Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Хахаха, това за обратния Николай беше добро
С Лед може да сме колеги само ако се занимава с онлайн търговия
Пак казвам, инфлацията не я махай, щото тя си му яде париците на Ботича, както е видно от участието му в темата.
Теглил е кредит да купи имот дето да дава под наем и иска да паднат цените та следващият да го купел още по евтино и така ако може няколко поред всеки все по евтин
Направо ти спира дъха като му четеш творенията
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
8.5к
И Стивън Шварцман ще ти завиди
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Получават се 10% по офертна за 3 години. Я да видим ОФЕРТА за 40% отгоре на 1200€ или на 1700€ в хаджи димитър или Сухата река.
Такава ОФЕРТА НЯМА. Колкото и надути да са. Залагам си и 2-те глави и 3-та имота и 125к€, че няма ПРОДАЖБА на 1500€ покрай герена, еле па имот ползван 15 години демек за ремонт, поне освежителен
Бота призна че цените за 4г са се качили с 10% - До скоро твърдеше че са спаднали
Сега остава да осъзнае че тези десет процента всъщност са поне 25% и тогава дори и неговият верен фен митенцето ще фърли белата кърпа
- 1 like
Коментар
-
Като типичен панелообитател гледаш света през УикипедияТам и линка, аз пък съм ходил наживо по тия места, даже и си имаме автентичен замък "на село", от който се е пръкнала причината за Сансуси в Потсдам. Само че противно на наивните ти представи - никой не ги държи тия сгради в оригинален вид и методи на строителство.
Гръчкото ли? Ми освен годишно едни 140 евра друг разход нямам.
Коментар
-
Повишителите, за които няма балон, тоз коптор у Вазов, кога да го чакам на 1,4 млн евра? Все пак е 157 м2, на брокера му е станало неудобно да излъже чак до 160.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6r89n7&f1=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Затова ти дадох линк за Германия, панеляците не ги подценявай- щом и в Берлин ги има още значи са стабилна конструкцияи са доста издръжливи на земетресения. Сравнението със замъците го дадох защото те заедно с къщите гредоред са доста по- нестабилна конструкция спрямо панела. Замъци гледаш наживо като отидеш на екскурзия, освен ако на хана не му казваш замък
. Дай кажи по подробно за риал естейта в Гърция( че не съм гледал подробности), в по- далечно бъдеще се замислям и за нещо в Солун. Като сложиш данъците, таксата за обслужване на пропърти мениджмънт компанията , ремонтите и т.н. връзват ли се нещата с доходността?
Там и линка, аз пък съм ходил наживо по тия места, даже и си имаме автентичен замък "на село", от който се е пръкнала причината за Сансуси в Потсдам. Само че противно на наивните ти представи - никой не ги държи тия сгради в оригинален вид и методи на строителство.
Гръчкото ли? Ми освен годишно едни 140 евра друг разход нямам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тоест ти го купи за 10к, преди колко, да кажем 7 години и сега вече е тройно?
Коментар
-
Аз ги гледам наживо, точно както ти - панелкатаПак ме напуши смях на сравнението мухахахаха!
и са доста издръжливи на земетресения. Сравнението със замъците го дадох защото те заедно с къщите гредоред са доста по- нестабилна конструкция спрямо панела. Замъци гледаш наживо като отидеш на екскурзия, освен ако на хана не му казваш замък
. Дай кажи по подробно за риал естейта в Гърция( че не съм гледал подробности), в по- далечно бъдеще се замислям и за нещо в Солун. Като сложиш данъците, таксата за обслужване на пропърти мениджмънт компанията , ремонтите и т.н. връзват ли се нещата с доходността?
Коментар
-
32к.
Избих че и забравих, сега доближавам средата на ханаИ него ще забравя, вие още ще клечите тука.
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
писоара ли си избил с 84 наема
браво.
а колко му е сега офертната цена
Избих че и забравих, сега доближавам средата на ханаИ него ще забравя, вие още ще клечите тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
То като гледам радиацията при теб е по- силна та да имаш толкова много пръсти на ръцете- само в Германия имаш 30- тина, добави Франция, ЮК..... бая пръсти ще ти трябват да ги изброиш
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...BD%D0%B8%D1%8F линка е само в Германия да ги видиш.
Пак ме напуши смях на сравнението мухахахаха!
Коментар
-
Ум Белия Делфин, я да видим сега колко е безсмислена - гръцки сценарий 84 наема цена, немски - 120 (с включени разходи за първоначалния ремонт!). Във втория случай приспадане на приходи от наем от лихвите по кредита, та картинката още по-весела става.
Ти въобще каква идея си имаш от Запада и жилищата?
браво.
а колко му е сега офертната ценапрепоръка е
Коментар
-
Повечето са сринати, реално оцелелите може да ги изброи човек и на пръсти вече.
Гледам леко се обърка между панелен коптор и замък - радиацията от панелките лятото го причинява, слагай си алуминиева шапка- само в Германия имаш 30- тина, добави Франция, ЮК..... бая пръсти ще ти трябват да ги изброиш
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...BD%D0%B8%D1%8F линка е само в Германия да ги видиш.
Коментар
Коментар