IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ....хеy приатели
    ...ако ЕУР-УСД е 1.3395 С&П 500 е 11 50.00
    .....дневни клу4ове
    >>>ако ЕУР-УСД е 1.3360 С&П 11 42.00 ареа

...ЕУР-УСД докосва 1.3360,но С&П 11 50.00

...в моиата гледна то4ка пазара сте затвори зелен днес ...имаме даното слојено .............S&P short term target 1250 area

...cheers

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Фичките резнаха и Италия и Испания
      Tея педали от агенциите всеки път правят тоя номер! Изчакават да затвори Европа в Петък и се изсират...
      Мамицата им и педераси - поръчкови гъзолизци!
      Не знам какво чакат регулаторните органи да им резнат тиквите прости - колко повече доказателства за злоупотреби....
      Например - свалянето на кредитния рейтинг на САЩ от СиП е било "изпято" на крупни хедж фондове, седмици преди да се случи...
      Време е за някакъв контрол над тея "независими" субекти.... Хубовото е, че пазарът вече не реагира чак толкова остро на техните "експертни" оценки!

Коментар

• и ся кво? отново 1100 ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
          ...човек да не каже нещо!!!!
          Важното е да си отиграл!Защото аз викам да резна малко нагоре!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
            ...човек да не каже нещо!!!!
            Фичките резнаха и Италия и Испания

Коментар

• ...човек да не каже нещо!!!!
              自由西藏

Коментар

• ...Мециииии, готвите ли си, мирише ли на говеждо, муахахх?!?!?
                自由西藏

Коментар

• Американските борси продължават ръста от вчера*
                  http://www.investor.bg/news/article/124180/337.html

Коментар

• затворих всички дълги паяци, шубето е голям страх. дали е време да коригира или ще брейкне 119.4?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Steve Jobs - RIP (1955-2011) 1 min мълчание в тази тема, защото е най-уместно.
                      "Remembering you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. You are already naked; there is no reason not to follow your heart"
                      Най-великата му мисъл според мен.
                      RIP and Respect

Коментар

• Steve Jobs - RIP (1955-2011) 1 min мълчание в тази тема, защото е най-уместно.
                        "Remembering you are going to die is the best way I know to avoid the trap of thinking you have something to lose. You are already naked; there is no reason not to follow your heart"
                        Най-великата му мисъл според мен.
                        Last edited by Fiscalist; 06.10.2011, 03:21.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                          Акцията е евтина, но да знеш че има една конкурентна компания, която е без проблеми да й се окаже най голям прът в колелата - Самсунг.. това е компанята, която е разказала играта на най-голям брой конкуренти в електрониия бизнес. виждам проблеми за ААPL, ще ги осъдят според мен колкото и да звучи невероятно
                          Ами не знам да ти кажа. Аз избягвам да залагам на индивидуални компании, а сега когато корелацията е 80%, съвсем няма смисъл. Аз не знам дали AAPL, ще се качва или не, не бих ги шортнал а за дълги цената не е достатъчно ниска..

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                            Когато очакванията за една компания са големи и тя е толкова голяма, рано или късно разочарова пазара. Като цяло компанията не е скъпа и има предимство пред конкуренцията. Аз не казвам, че не може да паднат доста, просто мисля си че и ситуацията нагоре е много вероятно също. Според мен ситуацията за растеж е по-вероятна.
                            Акцията е евтина, но да знеш че има една конкурентна компания, която е без проблеми да й се окаже най голям прът в колелата - Самсунг.. това е компанята, която е разказала играта на най-голям брой конкуренти в електрониия бизнес. виждам проблеми за ААPL, ще ги осъдят според мен колкото и да звучи невероятно

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
                              прехвалените ябълки нещо голяма мента излязоха , тука има iphone 5 тука няма, сценария при ябълките е като при златото ръц и доле. на месечна ниско долу ни чака 200 ема със страшна сила.
                              Когато очакванията за една компания са големи и тя е толкова голяма, рано или късно разочарова пазара. Като цяло компанията не е скъпа и има предимство пред конкуренцията. Аз не казвам, че не може да паднат доста, просто мисля си че и ситуацията нагоре е много вероятно също. Според мен ситуацията за растеж е по-вероятна.

Коментар

• прехвалените ябълки нещо голяма мента излязоха , тука има iphone 5 тука няма, сценария при ябълките е като при златото ръц и доле. на месечна ниско долу ни чака 200 ема със страшна сила.
                                Last edited by volatilnia; 05.10.2011, 11:16.

Коментар

Working...
                                X