Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Ти затова и чакаш от миналата година от април .....Злато на 3000 ...............
Но , бих ти препорчал да включиш Златото в горния списък .... на нещата които не те интересуват и вълнуват .............
Поради отдавна обяснени от МЕН причини , в съответната тема ..............
А злато смятам да добавя още малко с част от крипто парите днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ботчо е известен бохем
моделите трябва да се сменят и да се търсят нови.
а това, че затриха историята ще донесе на инвесторът само пропуски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
хахахахахах, много добре говори търсенето на подобен тип за менталните му увреждания.
Аз съм ориентиран към маломерки но не в София, твоят модел...вече не е известен благодарение на един модератор. Въпреки това, твоя модел в недвижимостите е по-известен от модераторите.
моделите трябва да се сменят и да се търсят нови.
а това, че затриха историята ще донесе на инвесторът само пропуски.препоръка е
Коментар
-
прати ми само на мене на лични тая къща за 560Е на седмица с карта барабар.
и ще ти препращам още обяви за неизмазани прогимназии около софия
Аз съм ориентиран към маломерки но не в София, твоят модел...вече не е известен благодарение на един модератор. Въпреки това, твоя модел в недвижимостите е по-известен от модераторите.Last edited by megamind; 29.01.2021, 23:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеГлупости говориш, лифтовете са едни и същи, разликата може да ти дойде от опашките и в това отношение в Банско има отвратителни периоди.
Виж за курви, бело и чалга не мога да кажа защото не ме вълнуват тези неща.
И не е по-евтино от Австрия, че е по-хубаво там е ясно. И на мен ми се ходи в Нова Зеландия и Япония ама тук ми е достъпно.
Но , бих ти препорчал да включиш Златото в горния списък .... на нещата които не те интересуват и вълнуват .............
Поради отдавна обяснени от МЕН причини , в съответната тема ..............
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
тука се спускаш всичко на всичко 3 пъти, ако си голям късметлия 4, В австрия 10-12 пъти колкото ти държат краката. В австрия е за каране, тука за курви, диско-чалга, джакузита макузита
Виж за курви, бело и чалга не мога да кажа защото не ме вълнуват тези неща.
И не е по-евтино от Австрия, че е по-хубаво там е ясно. И на мен ми се ходи в Нова Зеландия и Япония ама тук ми е достъпно.
- 1 like
Коментар
-
https://m.investor.bg/po-sveta/453/a...-sasht-320857/
Айде,схемата се пропука....
Собствениците на многофамилни жилищни сгради забавят плащания по кредити. Банките смятат по-голям брой кредити за жилища под наем за високорискови и по-малко банки са склонни да помогнат на изпитващите затруднения предприемачи с финансирането. Защитите от принудително извеждане, по-ниската събираемост на наемите и безпрецедентните спадове на офертните наеми на някои градски пазара също се отразяват негативно на собствениците на апартаменти.Last edited by nkavrakov1982; 29.01.2021, 20:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Кретенебах, като те чета не знам дали проумясваш че си приключил с покупките, даже и да не ти съществуваше ипотечката. Ни у Немско, ни у Българско, ни никъде. Даже кредит да ти дадат нема изплащане, щот сумата би била големичка. То ти си свирен вече за кредит на тез годинки, но, сега ще захапят и новото поколение, разбирай децата ти и стават вечни послушковци с банкови хомоти...или просто наематели.
Коментар
-
прати ми само на мене на лични тая къща за 560Е на седмица с карта барабар.
и ще ти препращам още обяви за неизмазани прогимназии около софияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Тоя ще те купи и продаде поне 10 пъти бе шемет !
10 пъти ще го купи и надупи
твоето се казва 'лигота '
и е обратното на хиперболата
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеТи като ходиш на ски в иглу ли спиш или в колата?
А дори и само ски картите да гледаш пак не е по-евтино. Средно 5-7 дневна карта в австрииски курорт е 600-700 евро, в Банско толкова е сезонната карта. Дневните са с около 30-40% по-скъпи също. Да не говорим ако си от чужбина хванеш пакет на Болкан Холидейс, цените тогава са смешни.
Знаем ги всичките локумите с дължината на пистите и бла-бла, но пак не е по-евтино от тук.
В аспа вила е як басейна като е минус 5-10 градуса.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
КАРАНЕТО НА СКИ. НЕ кръчмите, хотела. В къща за гости за седмица 560€ со карта за 100 лифта. 100 не 1 и половина
и ще ти препращам още обяви за неизмазани прогимназии около софияпрепоръка е
Коментар
-
КАРАНЕТО НА СКИ. НЕ кръчмите, хотела. В къща за гости за седмица 560€ со карта за 100 лифта. 100 не 1 и половина
А дори и само ски картите да гледаш пак не е по-евтино. Средно 5-7 дневна карта в австрииски курорт е 600-700 евро, в Банско толкова е сезонната карта. Дневните са с около 30-40% по-скъпи също. Да не говорим ако си от чужбина хванеш пакет на Болкан Холидейс, цените тогава са смешни.
Знаем ги всичките локумите с дължината на пистите и бла-бла, но пак не е по-евтино от тук.
В аспа вила е як басейна като е минус 5-10 градуса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
Ти къде караш в Австрия? Че е много по-яко-съгласен, че е по-евтино-въобще не. А хотел в Австрия с минерален басеин към него е поне 500 евра на вечер! Декември спах в Аспа Вила за 56 лв/ петдесет и шест лева/на вечер-сам бях! Така че, айде без глупости на килограм!!
Днес цял ден караме на Боровец с децата, в момента сме в Долна Баня, в апартсмент с 2 спални, камина, сауна!!, джакузи за 240 лв/вечер. Сега пия уискито и слизаме в денонощния басеин -40 градуса.
Стига с тоя хейт, пробвайте да живеете малко в тая страна, не само да пребивавате!Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар