IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=6000;n4211479]
    Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Продадох един апартамент преди 4 месеца същият който бях пуснал за продажба в началото на миналата година и не можах да го продам тогава и го оставих за под наем

Сега го продадох с 20% по скъпо в сравнение с това което го бях обявил миналата година и имаш доста по голям интерес

Ще продам още един в София а парите са в посока УК
    Това е обезпокоително за БГ пазара - прадаваш и изнасяш капитала. Колкото повече такива като теб и колкото по-скъпо продадат и изтеглят кеша от БГ, толкова по-малко ще има за тези след теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Има и хора, които нямаме и нямаме намерение да имаме деца, съответно детските градини и училищата не са ни важни. .
      Знаем за вашето съществуване. Живи и здрави, но няма нужда да ни се натрапвате с прайд всяка година.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

А така, ама прочети пак за " народните цени" все пак, не всички във форума сме мЕлионери
        извадих те
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Точно за него си мислех и имаше още някой дето само го хвалеше колко много бил познавал не мога да се сетя с кой ник пишеше

За две години и половина само загубите му от наем са над 20 000лв и поне още толкова от обезценка ама всеки си знае

Продадеш ли трябва да знаеш вече какво ще купиш, ако ще продаваш и ще чакаш големият спад по добре дари за благотворителност

ПП
          Трайчо беше тоя образ дето го хвалеше
          верно, бе!
          дано не е продал и да чака дискаунтите
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ше те сложа в мейл листата
            тук само аз притежавам и /но мисля да продавам/ подобни
            всичко друго е с по 200 квадрата и нагоре
            А така, ама прочети пак за " народните цени" все пак, не всички във форума сме мЕлионери

Коментар

• [QUOTE=Bailor;n4211489]
              Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Надявам се помниш laconic,той обясняваше, че след пролетта на 2022г. е продал на връх и прогнозите му са се случвали. Къде е той сега?
              Точно за него си мислех и имаше още някой дето само го хвалеше колко много бил познавал не мога да се сетя с кой ник пишеше

За две години и половина само загубите му от наем са над 20 000лв и поне още толкова от обезценка ама всеки си знае

Продадеш ли трябва да знаеш вече какво ще купиш, ако ще продаваш и ще чакаш големият спад по добре дари за благотворителност

ПП
              Трайчо беше тоя образ дето го хвалеше

Коментар

• [QUOTE=Bailor;n4211489]

Надявам се помниш laconic,той обясняваше, че след пролетта на 2022г. е продал на връх и прогнозите му са се случвали. Къде е той сега?
                Цели две години минаха!!! Къде остана laconic в историята!!!тухлата се оказа много по-трайна от всякакви лаконици...
                Last edited by Bailor; 21.09.2024, 22:27.

Коментар

• [QUOTE=mitko2848;n4211487]

Аз само за етажа на Кавръков се сещам да се е споменавало като продажба в темата, та както и да е- ако някой продава маломерен панеляка, епк- или ново близо до метро( под 10 минути пеша) на "народни цени" да пише, че не ми е от най приятните неща в живота да давам по 5000лв. комисионни на брокери
                  Дори и само за него да си чел е достатъчно

Относно твоите покупки вече трябва да си поне 20% отгоре на капиталова предполагам че вече осъзнаваш че е по добре всяка следваща покупка да ти е по скъпа а не тия щуротии дето ни обясняваше как искаш да пада пазара та всяка следваща покупка да ти е по евтина

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Аз само за етажа на Кавръков се сещам да се е споменавало като продажба в темата, та както и да е- ако някой продава маломерен панеляка, епк- или ново близо до метро( под 10 минути пеша) на "народни цени" да пише, че не ми е от най приятните неща в живота да давам по 5000лв. комисионни на брокери
                    ше те сложа в мейл листата
                    тук само аз притежавам и /но мисля да продавам/ подобни
                    всичко друго е с по 200 квадрата и нагоре
                    Last edited by ratten; 21.09.2024, 22:20.
                    препоръка е

Коментар

• [QUOTE=6000;n4211484]
                      Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Мите посмъртно не бих пуснал нещо за продаване във форума та ако ще да не го продам никога

Тука хейтърите сте толкова нагъсто на квадратен метър че сигурно можете да влезнете в Гинес

Миналата година само като стана на въпрос че съм пуснал нещо за продаване и всичките се изредихте да обяснявате как съм бил закъснял как такива цени повече няма да видим и тн и тн

А его една година по късно се продаде с 20% отгоре

Коментар

и тренда нищо ли не ти казва?

софия за ук?
                        ама ти си знаеш
                        Сещам се за лафа че кон перди умирачка най силно рита - Вече го докарвам и по добре от Берти

Пазара в БГ напредна доста и не виждам голям потенциал за още ръстове, все пак има няколко имота дето няма да ги продам

Колкото до УК в момента там започнаха да намаляват лихвите и като се има в предвид че покачиха яко наемите в следващите няколко години там ще има по голям ръст на имотите спрямо БГ

Отделно че и приходите от наем там са по високи

Коментар

• [QUOTE=6000;n4211484]
                          Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Мите посмъртно не бих пуснал нещо за продаване във форума та ако ще да не го продам никога

Тука хейтърите сте толкова нагъсто на квадратен метър че сигурно можете да влезнете в Гинес

Миналата година само като стана на въпрос че съм пуснал нещо за продаване и всичките се изредихте да обяснявате как съм бил закъснял как такива цени повече няма да видим и тн и тн

Коментар

лордче, топла ли е водата
                            утре и другиден ще става за плаж
                            Днес не става, големи вълни! Туристи, обаче бол! Учудващо!
                            Last edited by Bailor; 21.09.2024, 22:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Продадох един апартамент преди 4 месеца същият който бях пуснал за продажба в началото на миналата година и не можах да го продам тогава и го оставих за под наем

Сега го продадох с 20% по скъпо в сравнение с това което го бях обявил миналата година и имаш доста по голям интерес

Ще продам още един в София а парите са в посока УК
                              и тренда нищо ли не ти казва?

софия за ук?
                              ама ти си знаеш
                              препоръка е

Коментар

• [QUOTE=mitko2848;n4211482]

Който от форума продава нещо да го споменава първо в темата, та покрай писането на глупости да сме си полезни с нещо

Коментар

Working...
                                X