IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    rverb, интересно е, ако притежаваш имот в централната част на София и искаш да го продадеш, какво те бригат цените? Ти дори трябва да се радваш да го продадеш на скъпо и да се разкараш завинаги от България нали така?
    Аз се радвам, че цените са високи. Не мога да се начудя на малоумието на хората но се радвам. От своя страна пък на мен ми е интересно: Вие след като не продавате :"какво Ви бригат цените" ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

може да иска и той, като джони
      да го подари на нуждаещите се
      единствената пречка е, че и двамата нямат нищо
      Джони се постара с апарта във Вазов. И не купи до ден днешен на Женевското езеро. Нещо не му харесват цените. Reverbчо има шанса да разкара апарта и да се радва на италианската семейна собственост, къщата е яка де, спор няма.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Абе, аз знам,, че е поредния безимотен гащник, ама така хубаво се преструва на имотен голтака беден!

Коментар

rverb, интересно е, ако притежаваш имот в централната част на София и искаш да го продадеш, какво те бригат цените? Ти дори трябва да се радваш да го продадеш на скъпо и да се разкараш завинаги от България нали така?
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Ако не беше вероятно щяхте да я купите. Това е някаква шега нали ?
            Нямаше да я купя, нямам тези кинти свободни, учудвам се че е купена. На тази цена. Не ми се вярва това да са търговски похвати. Не и от компании в лукс сегмента. Винаги може да се провери във вписванията всяка сделка.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
              https://galardo.bg/sale/lozenec/kysh...zenec-i-carevo

Ето лукс къща в Царево. Мамка му, продадена била.
              Ако не беше вероятно щяхте да я купите. Това е някаква шега нали ?

Коментар

• rverb, интересно е, ако притежаваш имот в централната част на София и искаш да го продадеш, какво те бригат цените? Ти дори трябва да се радваш да го продадеш на скъпо и да се разкараш завинаги от България нали така?

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Аз пък го мислех за зрял мъж
                  Солиден. Леко опростачен, но в норма.

Търсете му бункер. Било модерно сега в джърманито да си купуват преустроени бункери с оглед международното палажение

Ние бункери имаме. Как не се е сетил някой кръщен игрив брокер да ги оферира ?!

От вас бункерът, от мене баницата, да се поуспокои човекът.
                  Ботича изпитва панически страх от бедствия и катастрофи. Заради ковида беше се барикадирал в неизмазаната къща и поръчаше он-лайн храна и копаеше още тогава бункери.

Коментар

Добре няма с никого да се обиждаме. Жалко, че някои хора, добри математици, според самите тях, са продали на връх през 2017г. Ама върха се оказал подножие.
                    Аз на тоя връх 2017 купих гаража-магазин за 34 евра. Смяха се глутница чакали, помня го. Сега ми дават 140 за него. Викам, не, купувам, но не продавам.
                    Но кака Дъри изби рибата, някъде по това време отмъкна гараж за малко повече от 10 евра.
                    Last edited by bulgarian lev; 18.08.2024, 22:03.

Коментар

• https://galardo.bg/sale/lozenec/kysh...zenec-i-carevo

Ето лукс къща в Царево. Мамка му, продадена била.

Коментар

• Добре няма с никого да се обиждаме. Жалко, че някои хора, добри математици, според самите тях, са продали на връх през 2017г. Ама върха се оказал подножие.

Коментар

ох, сега нали няма и от ботчо да се откажеш
                          Ама и ти само сеир търсиш. От никой не се отказвам аз

Сериозно, попадал ли си на бункери? Чета, че било луда последна мода за богати германци.

Или строят нови частни бункери или преобразуват стари и ги продават като къщи. До яка антиутопия доживяхме …

https://youtu.be/xy0NoBsKqd8?si=sFn184Pd-vqUwqPf
                          Last edited by Selena2024; 18.08.2024, 21:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Търсете му бункер. Било модерно сега в джърманито да си купуват преустроени бункери с оглед международното палажение

ох, сега нали няма и от ботчо да се откажеш
                            препоръка е

Коментар

Не се ебавайте с bota156. Не e сметнал най- важното уравнение в живота си, но аз също не см го сметнал много добре..така, че...

Last edited by Selena2024; 18.08.2024, 21:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Боли ма патока за усрайна, русия, фащ, международното положение
                                то и кондорка не я боли
                                щото я нема
                                но са им обещали центи за спам
                                Last edited by X_Y; 18.08.2024, 21:11.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X