IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Сделките не са замръзнали чак толкова, но определено има голямо ослушване. С тая политическа безпътица, икономическа неяснота, настояща война в Украйна и бъдеща война в Босна не знам какъв остров на стабилността може да бъде Велико Търново?

https://www.bgdnes.bg/shou/article/18200462

Отговорих си на въпроса.
    Доведения брат на приятелката ми е дребен кон артист които се опитва да се изкара международен играч. Предполагам че се е наврял в някакви среди и е чул това-онова. Вчера цял ден ми обяснява че повечето схеми в Европа се въртят през България. Схеми на високо ниво, ваксини, помощи за Украйна и подобни. Преди време имало и някаква крупна измама в Англия, сега в Белгия. Ставало дума за стотици милиони и се слагат българи за бушони защото българското правителството нехае. Имало подобна схема с румънци, но в момента в който се е разбрало, тяхното правителство е изпратило екип да участва в разследването и са разбили цялата мрежа включително реалните организатори. Българското правителство се прави че нищо не се е случило и сега всичко минава през България защото като се разкрие схемата гърмят бушоните и дотам а организаторите просто започват нова схема.
    Last edited by rverb; 28.06.2024, 01:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ако бях на твое място, щях да се възползвам от поканата, все пак дамата се е надявала и на допълнителни преживявания, защо егоистично й ги спести??? Можеше да заковеш и 279 €
      Бях в Плевен, а и тя ме покани с 15 годишната си дъщеря, не питах, но поиска 15 рози, а като я гледам на снимката е млада засукана рускиня. А и не вървеше да я свалям в платформата, четат и управляващите имота. Бе, ташак голем беше. Но ще идвала пак. Ще и пратя мейла си и ако желае може там да разменим контакти. Все пак сме големи хора, а не тийнове пъпчиви да се излагаме публично. Хахахаха.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Не само, че не са замръзнали, през последното тримесечие са с 24% ръст, това като не точно замръзнали ли ти звучи? Хахаха.....
        Айде бе ще кажеш че е по-добре от минали години сега ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Да им пратя скрийншот за букинг по 79€ за юли и август през booking.com , че и там пуснах имота. А колко съм се забавлявал с една рускиня която ме кани на гости докато беше за три дена не е истина. Хахаха, има и забавни моменти в цялата работа.
          Ако бях на твое място, щях да се възползвам от поканата, все пак дамата се е надявала и на допълнителни преживявания, защо егоистично й ги спести??? Можеше да заковеш и 279 €

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

до момента не съм прочел и 1 добра новина за наемателите
            има много новини, които те погрешно тълкуват и приветстват
            велком ковид, велком високи лихви, велком тоя, велком ония...
            а наема винаги нагоре.
            цените още по-стръмно нагоре
            добре, че не умеят да си правят изводите и, че има форум да се изявяват като милионери
            Да им пратя скрийншот за букинг по 79€ за юли и август през booking.com , че и там пуснах имота. А колко съм се забавлявал с една рускиня която ме кани на гости докато беше за три дена не е истина. Хахаха, има и забавни моменти в цялата работа.

Коментар

Радвам се, че пресял истинско мнение по темата, сред водопада от бълвоч, от който пазара на имоти, въобще не се интересува, той неумолимо си продължава възходящия тренд, въпреки неистовия вой...
              Толкова пари загубиха от чекане, че мен ме боли. Единствените акционери, криптоиграчи (но и там нещо не се изявяват, може и там да отдават под наем - да пипкат лихви) без едно бунгало купено в живота си. Само потриват ръчички да наследят някой имот в провинцията, който няма да им стигне и за обзавеждане даже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
                Нищо де, важното е че балона се спука, пахахахахах
                И аз се радвам на подобен спукан балон! Дано все така да продължи да се пука до 2059г.
                Още имам уплах от Кавръка, че ще ми вдигнат лихва и затова държа резерв в кеш, винаги до първо число...
                Last edited by Bailor; 22.06.2024, 22:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

а наема винаги нагоре.
                  добре, че не умеят да си правят изводите и, че има форум да се изявяват като милионери
                  Нищо де, те са си въвели термин " отрицателен ръст"., да си го ползват със здраве...

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Единствените чакали сте вие брокерите в момента, чекате нещо да се случи ама освен да лапате мухи - нищо.
                    Няма сделки, няма бизнес, няма мангизи а шефчето ви мутра замразява строежи.
                    А дали и вас скоро няма да ви замрази?
                    Нищо де, важното е че балона се спука, пахахахахах

Коментар

Не само, че не са замръзнали, през последното тримесечие са с 24% ръст, това като не точно замръзнали ли ти звучи? Хахаха.....
                      а наема винаги нагоре.
                      Last edited by ratten; 22.06.2024, 22:30.
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Сделките не са замръзнали чак толкова, но определено има голямо ослушване. С тая политическа безпътица, икономическа неяснота, настояща война в Украйна и бъдеща война в Босна не знам какъв остров на стабилността може да бъде Велико Търново?

Отговорих си на въпроса.

Коментар

Чета, чета...на чакалите им се вижда химера, щото не са търсили никога реално имот за покупка. Ето, и гараж в център София кове 100К€. Но и предлагане няма.
                          А цени къщи в някои села надминаха апартите в София. Това е положението. Нищо, сривът ще е тотален - с 150-200€ на квадрат в Бусманци и Гара Искър, където е леко надценено.
                          Радвам се, че пресял истинско мнение по темата, сред водопада от бълвоч, от който пазара на имоти, въобще не се интересува, той неумолимо си продължава възходящия тренд, въпреки неистовия вой...
                          Last edited by X_Y; 22.06.2024, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Единствените чакали сте вие брокерите в момента, чекате нещо да се случи ама освен да лапате мухи - нищо.

Отговорих си на въпроса.

Коментар

Чета, чета...на чакалите им се вижда химера, щото не са търсили никога реално имот за покупка. Ето, и гараж в център София кове 100К€. Но и предлагане няма.
                              А цени къщи в някои села надминаха апартите в София. Това е положението. Нищо, сривът ще е тотален - с 150-200€ на квадрат в Бусманци и Гара Искър, където е леко надценено.

Коментар

Що не си ги пишете тези глупости в съответните теми? А, по темата:

Няма София, няма Пловдив, имаш ли имот в този град си царски богат

https://blitz.bg/ikonomika/nyama-sof...ws1024669.html
                                Last edited by bulgarian lev; 22.06.2024, 21:21.

Коментар

Working...
                                X