IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://money.cnn.com/data/premarket/

Коментар

• Тази година прословутото "Sell in May and Go Away" има вероятност да го развенчаят .
      Или поне след първата седмица на май , всичкото късо по индексите закривам тогава,
      без значение печалба или загуба . Казах няколко пъти че не съм от хората, които гледат
      само в едната посока и ще съм един от първите, който ще влезе дълъг , когато
      моментът настъпи според моето лично виждане , което не е препоръка !!! Успех
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
        Разбирам защо съм я "пропуснал".

BNY Mellon had hiked its dividend by 44.4% to 13 cents per share.

Това са несериозни новини за самата акция. Би било "новина", ако цената на акция BK беше около 1 долар, а не 28-29 долара. Тогава щяхме да имаме сериозно повишение на дивидент ийлда.
        В случая изглеждат добре тези 44%, но като дивидент ийлд са нищо.

Успех, все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Нещо съм пропуснал.

Каква е добрата новина за BK, ако под това визираш Bank of New York Mellon?
          http://finance.yahoo.com/news/bny-me...133001318.html
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

MSFT, отваря с гап и е срещу тренда на пазара - ВК са с добра новина и вчера отвориха флат въпреки нея и си пъплеха нагоре без даунтик!
            Нещо съм пропуснал.

Каква е добрата новина за BK, ако под това визираш Bank of New York Mellon?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              А как ти звучи долното:
              ----------------------
              Ех момчета... MSFT направи 1.5$ движение от вчера, а вие още удължавате уморения пазар...
              Не ви разбирам, честно...
              ---------------------

Всичко е гледна точка.
              MSFT, отваря с гап и е срещу тренда на пазара - ВК са с добра новина и вчера отвориха флат въпреки нея и си пъплеха нагоре без даунтик!
              България Над Всичко

Коментар

Ех момчета... BK направи 1$ движение от вчера, а вие още шортите неуморния пазар...
                А как ти звучи долното:
                ----------------------
                Ех момчета... MSFT направи 1.5$ движение от вчера, а вие още удължавате уморения пазар...
                ---------------------

Всичко е гледна точка.

Коментар

• Много добро рали ...да си призная начало то му го проспах... всичко започва на Чисто
                  Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• влагаме чувства , а това е важно

Коментар

• Ех момчета... BK направи 1$ движение от вчера, а вие още шортите неуморния пазар...
                      България Над Всичко

Коментар

• 8400 , 6 хилки надоу не е зле а

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          нервят ме тия гадове американски ама ще си получат заслуженото

Me too
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Честити Нови Върхове!!!
                            Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• нервят ме тия гадове американски ама ще си получат заслуженото

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                мечка съм си . чакам бичетата да се на .... рат .
                                Е па казвай , че си в отбора Виж ква дружина станахме , щом и
                                НАИВНИК е тука , страшно няма
                                Мнението ми води до фалит !

Коментар

Working...
                                X