IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
    из съдържанието

В голям брой квартали в София е налице балон с цените на жилищата ………....8
    Повече от половината от кварталите в София са значително надценени ….......10
    Връщане към равновесни цени в София ще изисква значителна корекция …..... 11
    и това в условия на щедро кредитиране при изключително ниски (за бг историята рекорно ниски) лихви по ипотеки..

хмм
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• https://www.unicreditbulbank.bg/medi...eport-2023.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Радке, 2 лв нямаш в джоба,продаде си обора 2021 баш преди ръна,пък акъли "даваш" за инвестиране
        Наблягай на френския език,там ти е силата.После в Париж при Мохамед да си помогнеш за ипотеката.
        това е непазарен похват
        при който жп балерините с едната ръка
        проверяват джобовете на клиентите
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ратко имаше друго предвид. Съжителство със същия пол някак си се получават нещата.
          Мил пърдон.
          Не ми се е движела мисълта в тази насока.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
            колко време мина от тогава, жп балерино?
            Радке, 2 лв нямаш в джоба,продаде си обора 2021 баш преди ръна,пък акъли "даваш" за инвестиране
            Наблягай на френския език,там ти е силата.После в Париж при Мохамед да си помогнеш за ипотеката.
            Last edited by danetha; 22.08.2024, 09:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
              Тоест, имам известна вина, че кавръчко остана без дом, защото рутя непрестанно цените от 12 години насам, и го подкокоросах лошо, но и на него акъла му е толкоз, ама иначе е супер, намерил си е къде да живее и изкарва хиляди на месец от акции. Добър опит.
              Той беше свидетел на покупките ми, и на най-бързата покупка в историята на пазара на недвижимите имоти в Бг - за около час, без личен оглед. Разбира се, това беше заковаване на сделка и игнориране на бутащите се с лакти навалица, не им пукаше, щяха да го отнесат като баберка, проверката и истинската продажба на офертата отне няколко дни.
              Last edited by bulgarian lev; 22.08.2024, 03:57.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мдам. Заврян зет например.
                Ратко имаше друго предвид. Съжителство със същия пол някак си се получават нещата.

Коментар

• Добра нощ от Априлци, Жонка!
                  Мечка с мече до реката в отдалечения северен край на селото - Видима.
                  Свършва тазвечершния купон. Та пиша два реда и ще лягам.
                  Тук се облагородява, сменят канали, копае се, зарива се. Утре ще питам местни за цените и има ли пазар на имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Toва за акциите не го разбрах?
                    Купува се и се продава на око с цел спекула. Дългосрочно стиска само кешовицата. Затова пак ще се повторя, че Селенка много правилно вижда накъде отиват нещата и пожелава късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да ама не

общо взето си висят обявите на етажите в Карлово, а Кавръчето успя, защото си оправи документите за гаража, който всъщност 'продаде' етажа.

взе си някакви акции, които снасят дивиденти и е ок
                      работи си, ходи си на почивки в чужбина с гаджето, ходи до испания при детето и си чете аз акции и най-важното има доходност от капитала без да гледа в чуждата паница

не го мислете със Селена - добре е!
                      Не знам какво е чел.Ама нищо не е научил

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

И аз така съм забелязал, че наследниците продали имот бърже ги наобикалят гаджета. После започва живот на бързи обороти - почивки, акции, нова колица и зимъска като изпукат и последната стотинка, се чува мечешки вой.

При толкова години лишения и кътане, накрая вместо да вземе бленуваното ЕПК, когато му се отвори шанс за втори път, отново реши да го пропусне. Както спомена Селенка, дано да има късмет.
                        Toва за акциите не го разбрах?

Коментар

има и по-лоши варианти
                          Мдам. Заврян зет например.

Коментар

• Тоест, имам известна вина, че кавръчко остана без дом, защото рутя непрестанно цените от 12 години насам, и го подкокоросах лошо, но и на него акъла му е толкоз, ама иначе е супер, намерил си е къде да живее и изкарва хиляди на месец от акции. Добър опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Чудя се и аз в коя тема?
                              NYSE естествено.

Коментар

без да целя да те засягам или нещо такова,
                                но ти секретарка ли си на накавръчко?
                                далеч съм от мисълта, но понеже едни неудачници постоянно се вълнуват ...та чат пат да им пусна инфо. виж,че все е в отговор на някое и друго мнение в стил " не е важно аз да съм добре. важно е вуте да е зле"
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X