутото "Sell in May and Go Away" има вероятност да го развенчаят .
                                Или поне след първата седмица на май , всичкото късо по индексите закривам тогава,
                                без значение печалба или загуба . Казах няколко пъти че не съм от хората, които гледат
                                само в едната посока и ще съм един от първите, който ще влезе дълъг , когато
                                моментът настъпи според моето лично виждане , което не е препоръка !!! Успех
                                Колега,

Какво имаш предвид?

Поздрави и успехи!
                                NO SIGNATURE FOUND

Коментар

Working...
                                X