IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Когато удари глада в провинцията и последните й обитатели ще допълзят в София.
    Или обратно.

https://www.youtube.com/@didoikali2

https://www.youtube.com/@milchevibg

https://www.youtube.com/c/BohoSoulz

https://www.youtube.com/@imeniehalo
    Last edited by unimog; 09.12.2023, 14:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Така е, неведнъж съм давал примери по северното черноморие. Сега същия рев предстои и във Вн. За сф защо си толкова убеден, че няма да бъде заринат от имоти под наем?
      Когато удари глада в провинцията и последните й обитатели ще допълзят в София.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

90% от всички набили и 1 ст. извън София за имот или ремонт ще ревът.
        В прованса се инвестира само в земеделска земя или в производство, което не се нуждае от много заета трудова ръка. В близост до магистрали.
        Всичко друго е месомелачка на пари. Черна дупка:-)
        Така е, неведнъж съм давал примери по северното черноморие. Сега същия рев предстои и във Вн. За сф защо си толкова убеден, че няма да бъде заринат от имоти под наем?

Коментар

• 20:30 CNY CPI (MoM) (Nov) -0.5% -0.1% -0.1%
          20:30 CNY CPI (YoY) (Nov) -0.5% -0.1% -0.2%
          20:30 CNY PPI (YoY) (Nov) -3.0% -2.8% -2.6%

Die seit Oktober anhaltende Deflation wird von Beobachtern vor allem als Zeichen für eine Konjunkturschwäche gewertet. Insbesondere die weiterhin schwelende Immobilienkrise hat das Konsumentenvertrauen vieler Chinesen gedrückt.

https://www.n-tv.de/wirtschaft/China...e24589353.html

Коментар

В прованса се инвестира само в земеделска земя или в производство, което не се нуждае от много заета трудова ръка. В близост до магистрали.
            То бива да сме на едно мнение, ама чак пък толкова

Постоянно се говори за демография, но рядко се отчита вътрешната миграция. Растежа на цените в провинцията се осланя на ръста в Столицата. С малката разлика, че в провинцията заплатите още са по Илядо лева, и като гледам никой не е заритал да се връща обратно. Та както викаш, тепърва има време, хората да разберат, какво означава пазарен принцип и месомелачка на пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

обсъждаме инвестицията в имот към настоящето - което и за теб не важи
              Опитваш се да обсъждаш неща от които нищо не разбираш да ти кажа Обаче не ми пречиш пиши си дивотии колкото душа ти иска

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Бъдещето обаче хич не е розАво. Мои познати вече рИвът, че не могат да си отдадат имотите, които преди отдаваха, а предстои да излязат тия от бума на строителството през 2021-2022 г.
                Според мен пазарът на имоти под наем е заринат (говоря за Варна), и предстои оше по-голямо зариване.

Коментар

Въпреки, че поста е към Дюри ще ти кажа, че тези приказки ги слушах когато купувах имоти. Най-голямата грешка на всеки инвеститор е, че смята към днешна дата. Гледа се бъдешето! Винаги!
                  Бъдещето обаче хич не е розАво. Мои познати вече рИвът, че не могат да си отдадат имотите, които преди отдаваха, а предстои да излязат тия от бума на строителството през 2021-2022 г.
                  Според мен пазарът на имоти под наем е заринат (говоря за Варна), и предстои оше по-голямо зариване.

Коментар

Въпреки, че поста е към Дюри ще ти кажа, че тези приказки ги слушах когато купувах имоти. Най-голямата грешка на всеки инвеститор е, че смята към днешна дата. Гледа се бъдешето! Винаги!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Хахаха, сметките с имотите не излизат само за тези които ги нямат, На мен сметките си ми излизте чудесно

+1 към мнението. От рентиерство се живее най-добре. Утре заминавам по скандинавието. Ще харча датски, норвежки и шведски крони + финландски марки закупени с Бг левчета от наеми. Пък кУрнера нека си мисли и разправя, че гроздето е кисело:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Хахаха, сметките с имотите не излизат само за тези които ги нямат, На мен сметките си ми излизте чудесно

Коментар

вече сметките с имотите не излизат - ако искате ги дръжте и търпете загуби

това устройва всички останали страни

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                            Спадът на потребителските цени в Китай се задълбочава, подхранвайки страховете от дефлация

лордче, виждаш ли
                            просто трябва да се изчака малко
                            1, 2 5 години ....и така до 2049

вече сметките с имотите не излизат - ако искате ги дръжте и търпете загуби

това устройва всички останали страни

Коментар

• Спадът на потребителските цени в Китай се задълбочава, подхранвайки страховете от дефлация

лордче, виждаш ли
                              просто трябва да се изчака малко
                              1, 2 5 години ....и така до 2049
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

И, аз съм в близък квартал, но ако няма бой, няма да участвам.
                                ама джонката може да знае хватки от каратЕто
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X