IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добра нощ от Априлци, Жонка!
    Мечка с мече до реката в отдалечения северен край на селото - Видима.
    Свършва тазвечершния купон. Та пиша два реда и ще лягам.
    Тук се облагородява, сменят канали, копае се, зарива се. Утре ще питам местни за цените и има ли пазар на имоти.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Toва за акциите не го разбрах?
      Купува се и се продава на око с цел спекула. Дългосрочно стиска само кешовицата. Затова пак ще се повторя, че Селенка много правилно вижда накъде отиват нещата и пожелава късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да ама не

общо взето си висят обявите на етажите в Карлово, а Кавръчето успя, защото си оправи документите за гаража, който всъщност 'продаде' етажа.

взе си някакви акции, които снасят дивиденти и е ок
        работи си, ходи си на почивки в чужбина с гаджето, ходи до испания при детето и си чете аз акции и най-важното има доходност от капитала без да гледа в чуждата паница

не го мислете със Селена - добре е!
        Не знам какво е чел.Ама нищо не е научил

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

И аз така съм забелязал, че наследниците продали имот бърже ги наобикалят гаджета. После започва живот на бързи обороти - почивки, акции, нова колица и зимъска като изпукат и последната стотинка, се чува мечешки вой.

При толкова години лишения и кътане, накрая вместо да вземе бленуваното ЕПК, когато му се отвори шанс за втори път, отново реши да го пропусне. Както спомена Селенка, дано да има късмет.
          Toва за акциите не го разбрах?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

има и по-лоши варианти
            Мдам. Заврян зет например.

Коментар

• Тоест, имам известна вина, че кавръчко остана без дом, защото рутя непрестанно цените от 12 години насам, и го подкокоросах лошо, но и на него акъла му е толкоз, ама иначе е супер, намерил си е къде да живее и изкарва хиляди на месец от акции. Добър опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Чудя се и аз в коя тема?
                NYSE естествено.

Коментар

без да целя да те засягам или нещо такова,
                  но ти секретарка ли си на накавръчко?
                  далеч съм от мисълта, но понеже едни неудачници постоянно се вълнуват ...та чат пат да им пусна инфо. виж,че все е в отговор на някое и друго мнение в стил " не е важно аз да съм добре. важно е вуте да е зле"
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Koя тема?
                    Чудя се и аз в коя тема?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

А бай Лордачко явно му е счетоводителката(на Кавръчко). Защото в съседната тема Кавръков е писал, че има 40 хил. евра вкарани в акции.
                      Koя тема?

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

А бай Лордачко явно му е счетоводителката(на Кавръчко). Защото в съседната тема Кавръков е писал, че има 40 хил. евра вкарани в акции.
                        Моите са толкова в акции, неговите сигурно 800 000, не знам.

Коментар

Живее при жена. Голямо постижение да си заврян зет, няма що и обувките ти да сочат към входната врата, същевременно да си умираш от страх, събраните обезценяващи пари на депозит от 200 бона да не ги изгубиш и плахо само 5% от тях да набиеш на световните борси.
                          Ако Кавръков е набил 5% от парите си на световните борси, 40 000 евра: 5% = 800 000 евра, тогава излиза, че държи 800 000 евра на депозит...
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

без да целя да те засягам или нещо такова,
                            но ти секретарка ли си на накавръчко?
                            Last edited by Frosty; 21.08.2024, 22:19.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

А, ма аз му се кефя дори за неговия избор, перфектен е. Имотна жена го е предала, друга имотна жена го е приютила, няма смисъл да се тревожи за притежание на имоти, оправил е въпроса...
                              то и аз много се радвам, че се е намерила грижовна жена да го поеме
                              защото преди нервничеше, пишеше мейли, конфискуваше
                              от месеци не съм сънувал вдигане на лихви и всякакви катаклизми, водещи до големо мяу
                              препоръка е

Коментар

има и по-лоши варианти
                                А, ма аз му се кефя дори за неговия избор, перфектен е. Имотна жена го е предала, друга имотна жена го е приютила, няма смисъл да се тревожи за притежание на имоти, оправил е въпроса...

Коментар

Working...
                                X