IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    https://www.nariba.com/sea_temperature_map.html
    t° на морската вода 24°С. Кого лъжеш?
    Къде съм казал, че водата е студена?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Смяташ 100% заетост??? А разходите (ток, вода, почистване, амортизация, щети)?
      Абе, лошо е да инвестираш в имот, това го знам, много по-приятно е да гледаш инвестициите ти на дисплея, това вече също го знам, ама много много повече горчи

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

По подобен начин стоят нещата и около повечето ми познати. Не съм правил статистика, но 100кЕ борч е норма. Германците обаче определено не можем ги стигна - половин милка заемче, с 3500евра месечен доход...красота.

Нещата движат в кофти посока, надявам се у нас да не стане като в Игри на тронове. - The winter is coming.

Ако имаш 100к борч към баМка - имаш проблем. Ако имаш 100 млн борч към баМка - баМката има проблем.

Коментар

• https://www.nariba.com/sea_temperature_map.html
          t° на морската вода 24°С. Кого лъжеш?

Коментар

При 1~2% доходност от наем (ако имаш късмет) и 10~15% инфлация, баш си е...... хоби...
            От мненията във форума, човек може да си извади заключения, че масово не се гледа доходността от наеми (това е нещо като бонус), а че тухлата е средство за съхранение на парите от инфлацията. И в тоя ред на мисли изниква въпроса, трябва ли да се продава тухлата в моменти като сегашния, поради изчерпан потенциал на ръста и да седим кеш, или не?

Коментар

И по 30лв на ден да са, сметни ги по 1275 дни, откак съм го купил. На 200м. е от х-л Астория, две звезди...
              Смяташ 100% заетост??? А разходите (ток, вода, почистване, амортизация, щети)?

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Проблемът е, че този персентил вече е купил 2-3 апартамента. Имам колеги с по 6-7000 лв кредити на месец, без да броим лизинга за автомобил и бог знае какви още кредити. И това не е само българска история. Имам бивши колеги купили къщи в Брюксел за по 500 000 евро с 3500евро нетна заплата. Смятай там какъв е балона.
                По подобен начин стоят нещата и около повечето ми познати. Не съм правил статистика, но 100кЕ борч е норма. Германците обаче определено не можем ги стигна - половин милка заемче, с 3500евра месечен доход...красота.

Нещата движат в кофти посока, надявам се у нас да не стане като в Игри на тронове. - The winter is coming.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4211593[/ATTACH]

В Бс вървят по 30 кинта на ден, как ги сметна тия 40 000 лв?
                  И по 30лв на ден да са, сметни ги по 1275 дни, откак съм го купил. На 200м. е от х-л Астория, две звезди...

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n4211593[/ATTACH]

Виж цените в х- л Астория за апартамент

Коментар

Click image for larger version

Name:	6т.jpg
Views:	1
Size:	42.5 КБ
ID:	4211593

Коментар

Някои пишеха за сезон два месеца. Днес два часа не излязох от водата

https://www.flagman.bg/article/331441
                        Какъв сезон бре? Още в края на Август приключи при нас, след като валя 3-4 дена, и температурите паднаха до 12 градуса. Около Варна всички плажове са затворени, заведенията са зазимени, спасители - няма. От няколко дена тъкмо малко се пооправи, но излезе огромна вълна.

Коментар

• Днес, 14:47
                          Този коментар от BONI е изтрит от RUBLA
                          Причина: Не е по темата
                          ха ха ха... аиде да го направим по темата:

Пълно било с мЕлЕонери дет кихат по 5 бона за вечер с кака, ма имот немат. Ма требе некаде да водат тиа "момиченца" (ака турски русалки) дет им се лепат. Начи ке има яко търсене на фенси имоти за наем.
                          Last edited by X_Y; 22.09.2024, 17:04.

Коментар

• Някои пишеха за сезон два месеца. Днес два часа не излязох от водата

https://www.flagman.bg/article/331441
                            Last edited by X_Y; 22.09.2024, 16:38.

Коментар

Я сподели, да се посмеем.
                              https://hotelmix.bg/hotels/bulgaria/burgas-38918

Коментар

• Кризата на имотния пазар в Германия се прехвърля и в банковия сектор

https://trud.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B8%D...2%D0%BE%D1%80/

Коментар

Working...
                                X