If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В Гръчко книга няма, има пазар Обърка се за пореден път с Пуевен даге.
Аз на вас ви разказах играта, камиларски И още не можете да го осъзнаете - как без един собствен лев за старт сега имам изплатен 49м2 в Солун и презполовявам 250м2 в Германия.
Казах ти приказки разказвай на ловешката фауна. И аз съм пестелив човек, но с 500€ и толкова на море с трима души сметах 10 пъти и не мога да докарам нещата. А същевременно да купувам ретро коли. Боли ме дали ти с 8К€ и още за един имот половината си го думнал, ясно е че и ти имаш нужда от дом. Ще се помъчиш, ще успееш, после ще ти го вземат наготово. А ти в Ловеч обратно, нищо цар си там почти като кмета с немска пенсия ...от 1800€....дали? Ако имаш стаж.
Last edited by RUBLA; 01.06.2021, 09:10.
Причина: Спазвайте добрия тон!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
ЗамаЗка....алергия имам към брокерски повлиялата ви всички неграмотност...сори марсианецо...по поста....внимавай какво купуваш. И баба ти и дедо ти са мазали и строили сами..
е не може ли всички да не сме отличници по правопис .. може некой с 5 некой с 3 да са минали .. дееба тоа правопис какво ви вади очите толкова .. смисъла на питането хващаш ли го ? дай по него ако да ..
как ще внимаваш като купуваш на тъмно зелено ? или ти да си кажеш .. внимавай
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
пичуви, а какво мислите за новото строителство .. принципно ?
да ви споделя аз какво видях и признавам леко ме изненада от начина по който се поднася обяснението .
нова сграда, не много голяма, но изолирана на разстояние от шумотевицата и уредена с висока ограда паркинги двор и т.н.
концептуално е ок .. знам че се строи от 10 години .. акт 16 предстои .. се казва ... сграда е готова за нанасяне, но в действителност акт 16 няма ..
влязох вътре има големи и не толкова големи жилища, някои от тях завършени до ключ, но празни .. и сега ..
знаете, че обикновено жилищата се издават с гипсова замаска на стените ... в случая има такава , машинна ..
всичко хубаво докато не видях стените с пукнатина в гипсовата замаска .. половин сантим цепнатина ... в стените по всички етажи ..
според вас причина ? аз мисля, че сградата е мръднала ... улегнала или не знам .. вие какво мислите .. ?
и се чудя като вземе човек на тъмно зелено .. и чака 3-4 години да влезе примерно и влезе и тъкмо нареди меката мебел и си опъне краката на масата докато гледа телевизор и забележи, че мазилката се е разцепила на една от стените отгоре до долу какво праивате ...
наковали сте се със 150 К € ипотека за въпросното жилище ?
ЗамаЗка....алергия имам към брокерски повлиялата ви всички неграмотност...сори марсианецо...по поста....внимавай какво купуваш. И баба ти и дедо ти са мазали и строили сами..
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
пичуви, а какво мислите за новото строителство .. принципно ?
да ви споделя аз какво видях и признавам леко ме изненада от начина по който се поднася обяснението .
нова сграда, не много голяма, но изолирана на разстояние от шумотевицата и уредена с висока ограда паркинги двор и т.н.
концептуално е ок .. знам че се строи от 10 години .. акт 16 предстои .. се казва ... сграда е готова за нанасяне, но в действителност акт 16 няма ..
влязох вътре има големи и не толкова големи жилища, някои от тях завършени до ключ, но празни .. и сега ..
знаете, че обикновено жилищата се издават с гипсова замаска на стените ... в случая има такава , машинна ..
всичко хубаво докато не видях стените с пукнатина в гипсовата замаска .. половин сантим цепнатина ... в стените по всички етажи ..
според вас причина ? аз мисля, че сградата е мръднала ... улегнала или не знам .. вие какво мислите .. ?
и се чудя като вземе човек на тъмно зелено .. и чака 3-4 години да влезе примерно и влезе и тъкмо нареди меката мебел и си опъне краката на масата докато гледа телевизор и забележи, че мазилката се е разцепила на една от стените отгоре до долу какво праивате ...
наковали сте се със 150 К € ипотека за въпросното жилище ?
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Offer? . Браво! Крети, на книга ли? Много си ми симпатик да знаеш. Имаш качества, що не почна в някой офис да разказваш приказки на купувачите.
В Гръчко книга няма, има пазар Обърка се за пореден път с Пуевен даге.
Аз на вас ви разказах играта, камиларски И още не можете да го осъзнаете - как без един собствен лев за старт сега имам изплатен 49м2 в Солун и презполовявам 250м2 в Германия.
Повишителите, за които няма балон, тоз коптор у Вазов, кога да го чакам на 1,4 млн евра? Все пак е 157 м2, на брокера му е станало неудобно да излъже чак до 160.
Имам, разбира се, в акции. Там е истината сега. Инвестирал съм в знания, кола, хубави дрехи.
Чета вестници, обяви и мнения и активно напредвам със знанията в сферата на имотите.
от акциите аз съм близо до нулата
а се надявах да стана милионер догодина.
това болднатото е много добре.
ако остават пари, помисли и за един часовник, като на хазартчо.
синьото зрънчо.
с един наемател ли си от началото?
защо ми се върти, че плащаш 10% за управление.
и за трети път
сега 32к ли струва тоя писоар?
2 наемателя, "управление" се плаща веднъж като ти намерят наемател + едни дребни на счетоводителя всяка година. Ама ти можеш да ги дадеш 10% на мен, аз ще уредя останалото без проблем, Разбирачев
За теб 64к, да се научиш какво и къде ти се върти.
ПП: инак най-елегантната форма за Солун (а и цяла Гърция) е през ЕърБНБ с професионални посредници - всичко от тях, данъци, почистване, посрещане, настаняване - прибираш 50% от брутото. Обаче това е по-смислено за ваканционни имоти като формат, инак един обикновен наем върши отлична работа, както видя за 7 години точно вече - купих 2014та.
сега като се замислям, не съм те чул ти да се хвалиш с инвестиции
имаш ли някаква поне?
иначе те разбирам, трябва редовно, почти всяка вечер да мажем ските.
Имам, разбира се, в акции. Там е истината сега.
Инвестирал съм в знания, кола, хубави дрехи.
Чета вестници, обяви и мнения и активно напредвам със знанията в сферата на имотите.
Похвали се ти , в какви курници си инвестирал, а не само да дрънкаш брокерски клишета във форума.
ИзпъкнИ с некой имот, а не само с празнословие.
сега като се замислям, не съм те чул ти да се хвалиш с инвестиции
имаш ли някаква поне?
иначе те разбирам, трябва редовно, почти всяка вечер да мажем ските.
Коментар