IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE (архив до 19.06.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Ей тоя Бъфет голям карък, влезе в ВАС и акцията падна на 5 долара, дано да не стане като с Дженерал Моторс.
    Ами той наистина е Всевишен в сферата на инвестициите защото човекът купи Превилигировани акции... а не тея дето са на 5.40$ в момента! Просто освен лихват от около милиард, която ще вземе има и право за конвертиране след няколко години... демек, ако след 2-3 години идат пак на 15-16$ /напълно реалистично, ако не фалират/ ще дост "In the money".
    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
    България Над Всичко

Коментар

• късо на 110.1
      стоп 110.75
      тп 108.88

Коментар

• Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
        tp1139 +59
        ще сложа селстоп на 1111
        на 1095 каше +16
        селстоп на 1073
        自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
          Ами всичко е въпрос на edge, при такива ниски цени, ти нямаш edge да продаваш - печелиш в случай на паника... както казват, в трейдове се влиза като се намали скоростта на движение, а не като пазара се движи с 100 км/ч. лично за мен поне. успех.
          няма кой да продава казваш, добре. ще го имам предвид
          инак аз до сега съм влизал в позиции когато видя подходящ патерн на определен таймфрейм, явно съм бъркал и за напред ще трябва да изчислявам скорост на движение

айде местя стопчето от 111 на 109, може да падне след малко....

п.п. падна
          Last edited by ludakrava; 04.10.2011, 17:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
            какво е направил там всевишния?
            През 2008 г. купи акции за 5 милярда и малко след това GM банкрутира.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
              Ей тоя Бъфет голям карък, влезе в ВАС и акцията падна на 5 долара, дано да не стане като с Дженерал Моторс.
              какво е направил там всевишния?

Коментар

• Ей тоя Бъфет голям карък, влезе в ВАС и акцията падна на 5 долара, дано да не стане като с Дженерал Моторс.

Коментар

• Ами всичко е въпрос на edge, при такива ниски цени, ти нямаш edge да продаваш - печелиш в случай на паника... както казват, в трейдове се влиза като се намали скоростта на движение, а не като пазара се движи с 100 км/ч. лично за мен поне. успех.

Коментар

• ха да видим ся таргета ми от 100 дали ще се изпълни ше яде ли асан баница или ке ближе рани

Коментар

• мандахерца се около 110.1-110.5, точно на съпортлайна, много ме сърби да скъся при брейк. то реално май си брейкна предното дъно преди половин час.....

инак май хубави рипорти ще има до края на тоя месец, та нищо сигурно няма.
                      гърците на палмолив!

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                        спайдеро чукна съпорта и отскочи, палува завалията
                        ама към 123 ли ше оди, към 100 ли....
                        Паякот ще се пробва пак на 110-110,25. Аз затворих на 112 по рано днес

Коментар

• Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
                          Някой, намаза ли от Kодак
                          Скача ли умрелото коте

Коментар

• 3 Д

Първоначално изпратено от joda Разгледай мнение
                            ...Аре да ви черпа с нещо!
                            http://thebubble.msn.com/#/video/?id...snhp&gt1=28164
                            3Д-е анимация??!!
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Някой, намаза ли от Kодак

Коментар

• спайдеро чукна съпорта и отскочи, палува завалията
                                ама към 123 ли ше оди, към 100 ли....

Коментар

Working...
                                X