Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by rverb; 28.06.2024, 01:20.
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ако бях на твое място, щях да се възползвам от поканата, все пак дамата се е надявала и на допълнителни преживявания, защо егоистично й ги спести??? Можеше да заковеш и 279 €Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Не само, че не са замръзнали, през последното тримесечие са с 24% ръст, това като не точно замръзнали ли ти звучи? Хахаха.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да им пратя скрийншот за букинг по 79€ за юли и август през booking.com , че и там пуснах имота. А колко съм се забавлявал с една рускиня която ме кани на гости докато беше за три дена не е истина. Хахаха, има и забавни моменти в цялата работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
до момента не съм прочел и 1 добра новина за наемателите
има много новини, които те погрешно тълкуват и приветстват
велком ковид, велком високи лихви, велком тоя, велком ония...
а наема винаги нагоре.
цените още по-стръмно нагоре
добре, че не умеят да си правят изводите и, че има форум да се изявяват като милионериОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Радвам се, че пресял истинско мнение по темата, сред водопада от бълвоч, от който пазара на имоти, въобще не се интересува, той неумолимо си продължава възходящия тренд, въпреки неистовия вой...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеНищо де, важното е че балона се спука, пахахахахах
Още имам уплах от Кавръка, че ще ми вдигнат лихва и затова държа резерв в кеш, винаги до първо число...Last edited by Bailor; 22.06.2024, 22:47.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
до момента не съм прочел и 1 добра новина за наемателите
а наема винаги нагоре.
добре, че не умеят да си правят изводите и, че има форум да се изявяват като милионери, да си го ползват със здраве...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Единствените чакали сте вие брокерите в момента, чекате нещо да се случи ама освен да лапате мухи - нищо.
Няма сделки, няма бизнес, няма мангизи а шефчето ви мутра замразява строежи.
А дали и вас скоро няма да ви замрази?
- 1 like
Коментар
-
Не само, че не са замръзнали, през последното тримесечие са с 24% ръст, това като не точно замръзнали ли ти звучи? Хахаха.....
а наема винаги нагоре.
добре, че не умеят да си правят изводите и, че има форум да се изявяват като милионериLast edited by ratten; 22.06.2024, 22:30.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Сделките не са замръзнали чак толкова, но определено има голямо ослушване. С тая политическа безпътица, икономическа неяснота, настояща война в Украйна и бъдеща война в Босна не знам какъв остров на стабилността може да бъде Велико Търново?
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18200462
Отговорих си на въпроса.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Чета, чета...на чакалите им се вижда химера, щото не са търсили никога реално имот за покупка. Ето, и гараж в център София кове 100К€. Но и предлагане няма.
А цени къщи в някои села надминаха апартите в София. Това е положението. Нищо, сривът ще е тотален - с 150-200€ на квадрат в Бусманци и Гара Искър, където е леко надценено.Last edited by X_Y; 22.06.2024, 22:28.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Единствените чакали сте вие брокерите в момента, чекате нещо да се случи ама освен да лапате мухи - нищо.
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18200462
Отговорих си на въпроса.
- 1 like
Коментар
-
Чета, чета...на чакалите им се вижда химера, щото не са търсили никога реално имот за покупка. Ето, и гараж в център София кове 100К€. Но и предлагане няма.
А цени къщи в някои села надминаха апартите в София. Това е положението. Нищо, сривът ще е тотален - с 150-200€ на квадрат в Бусманци и Гара Искър, където е леко надценено.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЩо не си ги пишете тези глупости в съответните теми? А, по темата:
Няма София, няма Пловдив, имаш ли имот в този град си царски богат
https://blitz.bg/ikonomika/nyama-sof...ws1024669.html
А цени къщи в някои села надминаха апартите в София. Това е положението. Нищо, сривът ще е тотален - с 150-200€ на квадрат в Бусманци и Гара Искър, където е леко надценено.Last edited by bulgarian lev; 22.06.2024, 21:21.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар