IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
    Дано ти хареса и в края на петъчната сесия архитекте
    мечка съм си . чакам бичетата да се на .... рат .

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      бичета бутайте нагоре , харесва ми

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        бичета бутайте нагоре , харесва ми
        Дано ти хареса и в края на петъчната сесия архитекте
        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• бичета бутайте нагоре , харесва ми

Коментар

• Не може да бъде толкава булиш всичко. Просто няма такъв пазар... магесници

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              ...... като интересното беше, че Сезонно немодифицираните бяха със близо 70 К по-малко ...някъде около 315 К, т.е. разлика от близо 70 К между сезонно не- и сезонно модифицираните . Таква разлика не съм виждал от много отдавно.... . ......
              Вярно, че "много отдавна" може да бъде разтегливо понятие, но последната голяма разлика е била в седмицата, завършваща на 19 Януари ... 2013 година.

За протокола, тогава пазарът се е радвал на сезонно изгладените +343К, докато реалните цифри са били +437К. Предходната седмица пък, "изгладените" молби са били +350К, а действителните ... +557К. Още по-предната седмица пък данните са съответно +373К, срещу +558К неизгладени. Още по-предната имаме +372К и +490К....

Изобщо - статистика ли е да го опишеш!
              Иначе всеки си я чете от своята камбанария. Биковете виждат едно, мечките друго. Проблемът е, че машините успяват да прекарат всички останали участници, а това обезмисля каквито и да било анализи на статистически данни.

Коментар

• Целия тех сектор днес ще го разцепят. Просто не мога да проумея как фючърсите не са се навели още

Коментар

• Точно както очаквах и написах вчера .

Изманипулираха разликата от тия 70 + К.

40 К намалиха сезонно модифицираните молби за помощи по безработица, за сметка на 40 к увеличение на несезонно модифицираните молби .

Точно както очаквах, че ще направят.

Ей, големи магьосници са тия Стъкмистически,...опа Статистически Институти в САЩ.

Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение

10.04.2013 00:20

Между другото ми е много интересно утре какво ще стане с Молбите/Помощите за безработица. Очакват ги 360 + К, миналият път публикуваха 382 К като интересното беше, че Сезонно немодифицираните бяха със близо 70 К по-малко ...някъде около 315 К, т.е. разлика от близо 70 К между сезонно не- и сезонно модифицираните . Таква разлика не съм виждал от много отдавно.... . Бюрото по Труда в САЩ каза, че това е поради Великденските празници (по-предишния Петък ) и не са могли да ги модифицират правилно . Да видим какво ще стане утре...Аз мисля, че има вероятност или да ревизират миналите надолу, т.е. да са под обявените 382 К или сега ще са доста по-добри, т.е. по-малко от 360 К.

На мен лично ми е интерсн какво ще стане .
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Ако корекцията при EUR/USD я съчетаят с тази при индексите ,нещата при златото
                    може да станат доста интересни следващия месец . Лично мнение , не е препоръка !

Коментар

• Колега desperado,

извинявам се. Значи не съм те разбрал. Успех с AAPL, ще се радвам ако го изиграеш оптимално добре! Пиши от време на време как го търгуваш.

п.с. имаш лично съобщение (ЛС), провери си кутията

Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      Не си ме разбрал... дълъг съм в Епъл, средната ми е около 340, ААPL и INTC са ми едисвените оставени американски акции. А относно Ръсела знаеш ли колко е P/E то му? Блъмбърг казва че е 46? Вярно или не?

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                        Колега desperadо,

т.к преди година две май беше си помня, че по някоя позиция където се бяхме засекли даваше смислени анализи по позиции които заемаше...останах с добро впечатление за тебе . Но последните месеци и ти се чудя защо скъсяваш? Виж някои напълно новаци ги разбирам - те ще се научат, т.е. пазара ще ги научи или ще ги изхвърли, но лично тебе ми е интересно да те питам:

Защо скъсяваш Russell 2000? Не вярваш на Small и Mid-cap компаниите в САЩ ли?
                        А и най-вече искам да те питам относно AAPL, защо го скъсавяш сега при ниво 420 $? какво очакваш от него? Аз лично ще ти кажа, отдавна съм казал, че AAPL е спукан балон и както писахме преди месеци "ябълката е червива", но имаш все пак растящ тренд в момента, и 420 $ (+-10-20 $) е сериозно ниво. Мен лично като ме питат колеги относно AAPL, аз казвам така " AAPL е спукан балон и ще е доста волатилен поне 1-2 години и чак след това може да се срине много. Затова не препоръчвам на никой да държи акция като AAPL в портфейла си, освен ако не знае точно какво прави". Това го казвам на Портфолио Мениджъри, Доверително Управляващи, които управляват портфейли - консревативни, балансирани и т.н. . И казвам така на тях " акцията е подходяща за трейдъри - суинг и intra-day трейдъри, ако знаят точно какво правят". Т.ч. бих искал да те питам...ти какъв план имаш по нея??? Сега е 420 $ и не затваряш късата си позиция, ако съм те разбрал правилно, колко очакваш да стане и кога и защо?
                        Не си ме разбрал... дълъг съм в Епъл, средната ми е около 340, ААPL и INTC са ми едисвените оставени американски акции. А относно Ръсела знаеш ли колко е P/E то му? Блъмбърг казва че е 46? Вярно или не?

Коментар

• Колега Shema, в какво си се забъркал
                          Омотал си се като пиле в кълчища! Бързо излизай от всичкото ETF и спайдери ( щом са различни от ETFs) , както и от тия позиции в СПДР дето не били експозиция към сп500! И повече така да не правиш
                          Last edited by BatSvetlio; 11.04.2013, 09:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                            Оправихме ETF-ите започваме да бистрим фундамента сега
                            Ей Shema , само да не се окажеш някой портфолио мениджър , че жална им
                            майка на инвесторите Абе да сме живи и здрави , пък цирка дето си го правим
                            тука , надявам се през едното ви влиза , през другото излиза , поне аз съм така
                            Цирка си го правите вие мечетата ... ние останалите правим ПАРИ.
                            Ние се опитваме да провокираме някаква интелигентна дискусия във форума, обаче вие саботирате всичко което ви е неудобно.

Коментар

• Оправихме ETF-ите започваме да бистрим фундамента сега
                              Ей Shema , само да не се окажеш някой портфолио мениджър , че жална им
                              майка на инвесторите Абе да сме живи и здрави , пък цирка дето си го правим
                              тука , надявам се през едното ви влиза , през другото излиза , поне аз съм така

Коментар

• Между другото ми е много интересно утре какво ще стане с Молбите/Помощите за безработица. Очакват ги 360 + К, миналият път публикуваха 382 К като интересното беше, че Сезонно немодифицираните бяха със близо 70 К по-малко ...някъде около 315 К, т.е. разлика от близо 70 К между сезонно не- и сезонно модифицираните . Таква разлика не съм виждал от много отдавно.... . Бюрото по Труда в САЩ каза, че това е поради Великденските празници (по-предишния Петък ) и не са могли да ги модифицират правилно . Да видим какво ще стане утре...Аз мисля, че има вероятност или да ревизират миналите надолу, т.е. да са под обявените 382 К или сега ще са доста по-добри, т.е. по-малко от 360 К.

На мен лично ми е интерсн какво ще стане .

Коментар

Working...
                                X