If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Виж къв отговор ти е дал, смита несвързано. Аз ще ти кажа. Защото лимита му и възможности за кредит откъм доходи, а вече и възраст е толкоз. Да му отпуснат 20-30, макс 40К€ и той да ги връща 15 години ама преко сили. Остават му след вноски колкото да вегетира и ако не беше и 13-те евро от хана щеше гол да ходи.
Според мен проблема му е бил началната вноска в УК за такъв тип заеми искат поне 25% самоучастие което от 200к евро апарт са поне 50к евра отделно такси и тн
Обаче успееш ли да вземеш след това е много добра сделка защото плащаш само лихвата на заетите 150к евра около 2% тоест около 250 евро на месец - Апарта го отдаваш за около 1000 и всеки месец си прибираш чисто по поне 600 след такси поддръжка и тн.
Ако кредита е за 20г на края плащаш 150к евра на куп или ако ги нямаш продаваш и се чистиш с банката
От доста време ги гледам тия схеми в УК и мисля да се пробвам, ако се получи в София няма да пипна да купувам
Е, това е, а някои понижители тук даже отричат инфлацията
То реално инфлация няма това дето имотите за 20 години поскъпнаха над 8 ПЪТИ е просто балон и сега чакаме да се спука и да купуваме двустойни на по 10к долара
Щото акъла ти не стига за София, та да ме учиш кое как е в немско хептен Чул си как става някъде - и хоп. И после ви влачат ЧСИтата такива...
Инак мога да отдавам под наем на цената на вноската (не само лихвата) + 700 евра отгоре. Е и?
Питам те каква е причината да не го направиш?
Щото те е било страх че ще паднат имотите и ще го загубиш или щото нямаш парите за началната вноска или щото банката не би ти отпуснала кредит
Щото акъла ти не стига за София, та да ме учиш кое как е в немско хептен Чул си как става някъде - и хоп. И после ви влачат ЧСИтата такива...
Инак мога да отдавам под наем на цената на вноската (не само лихвата) + 700 евра отгоре. Е и?
ако можеше, щеше.
ама трябва тебе да те търтят гостите като бега айше
Крети все се чудя защо като в немско имаш достъп до кредити през тези години не купи още нещо с цел отдаване под наем само на лихвата в УК му викат buy to let - и е супер изгодно
Виж къв отговор ти е дал, смита несвързано. Аз ще ти кажа. Защото лимита му и възможности за кредит откъм доходи, а вече и възраст е толкоз. Да му отпуснат 20-30, макс 40К€ и той да ги връща 15 години ама преко сили. Остават му след вноски колкото да вегетира и ако не беше и 13-те евро от хана щеше гол да ходи.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Като се върна назад във времето единствено покупките от последните няколко 4-5 години не ми се виждаха скъпи - Едно време ми се виждаха страшно скъпи а като се замислиш са били по 10к долара сега една читава кола е повече
Обаче не няма инфлация само на нас така ни се струва
Е, това е, а някои понижители тук даже отричат инфлацията
Крети все се чудя защо като в немско имаш достъп до кредити през тези години не купи още нещо с цел отдаване под наем само на лихвата в УК му викат buy to let - и е супер изгодно
Незнам дали е възможно да си стиснем ръцете с подобни викове и да се обединим върху жестоката реалност на цените на НИ.
На мен винаги ми се е струвало, че в София цените са невъзможни примерно за стругар, какъвто работех през началото на 90-те и цени за двустаен от порядъка на 12000$ ми се струваха извънредно скъпи за индексираната ми заплата. Дори къщата в София, която купихме през 2002-ра за 33,5000$ ми се струваше извънредно скъпа
Като се върна назад във времето единствено покупките от последните няколко 4-5 години не ми се виждаха скъпи - Едно време ми се виждаха страшно скъпи а като се замислиш са били по 10к долара сега една читава кола е повече
Обаче не няма инфлация само на нас така ни се струва
даже може да се погледате влюбено двамцата
А през туй време ние летим със самолети, докато вас ви клати ... очукания БГ трен
Остави го този фрустриран от живота ник....По-скоро го игнорирай... Смисъла на живота му е да се заяде с някой и е протектиран от модитата като бонус....Това им става практика напоследък...Явно и на тях им е скъпо :-)
Важното са обявите които пуска Джони. Щом искат по 300К за апарти дето дори ТЕЦ нямат не са добре нещата....направо безумни....
Незнам дали е възможно да си стиснем ръцете с подобни никове и да се обединим върху жестоката реалност на цените на НИ.
На мен винаги ми се е струвало, че в София цените са невъзможни примерно за стругар, какъвто работех през началото на 90-те и цени за двустаен от порядъка на 12000$ ми се струваха извънредно скъпи за индексираната ми заплата. Дори къщата в София, която купихме през 2002-ра за 33,5000$ ми се струваше извънредно скъпа
Коментар