If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Смяташ 100% заетост??? А разходите (ток, вода, почистване, амортизация, щети)?
Абе, лошо е да инвестираш в имот, това го знам, много по-приятно е да гледаш инвестициите ти на дисплея, това вече също го знам, ама много много повече горчи
По подобен начин стоят нещата и около повечето ми познати. Не съм правил статистика, но 100кЕ борч е норма. Германците обаче определено не можем ги стигна - половин милка заемче, с 3500евра месечен доход...красота.
Нещата движат в кофти посока, надявам се у нас да не стане като в Игри на тронове. - The winter is coming.
Ако имаш 100к борч към баМка - имаш проблем. Ако имаш 100 млн борч към баМка - баМката има проблем.
При 1~2% доходност от наем (ако имаш късмет) и 10~15% инфлация, баш си е...... хоби...
От мненията във форума, човек може да си извади заключения, че масово не се гледа доходността от наеми (това е нещо като бонус), а че тухлата е средство за съхранение на парите от инфлацията. И в тоя ред на мисли изниква въпроса, трябва ли да се продава тухлата в моменти като сегашния, поради изчерпан потенциал на ръста и да седим кеш, или не?
Проблемът е, че този персентил вече е купил 2-3 апартамента. Имам колеги с по 6-7000 лв кредити на месец, без да броим лизинга за автомобил и бог знае какви още кредити. И това не е само българска история. Имам бивши колеги купили къщи в Брюксел за по 500 000 евро с 3500евро нетна заплата. Смятай там какъв е балона.
По подобен начин стоят нещата и около повечето ми познати. Не съм правил статистика, но 100кЕ борч е норма. Германците обаче определено не можем ги стигна - половин милка заемче, с 3500евра месечен доход...красота.
Нещата движат в кофти посока, надявам се у нас да не стане като в Игри на тронове. - The winter is coming.
Какъв сезон бре? Още в края на Август приключи при нас, след като валя 3-4 дена, и температурите паднаха до 12 градуса. Около Варна всички плажове са затворени, заведенията са зазимени, спасители - няма. От няколко дена тъкмо малко се пооправи, но излезе огромна вълна.
Днес, 14:47
Този коментар от BONI е изтрит от RUBLA
Причина: Не е по темата
ха ха ха... аиде да го направим по темата:
Пълно било с мЕлЕонери дет кихат по 5 бона за вечер с кака, ма имот немат. Ма требе некаде да водат тиа "момиченца" (ака турски русалки) дет им се лепат. Начи ке има яко търсене на фенси имоти за наем.
Коментар