Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за какво да говоря за рецесия като тя вече чука на вратата
вижте статистика за индустриалното производство в последните няколко тримесечия - не трябва да се забравя, че българската индустрия има най-голям клиент Германия...
кавръка не е нулирал нищо (виж цената на епъл и ще видиш колко е нулирал)
тепърва ще стане трудно в България. Засега се радваме на 'лесните пари' от банките, но докога?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тепърва ще стане трудно в България. Засега се радваме на 'лесните пари' от банките, но докога?
Аз лично се радвам на лесни пари от банките 5 години, през 2020г. и през 2021г.Last edited by Bailor; 29.10.2024, 21:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Намалянето на заплатите е едно на ръка. Цели 3 завода затварят - това ще разтресе автоиндрустията и свързаните производства (част от са тук), отделно психологическия ефект.
Оня ден говорих с един дет се занимава със строителство/ремонти, намалил заплатите - 70 кинта на общак, 110 на майстор. Отначало се намръщили, после заплашили, че ще напуснат, но след няколко дена "поразмислили" та се върнали.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
преживял си ги ти
като писарушка в щаба, вместо казарма
бетерчоо
тук с корави пичове, ченчаджии ли ще се мериш
лордчето бръмчи по магурата от ученик
ти къде се буташ в А група по цвички
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
преживял си ги ти
бетерчоо
ти къде се буташ в А група по цвичкиLast edited by Bailor; 29.10.2024, 21:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеУ Фауве ще намалят заплатите с 10%, очаквам стагнация и в Бош. Гръмнаха и бая кодери преди два месеца от няколко ИТ гиганта. Кредитирането у нас продължава да нараства. Толкова много и хубави новини не съм чел накуп от корона вируса.
Отделно пазара на автомобили умря. Берти спря да говори за рецесия. Кавръка нулира акаунта, а най-върлите мечки се нагушиха с ЕТФ-и и още безброй показатели, че тоя път кеша се е изпарил и всичко е само виртуално. Идват ли съкращения у нас, или ще се измъкнем сухи от урагана?
вижте статистика за индустриалното производство в последните няколко тримесечия - не трябва да се забравя, че българската индустрия има най-голям клиент Германия...
кавръка не е нулирал нищо (виж цената на епъл и ще видиш колко е нулирал)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Индексите са най-безрисковите инвестиции, буквално целия свят е там.
И аз съм преживявал всичките тези неща, затова съм се научил сам да съм си бамка.
бетерчоо
ти къде се буташ в А група по цвичкипрепоръка е
Коментар
-
Ам заради вас Ратко остана без наематели....
да си седят по децките и да си пият арианка от плас'масови бутилкипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеУ Фауве ще намалят заплатите с 10%, очаквам стагнация и в Бош. Гръмнаха и бая кодери преди два месеца от няколко ИТ гиганта. Кредитирането у нас продължава да нараства. Толкова много и хубави новини не съм чел накуп от корона вируса.
Отделно пазара на автомобили умря. Берти спря да говори за рецесия. Кавръка нулира акаунта, а най-върлите мечки се нагушиха с ЕТФ-и и още безброй показатели, че тоя път кеша се е изпарил и всичко е само виртуално. Идват ли съкращения у нас, или ще се измъкнем сухи от урагана?
Оня ден говорих с един дет се занимава със строителство/ремонти, намалил заплатите - 70 кинта на общак, 110 на майстор. Отначало се намръщили, после заплашили, че ще напуснат, но след няколко дена "поразмислили" та се върнали.
- 3 Харесвания
Коментар
-
У Фауве ще намалят заплатите с 10%, очаквам стагнация и в Бош. Гръмнаха и бая кодери преди два месеца от няколко ИТ гиганта. Кредитирането у нас продължава да нараства. Толкова много и хубави новини не съм чел накуп от корона вируса.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
"Децката" - кошмар и враг номер 1 за всички тухладжии, наемодатели и брокераси. Съсипва наемите, и съсипва продажбата на нови жилища.
Всички тухлолюбители трябва да говорят със строителите да почнат да ви строят нов вид апартаменти - без децка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
прости, не всички имат възможност да се свират в деЦка, та им се налага да търсят квартира. 30% празни няма, има 30% на собственици които по една или друга причина не желаят да се занимават с отдаване, но и не продават за да има ей така, ако се наложи
Всички тухлолюбители трябва да говорят със строителите да почнат да ви строят нов вид апартаменти - без децка.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коя е темата?
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...B5%D0%BC%D0%B8
Коментар
Коментар