IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пфхахах днеска много "хляб и зрелища" го раздавате тук?
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
      ами разбирам те, няма лошо в това което казваш. но да разбирам ли че ти от края на юли за шорт не се и замисляш? пари при дейтрейд се правят от волатилност, а такава волатилност не знам къде и кога ще намериш.
      идеята ти е да правим работата на "Схемата" - решаваш че почваш да шортиш от ден "Х" при ъптренд и усредяваш/усредняваш/усредняваш.... еми няма да стане така.
      ако търгуваш минита или ДЗРта за чий ти е ВИКС-а къде е? гледай да има екшън и си следи патерните на който таймфрейм ти е удобно и си кради пипонки.
      ВИКС-а е важен ако търгуваш с опшънс, макар че и там може да те излъже.

а това да купуваш когато другите продават и да продаваш когато другите купуват е най-големия булшит, ама нали по филмите така казват "гурутата"... то по тая логика да влизам само дълъг от юли насам и да чакам есендпи на 1400 за да съм на фитка поне. ама кога ще стане това? догодина напролет? ами марджин кол междувременно?
      ЛОЛ...Няма проблем. Говорим на различни езици. Искам да кажа, че не купуваш, когато хората продават, а търсиш да купуваш. Не продаваш, когато хората купуват, а търсиш да продаваш..

А това за дей-трейдинга не ми говори. Има хора, които го правят. Малцина са наистина успешните. Надявам се да си от тях, иначе твоят брокер е доста щастлив.

А да отговоря на твоят въпрос, да от краят на юли, сам вилзал 3 пъти в пазара с дълги и 3 пъти съм излизал. И 3 те пъти съм правил пари и съм ги държал 1 седимца средно. Къси не съм вкарвал. Аз очаквам голямо рали до края на годината , може би започна днес, може би не. Ако съм прав, купувам следващите дни и държа поне месец два. Но, стъпка по стъпка. Нека да видим как е утре. В момента имам само кеш.
      Last edited by stkv; 05.10.2011, 01:09.

Коментар

• направихме си ново дъно, бернанке само с думи трудно ще закърпи нещата. ама пак ралито от последния час много мирише...
        аз все още си мисля че ще видим 1000 преди 1250. ама да не съм врачка, та да пророкувам в такъв голем таймфрейм....

Коментар

• ...рекетът, върви с пълна сила, закараха го под 10335 където започва "зоната на здрача" и стариют кукузел се изходи, в подкрепа на икономиката...но това надали трендот ке обърне, най-много некоя гърбица да направи, налЕ?!
          自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Добре дошли отново в цирка
            Moody's downgrades Italy's government bond ratings to A2 with a negative outlook
            честито на удължилите оувърнайт....

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение

А, лудакрава, това че иползваш стопове добре, това че не знаеш къде ти и е edge-а е зле. Нямаш edge да шортваш, когато VIX e 45. Ако искаш да останеш в тази игра, трябва да търсиш да купиш когато другите продават, а да продаваш, когато другите искат да купят... Това да продадеш/купиш и да чакаш паника да настане, рядко и става и като цяло е непечелившо...Но неочаквам да ме разбереш. Явно, ти предстои да шортваш този пазар и за напред... За мен, аз къси преди VIX на 20, не си и помислям.
              ами разбирам те, няма лошо в това което казваш. но да разбирам ли че ти от края на юли за шорт не се и замисляш? пари при дейтрейд се правят от волатилност, а такава волатилност не знам къде и кога ще намериш.
              идеята ти е да правим работата на "Схемата" - решаваш че почваш да шортиш от ден "Х" при ъптренд и усредяваш/усредняваш/усредняваш.... еми няма да стане така.
              ако търгуваш минита или ДЗРта за чий ти е ВИКС-а къде е? гледай да има екшън и си следи патерните на който таймфрейм ти е удобно и си кради пипонки.
              ВИКС-а е важен ако търгуваш с опшънс, макар че и там може да те излъже.

а това да купуваш когато другите продават и да продаваш когато другите купуват е най-големия булшит, ама нали по филмите така казват "гурутата"... то по тая логика да влизам само дълъг от юли насам и да чакам есендпи на 1400 за да съм на фитка поне. ама кога ще стане това? догодина напролет? ами марджин кол междувременно?

Коментар

Добре дошли отново в цирка
                Moody's downgrades Italy's government bond ratings to A2 with a negative outlook
                ...чудесата в днешно време немат край,налЕ?!
                自由西藏

Коментар

• Добре дошли отново в цирка

Коментар

само с гледането си останах, 400 точки на дау и 49 на есендпи, няма такъв ден...
                    хубаво че късите си достигнаха лимита преди да почне голямото иху

дано да сте нацелили кьоравото вие, аз за деня скромно двайсетина точици от есендпи, колкото за бира и мезе....

и ако някой има идея що стана последния 1 час на борсата да казва че......
                    Можеше и друго да стане. Няма значение, честито да ти е. Явно и друг път ще се хвърляш в такива трейдове. Късмет ти пожелавам, със сигурност ще ти трябва.

Коментар

Абе кой е този пазар дето го гледате Не видите ли че Дау изкърти мивките
                      само с гледането си останах, 400 точки на дау и 49 на есендпи, няма такъв ден...
                      хубаво че късите си достигнаха лимита преди да почне голямото иху

дано да сте нацелили кьоравото вие, аз за деня скромно двайсетина точици от есендпи, колкото за бира и мезе....

и ако някой има идея що стана последния 1 час на борсата да казва че......

Коментар

• Кефала е прав. Колкото и да казваме как добре изглежда този ден, особено на фона на предишните дни, това е само един ден. Нека да станат, 2, 3 или дори 5 и тогава може да говорим за обръщане на тренда...
                        Last edited by stkv; 04.10.2011, 23:56.

Коментар

От -2 до+2!!!Нищо!!!Бял лебед!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                            В пазара всичко се случва, да очакваш паника е губеща позиция. Не е още ясно за дълги, но твоят стоп е ударен. Ще видим за утре.

Коментар

няма кой да продава казваш, добре. ще го имам предвид
                              инак аз до сега съм влизал в позиции когато видя подходящ патерн на определен таймфрейм, явно съм бъркал и за напред ще трябва да изчислявам скорост на движение

айде местя стопчето от 111 на 109, може да падне след малко....

п.п. падна
                              В пазара всичко се случва, да очакваш паника е губеща позиция. Не е още ясно за дълги, но твоят стоп е ударен. Ще видим за утре.

Коментар

късо на 110.1
                                стоп 110.75
                                тп 108.88
                                яааа, затворила се е позикийката....

Коментар

Working...
                                X