Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Тази година прословутото "Sell in May and Go Away" има вероятност да го развенчаят .
Или поне след първата седмица на май , всичкото късо по индексите закривам тогава,
без значение печалба или загуба . Казах няколко пъти че не съм от хората, които гледат
само в едната посока и ще съм един от първите, който ще влезе дълъг , когато
моментът настъпи според моето лично виждане , което не е препоръка !!! УспехМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
BNY Mellon had hiked its dividend by 44.4% to 13 cents per share.
Това са несериозни новини за самата акция. Би било "новина", ако цената на акция BK беше около 1 долар, а не 28-29 долара. Тогава щяхме да имаме сериозно повишение на дивидент ийлда.
В случая изглеждат добре тези 44%, но като дивидент ийлд са нищо.
Успех, все пак!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНещо съм пропуснал.
Каква е добрата новина за BK, ако под това визираш Bank of New York Mellon?From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеMSFT, отваря с гап и е срещу тренда на пазара - ВК са с добра новина и вчера отвориха флат въпреки нея и си пъплеха нагоре без даунтик!
Каква е добрата новина за BK, ако под това визираш Bank of New York Mellon?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеА как ти звучи долното:
----------------------
Ех момчета... MSFT направи 1.5$ движение от вчера, а вие още удължавате уморения пазар...
Не ви разбирам, честно...
---------------------
Всичко е гледна точка.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнениеЕх момчета... BK направи 1$ движение от вчера, а вие още шортите неуморния пазар...
----------------------
Ех момчета... MSFT направи 1.5$ движение от вчера, а вие още удължавате уморения пазар...
---------------------
Всичко е гледна точка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениенервят ме тия гадове американски ама ще си получат заслуженото
Me tooАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениемечка съм си . чакам бичетата да се на .... рат .
НАИВНИК е тука , страшно нямаМнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар