Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеБум на безработицата у нас. Все по-голямо е търсенето на работа в периферията извън големите градове.
https://petel.bg/Imoten-ekspert--V-m...kashhi__543957
- 1 like
Коментар
-
Бум на сделките на имоти у нас. Все по-голямо е търсенето на апартаменти и имоти в периферията извън големите градове.
https://petel.bg/Imoten-ekspert--V-m...kashhi__543957
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Около 1000 или малко отгоре са работили в Леони. Спира се поетапно. Не всички са ги извозвали с рейсове, има и със собствен транспорт. Но знам и съм виждал надписите на автобусите на Леони.
Плевен загуби за 35 години промишленост за милиарди. Национално значими заводи и рафинерия. Целенасочено унищожение на работещи предприятия.
Аз чух за 1700 директно наети и поне още 400-500 човека малки фирми , доставчици, превозвачи, и т.н. свързани с предприятието. В Плевен сигурно има 40-45,000 работещи. Сам преценете дали 2000 работещи е цифра от значение..
По-голяма глупост от това да развиваш бизнес в комунистически строй едва ли има...
---------------------- Китайски милионер пишман, че инвестира при българските комунисти
Бях измамен от брутални престъпници, загубих милиони, а фалшивата съдебна система не ме защити, твърди Гуо Хайронг
Да инвестираш в комунистическа българия, може да се окаже по-опасно начинание от игра на руска рулетка. Така изглежда през очите на 42-годишния китайски бизнесмен Гуо Хайронг опита му да прави бизнес у нас.
„Реших да инвестирам тук, защото страната уж привидно е част от ЕС, и очаквах, че има върховенство на закона”, връща лентата седем години назад Хайронг. Инвестицията му за милиони обаче се превръща в истински кошмар, който няма край. А надеждата, че законността и справедливостта ще възтържествуват, вече е попарена от бегейската действителност.
„ Станах жертва на сложна измама. Не само, че не получих нищо, но загубих много пари и време в борбата с престъпниците”, признава Хайронг.
Вижте видео с интервюто на Гуо Хайронг
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Абе да минават, ама да си плащат. В Хърватска за всеки 100км магистрала колите плащат 6 евро, и тук така да стане.
в противен случай кондорка ще гладува
и ще я опече слънцето на тракияLast edited by ratten; 17.09.2024, 20:49.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
гастерския поток е най-добре изобщо да не минава през българия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Хубу, че тогава не съм го чел.
и още са по квартири и децкипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Плодородна или не, няма държава, която се изхранва само със земеделие. А тва, че сме на кръстопът май е до време, Турция и Гърция вече обмислят как да ни заобиколят.
Гърция и Турция търсят транспортен коридор, заобикалящ България
Страната ни беше порицана заради хаоса на границите
https://www.segabg.com/hot/category-...asht-bulgariyaпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
На едно шише добавената стойност сигурно е под 1 цент, на един чип е няколко евро. Един човек във фабрика за шишета би произвел добавена стойност за 5,000 евро на месец, един човек във фабрика за чипове за 1 милион. Ако стойността на труда се вдигне с 1000 евро на човек заради осигуровки или нещо друго коя от двете компании ще затвори ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ай стига и ти. Преувеличаваш. Трябва да знаеш къде караш. Враца я виж къв град стана и как живна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Six Sigma или Kaizen, няма значение в нашия случай, летвата не трябва да е толкова висока. Ние сме малка държава с 6 милиона население и няма как да се мерим с много други по отношение на високите технологии. Имаме плодородна земя и сме на кръстопът - това ни стига. Ще правим бартер зарзават за чипове и така.
За шишетата, колкото и смешно да звучи, оборота на един от най-големите ни производители е в млрд-но изражение. Нищо, че са под португалска шапка в момента. Дали ще е от бутилки или чипове, няма значение.
Тези които сме с мобилни/дистанционни професии (предполагам и ти си от тях), изобщо не ни бърка дали ще има инвеститори тук или не. На световния пазар има достатъчно място за всички.
Гледай по-оптимистично на нещата. А това, че се сблъскваш с корупция не е от вчера, нито пък утре ще е по-различно. Давай го по-айляк и ще видиш как леко се живее у нас.
Гърция и Турция търсят транспортен коридор, заобикалящ България
Страната ни беше порицана заради хаоса на границите
https://www.segabg.com/hot/category-...asht-bulgariya
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=bulgarian lev;n4210479]
Ай стига и ти. Преувеличаваш. Трябва да знаеш къде караш. Враца я виж къв град стана и как живна.[/QUOTE
Не знам какъв град е станал и как е живнал,като гледам само кафетата и магазините работят. Като затворят и завода за авточасти в Мездра,ще видим как ще се отрази и остава работата за доста хора от Враца в АЕЦА и заради това пишат,че в северозапада взимали добри заплати...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Six Sigma или Kaizen, няма значение в нашия случай, летвата не трябва да е толкова висока. Ние сме малка държава с 6 милиона население и няма как да се мерим с много други по отношение на високите технологии. Имаме плодородна земя и сме на кръстопът - това ни стига. Ще правим бартер зарзават за чипове и така.
За шишетата, колкото и смешно да звучи, оборота на един от най-големите ни производители е в млрд-но изражение. Нищо, че са под португалска шапка в момента. Дали ще е от бутилки или чипове, няма значение.
Тези които сме с мобилни/дистанционни професии (предполагам и ти си от тях), изобщо не ни бърка дали ще има инвеститори тук или не. На световния пазар има достатъчно място за всички.
Гледай по-оптимистично на нещата. А това, че се сблъскваш с корупция не е от вчера, нито пък утре ще е по-различно. Давай го по-айляк и ще видиш как леко се живее у нас.
Коментар
Коментар