If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бетерчо, ти твоите апарти кеш ли ги захлупи? И ако не е тайна, колко години ти трябваха да си Х пъти по средната заплата, за да стане номера?
П.С. при мен се получава така, че спестените пари ми отиват в оправяне на наследствени апартаменти и честно казано започва да ми дотяга. Уж се наследяват активи, па то се окаже яма за пари.
Всичко съм купувал само кеш.
Когато бачках за друг - 10 год нищо не можех да си купя. Когато почнах да бачкам за себе си - на 4 тата год бях направил пари за 2 апарта.
Водата е ледена, вали червен сняг, имотите са се сринали с 80 процента, наемите са по 100 лв. на месец лукс в центъра и пак седят празни, ресторантите и магазините са празни също, един ден на плажа на дружба е 300 лева. Колко трябва да си мразиш живота и мястото дето живееш за да бълваш такава помия…и защо…
Помните ли потребителя Laconic? Чийто прогнози вече се случвали, като продал в началото на 2022г. Подобни липсват темата..От време на време се изявява Бота156. Той е продал на връх през 2017г. Той си въобразява, че не трябва да му се смеем много, а само малко
Бетерчо, това твърдо не е вярно, или е някакво нелепо осредняване. Ясно помня цените през 2010г. и бяха 3 пъти по-ниски от сегашните. Двустайните вървяха по 50-60кЕ, а сега са по 150-60к.
Бетерчо, това твърдо не е вярно, или е някакво нелепо осредняване. Ясно помня цените през 2010г. и бяха 3 пъти по-ниски от сегашните. Двустайните вървяха по 50-60кЕ, а сега са по 150-60к.
Каляване съм бил на Албена през юни. В Бургас 24 градуса в момента си е топ. Толкова е и в Истанбул и там ли се каляват. Миналата седмица бях там. Много млади турци си плуваха край момината кула....смешни сте вече, изнежени епилирани момъци.....
Лордче, не с лошо. По същата логика нафиркани руснаци могат да ни се подиграват, че на 20 градуса морска вода, ни удря хипотермията.
От мненията във форума, човек може да си извади заключения, че масово не се гледа доходността от наеми (това е нещо като бонус), а че тухлата е средство за съхранение на парите от инфлацията. И в тоя ред на мисли изниква въпроса, трябва ли да се продава тухлата в моменти като сегашния, поради изчерпан потенциал на ръста и да седим кеш, или не?
Нищо не е съхранила туулата.
В 13-годишния период от 2010 г. до края на 2023 г. цените на жилищата в България са нараснали с близо 80%.
Ако имаш 100к борч към баМка - имаш проблем. Ако имаш 100 млн борч към баМка - баМката има проблем.
Бетерчо, ти твоите апарти кеш ли ги захлупи? И ако не е тайна, колко години ти трябваха да си Х пъти по средната заплата, за да стане номера?
П.С. при мен се получава така, че спестените пари ми отиват в оправяне на наследствени апартаменти и честно казано започва да ми дотяга. Уж се наследяват активи, па то се окаже яма за пари.
Лордче, винаги съм се възхищавал на хората, които умеят да се каляват.
Каляване съм бил на Албена през юни. В Бургас 24 градуса в момента си е топ. Толкова е и в Истанбул и там ли се каляват. Миналата седмица бях там. Много млади турци си плуваха край момината кула....смешни сте вече, изнежени епилирани момъци.....
Че тя да не би да не е най-важната на плажа. Ти писа за 12 градуса темп. на въздуха във Варна. Внушението ти е, че едва ли не морето е мразовито, само, че не е, сезона в Бургас продължава с пълни сили, жалко за тези,които изкривяват действителността...
Коментар