IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...POMO in play

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
      в тия дебели книги на всяко едно движение може да се намери ...
      Равно и противоположно по сила такова, другото са бла бла..

Коментар

• в тия дебели книги на всяко едно движение може да се намери име - дракон, катерица, кукумявка, диамант, кюмюр, трапец, ромб, набабамишортите...

Коментар

• ...Другари, въобще не съм си и помислял, че точно тук ще тръгнат да рисуват такава сложна фигура, каквато е дракона! Първият таргет е достигнат...в дебелите книги пише, че този таргет е и тест...евентуални таргети 2 и 3 нагоре...
          Храсиво жиуотно си е драгончето налЕ...
          自由西藏

Коментар

• Хм, и аз затварям част от късите, че страх лозе пази
            life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Тия направиха мазано. 20% в някои позиции за седмица стана практика... А Бъфет си купива IBM за 10 млрд.... С неговите милиарди можеше да изкупи много по-интересни компании.Дядката е исперкал.

Коментар

• ...take profits time S&P 12 39 in play

...exit Oil ...tomorow will be the best day for swing trades i bellive so

...cheers mates

Коментар

• Хихих, пазете 1200, че таквоз рали ще видите, че няма да може да го носите

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    Дали пък днес няма да е деня на капитулацията?? Преди Коледното Рали?!

огромната волатилност в последните сесии + явната неспособност на ЕЦБ да овладее ситуацията с Италия + наближаващия уикенд и месечния опшънс експърейшън..... Има предпоставки за едни - 3,4% надоле... по груби бакалски сметки...

Но си требе финална капитулация на ритейл трейдърите... че големите яко да се налапат!
                    Добра прогноза!

Поздрави

Коментар

• стига с тва РАЛИ,още малко и от края на лятото почвате да говорите за рали!!!
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Капитулация на индексите или Петрола?

Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                        Дали пък днес няма да е деня на капитулацията?? Преди Коледното Рали?!

огромната волатилност в последните сесии + явната неспособност на ЕЦБ да овладее ситуацията с Италия + наближаващия уикенд и месечния опшънс експърейшън..... Има предпоставки за едни - 3,4% надоле... по груби бакалски сметки...

Но си требе финална капитулация на ритейл трейдърите... че големите яко да се налапат!
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Дали пък днес няма да е деня на капитулацията?? Преди Коледното Рали?!

Коментар

• мда ,за на долу е и по индикаторите!
                            просто не е необходимо да стане точно днес!
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• в 23:51 системката ми даде силен бай сигнал за ойл.
                              тейк 130, стоп няма, ше се усреднява когато системката покаже!

не е препоръка

Коментар

• Колеги,

гледам скъсявате петрола. Определено и аз мисля, че е скъп и ще коригира и догодина ще е около 70-75 $. Страшно много фактори/показатели са в подкрепа, че петрола е много скъп. Но аз лично не бих скъсявал, т.к. имам ръст на БВП-тата в почти целия свят и фондовете могат чисто спекулативно да надуят цената на Петрола базирано на тези данни/новини. Могат да я надуят за дни и да я поддържат няколко дни и после да почне да пада. Но аз лично мисля, че над 100 $ Петрола е доста скъп и цената е неоправдана.

Успех на всички!
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X