Теми за размисъл на дневна и седмична ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE (архив до 19.06.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнениеСлед днес ми се струва, малко по-трудно и бавно ще стават нещата. Ако паднем ще добавям. Успехи на всички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеДа видим как ще затвори?
Днес борсата е на кантар и не коригира след вчерашните бичи ръстови...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНовогодишно рали........и късите ще са на автостоп....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеАбе "разбоя" работи много добре!!!Совалката лети супер в двете посоки!!!и късите ще са на автостоп....
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеИменно, понеже е сериал, не се втелявам в конкретна серия, нито се чудя какво ще роди сценариста, само се съобразявам
Не ми е гот да съм от губеща страна и за това ме изнервят къси в момента, предполагам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнениенямаш потвърждение още жейс, и аз се ослушвам за къса до към 116-117 краткосрочно, но за сега пазаря се е наместил точно на ключа и ни нагоре ни надоле. да потвърди и ще улезем с цървулите.....japanes candlles
xixiix
...cheers mate
Коментар
-
...ок , мисалта ми бе6е !!! наи вајно е да знаем в какав пазар сме !!!
...сега сме в беарисх пазар---ако продавс6 на дневни клу4ове моје6 да удари6 бинго...ако ли пyк не пазара за да обyрне триабва да тества клу4овите нива ____------нали знае6 като излизаме от канал как пробиваме после се вра6таме за тест на горната тренд линиа и тогава отлитаме на горе .....сy6тото е с клу4овете
...cheers mates
Коментар
-
Първоначално изпратено от jays Разгледай мнение...zastoto dnevnia vryh kym momenta e klu4 na dnevna grafika...dori i da iztarvem dnevnata igra pazara ste se vyrne za test
...mnogo mnogo silno nivo e dne6nia vryh ----presi4at se 2 tredn linii na dnevna
........ne e goliam riska
imah v predvid 4e e goliam sre6tu news '
...........na klu4 sme
Не ми е гот да съм от губеща страна и за това ме изнервят къси в момента, предполагам.
Коментар
-
...zastoto dnevnia vryh kym momenta e klu4 na dnevna grafika...dori i da iztarvem dnevnata igra pazara ste se vyrne za test
...mnogo mnogo silno nivo e dne6nia vryh ----presi4at se 2 tredn linii na dnevna
........ne e goliam riska
imah v predvid 4e e goliam sre6tu news '
...........na klu4 sme
Коментар
-
Първоначално изпратено от jays Разгледай мнениеrisk-a e goliam....targeta e nisak
gapfill SPY
Коментар
Коментар