IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• risk-a e goliam ....targeta e nisak gapfill SPY

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
      ....ok, only 5mio 10 min chart SPY on the news ....they going to sell the news ...i bellive so ...
      Ми, дано си прав, но не бих залагал на това. Лично мен много ме изнервят късите в момента. Просто са много опасни и нямам чувството че съм на правилната страна, или по-скоро че сравнително скоро ще съм, дори да не е днес/утре..

Коментар

• ...stop sell S&P 500 if we c confurmation on 1.3690 EUR-USD

Коментар

• ....ok, only 5mio 10 min chart SPY on the news ....they going to sell the news ...i bellive so ...

Коментар

• .....MA figura !!!!! SPY 10 min chart

...sell S&P 500 11 91 ...............big big big key SPY 120 !!!

Коментар

• Хахаха от мен шегичка - вижте какво пише на главната страница на Dexia - http://www.dexia.com/EN/Pages/default.aspx дифолт - he he he
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                ЧУДЯ СЕ КАК ВИ СЕ ЗАНИМАВА С ДЪЛГИ ИНДЕКСИ.... АЗ ИМАМ ДНЕС 5% РЪСТ НА ПОРТФОЛИОТО, НЯМА ДА ЗАТВАРЯМ ЗАСЕГА, ТАРГЕТИТЕ НА МНОГО ОТ ПОЗИЦИИТЕ СА ОКОЛО 50% НАГОРЕ
                ок.. Няма нужда от големи букви.... Няма спор, че някои акции имат 50% нагоре потенциал. В индексите има много информация и възможност да леверваш - Може да купиш двоен етф или futures, така пак да имаш 50% потенциал.

Въпросът е на риск. В момента корелацията на спх е 80%. Малко са наброй акциите, които наистина ще се представят много по-добре от тяхната бета към индекса. Рабира се пазара може да греши, но като цяло, казва повечето акции ще мърдат само с пазара. Както и да е успех, надявам се да си в такива акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                  Ами то и от загуби никой не умира... Говориме за максимализиране на печалбата. Няма причина за продаване в момента, друга от страх, че нещо може да стане.

Аз не знам кой го е казал това, но това е най-често сочената причина за затваряне на печеливша позиция. Точно обратното трябва да те е страх, че ше изпуснеш лудо рали. Губещите позиции затваряй бързо, печелившите- бавно.
                  ЧУДЯ СЕ КАК ВИ СЕ ЗАНИМАВА С ДЪЛГИ ИНДЕКСИ.... АЗ ИМАМ ДНЕС 5% РЪСТ НА ПОРТФОЛИОТО, НЯМА ДА ЗАТВАРЯМ ЗАСЕГА, ТАРГЕТИТЕ НА МНОГО ОТ ПОЗИЦИИТЕ СА ОКОЛО 50% НАГОРЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                    А я там жду!!!Ешчо не вечер!!!Дъното на гапа!!!
                    ...кой гап ,бре Кефалакис????
                    自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o Разгледай мнение
                      Както казва един, човек, който разбира малко повече от мен /подозирам и от теб/ - няма умрял от това, че е прибрал профит!
                      Що се отнася за ралито... туу ърли... не знам как можеш да имаш очаквания за нещо в тази обстановка /пазар+макроикономикада на света/. Или гадаеш или и аз не знам какво...

Поздрави!
                      Ами то и от загуби никой не умира... Говориме за максимализиране на печалбата. Няма причина за продаване в момента, друга от страх, че нещо може да стане.

Аз не знам кой го е казал това, но това е най-често сочената причина за затваряне на печеливша позиция. Точно обратното трябва да те е страх, че ше изпуснеш лудо рали. Губещите позиции затваряй бързо, печелившите- бавно.

А относно обстановката, търгувай пазара, а не каквото пишат по медиите. Големите риби се хващат в мътни води, а не когато хоризонта е беоблачен. Докато хората се решат, пазара може да е 5-10 % нагоре много лесно...
                      Last edited by stkv; 10.10.2011, 22:45.

Коментар

• Знае ли някой какво е " разбой"!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
                          ...jays, как си френд..."кеша у джеба" добра стратегия е...понякога!
                          ...prodigal, непоправим оптимист, както винаги!
                          А я там жду!!!Ешчо не вечер!!!Дъното на гапа!!!

Коментар

• ...jays, как си френд..."кеша у джеба" добра стратегия е...понякога!
                            ...prodigal, непоправим оптимист, както винаги!
                            自由西藏

Коментар

• ...тука , при сип-а, важно е да не минава 1220.6, че иначе ще сменяме стратегията!
                              自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                                прекалено рано прибраните печалби са до голяма степен загуба... разбира се, добре е да има страх, но страха не трябва да управлява решенията...Разбира се ще има и лоши дни, но ралито едва сега започва.
                                Да, нивата са смешни и имахме време да свикнем с тях, като да ни се струват нормални.. Може би е добра идея да позабравя за къси, за известен период.

Коментар

X