IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Теми за размисъл на дневна и седмична ...
    Attached Files
    life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
      След днес ми се струва, малко по-трудно и бавно ще стават нещата. Ако паднем ще добавям. Успехи на всички.
      Още доста екшън ни предстои,според мене!!!

Коментар

• След днес ми се струва, малко по-трудно и бавно ще стават нещата. Ако паднем ще добавям. Успехи на всички.

Коментар

• Полека лека, пазара се успокоява. Големите движения не стават, а това е признак, че мечките се предават.... Разбира се ще има червени дни, но това са възможности за купуване. Успех на всички.

Коментар

• ..пазара затвори под клу4а на адцки адцки малак обем !!!!!!..
            ...идват ниаколко 4ервени дни гап филл SPY е добар таргет

...we r on profit taking levels

...cheers

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Да видим как ще затвори?
              Не става въпрос за днес Това ни чака декември.....
              Днес борсата е на кантар и не коригира след вчерашните бичи ръстови...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Новогодишно рали........ и късите ще са на автостоп....
                Да видим как ще затвори?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Абе "разбоя" работи много добре!!!Совалката лети супер в двете посоки!!!
                  Новогодишно рали........ и късите ще са на автостоп....

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                    Именно, понеже е сериал, не се втелявам в конкретна серия, нито се чудя какво ще роди сценариста, само се съобразявам

Не ми е гот да съм от губеща страна и за това ме изнервят къси в момента, предполагам.
                    Абе "разбоя" работи много добре!!!Совалката лети супер в двете посоки!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                      нямаш потвърждение още жейс, и аз се ослушвам за къса до към 116-117 краткосрочно, но за сега пазаря се е наместил точно на ключа и ни нагоре ни надоле. да потвърди и ще улезем с цървулите
                      ...relationsips maty !!!!!...UUP says sell .....japanes candlles xixiix

...cheers mate

Коментар

• ...ок , мисалта ми бе6е !!! наи вајно е да знаем в какав пазар сме !!!

...сега сме в беарисх пазар---ако продавс6 на дневни клу4ове моје6 да удари6 бинго ...ако ли пyк не пазара за да обyрне триабва да тества клу4овите нива ____------нали знае6 като излизаме от канал как пробиваме после се вра6таме за тест на горната тренд линиа и тогава отлитаме на горе .....сy6тото е с клу4овете

...cheers mates

Коментар

• нямаш потвърждение още жейс, и аз се ослушвам за къса до към 116-117 краткосрочно, но за сега пазаря се е наместил точно на ключа и ни нагоре ни надоле. да потвърди и ще улезем с цървулите

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
                            ...zastoto dnevnia vryh kym momenta e klu4 na dnevna grafika ...dori i da iztarvem dnevnata igra pazara ste se vyrne za test ...mnogo mnogo silno nivo e dne6nia vryh ----presi4at se 2 tredn linii na dnevna ........ne e goliam riska imah v predvid 4e e goliam sre6tu news ' ...........na klu4 sme
                            Именно, понеже е сериал, не се втелявам в конкретна серия, нито се чудя какво ще роди сценариста, само се съобразявам

Не ми е гот да съм от губеща страна и за това ме изнервят къси в момента, предполагам.

Коментар

• ...zastoto dnevnia vryh kym momenta e klu4 na dnevna grafika ...dori i da iztarvem dnevnata igra pazara ste se vyrne za test ...mnogo mnogo silno nivo e dne6nia vryh ----presi4at se 2 tredn linii na dnevna ........ne e goliam riska imah v predvid 4e e goliam sre6tu news ' ...........na klu4 sme

Коментар

• Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение
                                risk-a e goliam ....targeta e nisak gapfill SPY
                                Ми, защо ти е тогава този риск! Таргет са най-големите, все пак

Коментар

Working...
                                X