If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...Другари, въобще не съм си и помислял, че точно тук ще тръгнат да рисуват такава сложна фигура, каквато е дракона! Първият таргет е достигнат...в дебелите книги пише, че този таргет е и тест...евентуални таргети 2 и 3 нагоре...
Храсиво жиуотно си е драгончето налЕ...
Тия направиха мазано. 20% в някои позиции за седмица стана практика... А Бъфет си купива IBM за 10 млрд.... С неговите милиарди можеше да изкупи много по-интересни компании.Дядката е исперкал.
Дали пък днес няма да е деня на капитулацията?? Преди Коледното Рали?!
огромната волатилност в последните сесии + явната неспособност на ЕЦБ да овладее ситуацията с Италия + наближаващия уикенд и месечния опшънс експърейшън..... Има предпоставки за едни - 3,4% надоле... по груби бакалски сметки...
Но си требе финална капитулация на ритейл трейдърите... че големите яко да се налапат!
огромната волатилност в последните сесии + явната неспособност на ЕЦБ да овладее ситуацията с Италия + наближаващия уикенд и месечния опшънс експърейшън..... Има предпоставки за едни - 3,4% надоле... по груби бакалски сметки...
Но си требе финална капитулация на ритейл трейдърите... че големите яко да се налапат!
гледам скъсявате петрола. Определено и аз мисля, че е скъп и ще коригира и догодина ще е около 70-75 $. Страшно много фактори/показатели са в подкрепа, че петрола е много скъп. Но аз лично не бих скъсявал, т.к. имам ръст на БВП-тата в почти целия свят и фондовете могат чисто спекулативно да надуят цената на Петрола базирано на тези данни/новини. Могат да я надуят за дни и да я поддържат няколко дни и после да почне да пада. Но аз лично мисля, че над 100 $ Петрола е доста скъп и цената е неоправдана.
Коментар