If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
2014г. Возим се в трамвай в центъра на Виена. По едно време една сръбкиня се скара с мъжа си по телефона. Крещеше псувни на сръбски, докато арийците си мълчаха пренебрежително. Преди тая да слезе, каза на мъжа си по телефона: " Говна ще йедеш!" Ние се направихме, че не чуваме, но вътрешно умряхме от смях. Толкова за човешкото развитие в австрийската столица
Аз бях през Ковид кризата Ноември 2022 във Виена. Една полицайка, местна така крещеше зверски и заповеднически в метрото на перона да си нахлузят всички маските че на мен ми се дръпна хубавеца в гащите. Жена, нищо женско в нея, можеше да раздава юмруци и ритници на перона и после белезници вероятно. Не във влака, на перона още упражняваше жив терор. Все едно слушах офицер Есесовец от Вермахта.
Здравейте сънародници,
Продава се апартамент в Бон, състоящ се от хол, кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и коридор. По цялата дължина на апартамента има голяма тераса с гледка към парка, оборудвана с газово барбекю, газова печка и два къта за сядане. Към апартамента има сервизно помещение и мазе. Паркинг със свободен достъп за живущите в сградата.
Апартаментът е напълно обзаведен и готов за живеене или отдаване под наем.
Площ - 52 квадрата, цена 165 000€.
А в парка...да не пристъпваш нощем. Абе, я не ми хвалете Запада, не познавате онзи Запад, истинския отпреди 35 години. Когато не можеше да пристъпиш в Западна Германия. И правилно е било както се оказа. Аз лично в Бон и много други градове на Германия и 2К€ на квардат няма да платя, дори милиони да ме затиснат. Мое мнение, съжалявам, не обиждам персонално никого.
20 пъти разлика в човешкото развитие??? Посмали малко, манго, отдавна минаха времената на твоите хора дето докараха Виденовата зима та да оберат каквото е останало у народонаселението. Тогава наистина беше такава разликата, затова имаше тристайни апартаменти на Дондуков по 10 000 долара.
Ами, нали прочете, че баровеца иска да се запише за стоматолог, ама ще го приемат след три седмици. Моята ме приема два дни след обаждането...какво да пишем повече, банановата държава май се нарича Германия...
20 пъти разлика в човешкото развитие??? Посмали малко, манго, отдавна минаха времената на твоите хора дето докараха Виденовата зима та да оберат каквото е останало у народонаселението. Тогава наистина беше такава разликата, затова имаше тристайни апартаменти на Дондуков по 10 000 долара.
2014г. Возим се в трамвай в центъра на Виена. По едно време една сръбкиня се скара с мъжа си по телефона. Крещеше псувни на сръбски, докато арийците си мълчаха пренебрежително. Преди тая да слезе, каза на мъжа си по телефона: " Говна ще йедеш!" Ние се направихме, че не чуваме, но вътрешно умряхме от смях. Толкова за човешкото развитие в австрийската столица
На фона на 10к в Австрия средната в България трябва да е под 500, ако сравним степента на човешко развитие в двете държави.
Отделно като знаем там 1 квадрат е 1,4 квадрата в БГ.
Здравейте сънародници,
Продава се апартамент в Бон, състоящ се от хол, кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и коридор. По цялата дължина на апартамента има голяма тераса с гледка към парка, оборудвана с газово барбекю, газова печка и два къта за сядане. Към апартамента има сервизно помещение и мазе. Паркинг със свободен достъп за живущите в сградата.
Апартаментът е напълно обзаведен и готов за живеене или отдаване под наем.
Площ - 52 квадрата, цена 165 000€.
На фона на 10к в Австрия средната в България трябва да е под 500, ако сравним степента на човешко развитие в двете държави.
Отделно като знаем там 1 квадрат е 1,4 квадрата в БГ.
И то не столицата Виена, даже мен изненадва. Грац е Университетски град, медицината е на ниво, работя даже с Лука Бръчич от Хърватия и проф. Хелмут Попър.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ок, държиш ключовете на някаква виртуална валута, която може да изчезне само за 1 секунда, щото няма никакъв фундамент зад нея и никакъв реален бизнес! И ти на нея имаш повече вяра от Амазон или Мета, дето може да спихнат в даден момент с 90%, почти невъзможен сценарии, спрямо някакво крипто, без никакъв фундамент?? И ти се доверяваш на второто??Кефиш ме, и аз обичам анимационните филмчета...
Виртуалното и реалното вече така са се слели, че не разбираш в кое си......
Коментар