If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Този ап в момента струва 150к (грубо).
Тия 150к в някой безрисков индекс носят 20% (в момента е 40%, но аз слагам 20 )= 60 к лв на год > 5 к лв на месец, без ядове, празни месеци, данъци, разходи по подръжка. 5к (ако гледаме последната год 10к) vs 900 лв?
Хазяите са загрижени хора, алтруисти!
Дори и тия 900 лв. като се посъберат - ги мятат на други добри хора през терасата!
(схемата е описана в съседната тема)
А мерси!
Предпочитам врабче в ръката пред фазан в небето.
Знам ги аз безрисковите инвестиции. Ти си дай парите на друг пък си мисли, че си безрисков.
Явно си млад и не са те брулили. Преживял съм и хиперинфлация и деноминация и мутри и пирамиди, фалирали банки и какво ли още не.
П.П. не ми говори за КТБ, там само нерви си загубил, парите си си ги взел.
Индексите са най-безрисковите инвестиции, буквално целия свят е там.
И аз съм преживявал всичките тези неща, затова съм се научил сам да съм си бамка.
Тия 150к в някой безрисков индекс носят 20% (в момента е 40%, но аз слагам 20 )= 60 к лв на год > 5 к лв на месец, без ядове, празни месеци, данъци, разходи по подръжка.
5к (ако гледаме последната год 10к) vs 900 лв?
А мерси!
Предпочитам врабче в ръката пред фазан в небето.
Знам ги аз безрисковите инвестиции. Ти си дай парите на друг пък си мисли, че си безрисков.
Явно си млад и не са те брулили. Преживял съм и хиперинфлация и деноминация и мутри и пирамиди, фалирали банки и какво ли още не.
П.П. не ми говори за КТБ, там само нерви си загубил, парите си си ги взел.
43000-45000-47000E
масово в този диапазон съм ги купувал двустайките там. Чисто нови.
15 год не е правен ремонт, освен някой латекс след наемател и протекли бойлери. След подмяната им с неръждаеми грижи нямам.
Тия 150к в някой безрисков индекс носят 20% (в момента е 40%, но аз слагам 20 )= 60 к лв на год > 5 к лв на месец, без ядове, празни месеци, данъци, разходи по подръжка.
5к (ако гледаме последната год 10к) vs 900 лв?
К'во да гледаме, бе?! В тези обяви включвате ли 30-те % дето седят празни и заключени?
прости, не всички имат възможност да се свират в деЦка, та им се налага да търсят квартира. 30% празни няма, има 30% на собственици които по една или друга причина не желаят да се занимават с отдаване, но и не продават за да има ей така, ако се наложи
1000 лв, ама колко струваше да го купиш, ремонтираш, обзавдедеш?
43000-45000-47000E
масово в този диапазон съм ги купувал двустайките там. Чисто нови.
15 год не е правен ремонт, освен някой латекс след наемател и протекли бойлери. След подмяната им с неръждаеми грижи нямам.
Тръгни да търсиш под наем и тогава ще разбереш, че трябва да вярваш на очите си, а не на някакви графики.
Миналата седмица оттдадох в Мл4 за 1000 лв. За 3 дни имах стотици обажданиа и от ЧЛ и от брокер. В деня на огледа имах 22 записани огледа през 15 мин. 5-6 брокера не дойдоха с клиенти, но дойдоха 2-3 незаписани клиенат. Та ми се разказа играта при този кастинг. Имаше и сърдити, че не съм ги избрал.
1000 лв, ама колко струваше да го купиш, ремонтираш, обзавдедеш?
Коментар