IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
    прекалено рано прибраните печалби са до голяма степен загуба... разбира се, добре е да има страх, но страха не трябва да управлява решенията...Разбира се ще има и лоши дни, но ралито едва сега започва.
    Както казва един, човек, който разбира малко повече от мен /подозирам и от теб/ - няма умрял от това, че е прибрал профит!
    Що се отнася за ралито... туу ърли... не знам как можеш да имаш очаквания за нещо в тази обстановка /пазар+макроикономикада на света/. Или гадаеш или и аз не знам какво...

Поздрави!
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• прекалено рано прибраните печалби са до голяма степен загуба... разбира се, добре е да има страх, но страха не трябва да управлява решенията...Разбира се ще има и лоши дни, но ралито едва сега започва.

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
        ...аз си прибирам профит-а 1184 от 1150...

...моје моје и да видим 11 20 / 1125 ареа , но ниамам нерви а и не ми харесва отворениа гап...

...стра6но е да се дарјат пари на масата !!! моје би наи практи4но е да се приберат 50% профит ...но аз сте прибера 100% .....просто така го 4уствам ..!!!!

...хеy хеy cheers приатели
        Дано падне малко, но имам лошото чувство че прекалено много народ има такива въжделения..

Коментар

• ...аз си прибирам профит-а 1184 от 1150...

...моје моје и да видим 11 20 / 1125 ареа , но ниамам нерви а и не ми харесва отворениа гап...

...стра6но е да се дарјат пари на масата !!! моје би наи практи4но е да се приберат 50% профит ...но аз сте прибера 100% .....просто така го 4уствам ..!!!!

...хеy хеy cheers приатели

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
            преди 1 годин акциите на ейпъл от 300 сега са 400 ,който намазъл намазъл
            Все пак да не се занасяме. Да търгува със задна дата всеки може. Ако имаш мнение за компанията в момента, кажи го. Аз не съм беариш, но и и не ме вдъхновява много много.

Коментар

• лудакрава,

1) относно пазара, вярно има резистенсе, но в последните няколко беше bullish divergence. Направихме нови ниски при сентимент по-добър от предишното ниво и се върнахме в рейндж... Така че за мен това не е пробив - по-скоро фалшив пробив и от тук може нагоре и настрани...
              А това колко нагоре, аз очаквам поне 1250, но може и повече. Все пак SPX е най-добре представящият се индекс при спада в световен мащаб, логично е да има най-добър потенциал ( относително към риска)... Така че и 1280 -1300 също са възможни.

2) Опции тук на нищо не бих купил. Най-добрата игра е къс VXX ( ако имаш borrow), ако не - OTM calls бих продал. Ако все пак искаш да купиш нещо, бих купил ОТМ puts на VXX...Но както казах, само в краен случай..
              Last edited by stkv; 09.10.2011, 18:08.

Коментар

• преди 1 годин акциите на ейпъл от 300 сега са 400 ,който намазъл намазъл
                в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• абе някой отиграва ли движенията с опшънс? дайте някаква идея че съм зациклил - дълго отигравам с много отм кол спредове а късото с тайм спредове и по принцип добре, но искам и от спада на волата да припечелвам като съм дълъг... а ме е страх малко от credit spreads по принцип....

Коментар

• технически нагоре има здрави резистънси, докато съпорта вече е компрометиран. дори и краткосрочния трендлайн от тази седмица е брейкнат. не мисля че ръст над 119-123 ще видим преди да видим тест на новото дъно....
                    а междувременно маляките ако пръднат ще има 950 здравей здравей

Коментар

• Съгласен съм с десперадо.. Не е лошо място за влизане тук, но няма бързо качване. А, това за 1250, може, но на оптимистичната страна ми се струва. Но все пак апетита идва с яденето. Нека да видим следващата седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
                        ....bullish сесиа ...другата седмица 4акаме пробив на 12 50 ...11 50 е хубаво ниво .....100 поинт-game paly

....enjoy friday mates
                        Е.. не толкова бързо... няма как да стане... това рали ще трябва да увлече и последните песимисти към влизане на пазара, затова мисля че няма да е бърз ръста....

Коментар

• ....bullish сесиа ...другата седмица 4акаме пробив на 12 50 ...11 50 е хубаво ниво .....100 поинт-game paly

....enjoy friday mates

Коментар

• Шок и ужас

Коментар

• ...first STOP S&P 500 11 81 area ......12 52 area in play ............bulls want close above 11 60 ....

Коментар

• .....xixixi greeen .................cheers it's friday

Коментар

Working...
                                X