Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И на 15 ще ти намеря ама няма да купиш НИ ЕДИНпрепоръка е
Коментар
-
тоз съм го гледал 2018 още, беше 90к, преди 2-3 месеца беше 99к. От арт блоковете е, НЯМА акт 16
мерси bota
викам си - пък да е дошло
големото шопууууур толкова бързо
е така ще изглеждат цените след 3 години
че и по надолу
само че , не проблемни като този а съвсем нормални
хубави слънчеви апартаменти
90 - 110 К ще са добри , приемливи цени
на добри локации (които ще умрат във времето , де )
в злато обаче ще излизат още по изгодно
и на сметка - по евтини , демек
хихихих
Коментар
-
И на 15 ще ти намеря ама няма да купиш НИ ЕДИН
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Бях останал с впечатление че си купил миналата година и че чакаш тая да паднат цените та пак да купиш
Корекцията на цените я очаквам следващата есен ама не бих заложил пари на това
а до тогава едни 10% като подготовка и
загряване
ако не знаеш - да ти кажа
така става , а не изведнъж шопууууур
Коментар
-
И на 15 ще ти намеря ама няма да купиш НИ ЕДИН
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Купих и се похвалих, две маломерки отдавам вече, догодина живот и здраве, ако ми се доверят банките ще взема
3-та. А иначе както и преди съм казвал ако живеехме в чист капитализъм цените на НИ тябваше да са паднали поне малко, но световния социализъм и популизъм надделяват за сега( евикшън мораториуми, форклоужър мораториуми, кредитни ваканции, печатане на трилиони......) Слипи Джо още не дава да се гонят негрите неплащащи наем в ЮС прмерно и така.
Корекцията на цените я очаквам следващата есен ама не бих заложил пари на това
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Ботич, къде са тези апартаменти в Пирин голф за 20 000?
Свържи ме, ще купя два (и комисионна ще ти дам).Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Амааа... Как така бе Дарки?!!! Те материалите мога и да си поскъпват, нооо цената на готовия продукт ще пада. Нали чакаме, срив, спад, пукане на балон, гоУемо МЯУ, разтягане на ластици, отваряне на ножици и други подобни термини от перонския речник.
пак ли си влязла в бельото на плевенския
от километър си личи че не пълниш слиповете
(те пък едни слипове)
имотите не са качили и лев миналата седмица
май ще обръщат посоката като тебе колежке Станчева
Станчева забравила си че ще се види кой плува без слип
ама ти след покупката в банско така си ходиш
хихиихихихиLast edited by Yandox; 14.09.2021, 14:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не е единствен. Бившия шеф (последния българин) имаше в пирин голф 2-ен за 70к, намалиха им цените до 40к и си купи още един. Сега са по 20к
Свържи ме, ще купя два (и комисионна ще ти дам).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Тук имаше един умник инвестирал в банско . Изгоряха му паричките дим да ги няма . Чакал 2029 да си ги върнел. Всички са го подигравали във времето и са му казвали че греши , но не ги е слушал . Забравих му ника но ще се сетя . Те бяха много но все някой ще се сетя за да дам пример на другите как не трябва да се инвестира .
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Хахаха, наистина си отчаян.
Споко няма да ти вдигнат наема без предупреждение и ще имаш 2-3 месеца да си намериш нещо по изгодно :-)
Публикувано във факти.бг: Публикувана: 11 Декември, 2020 13:11
бързам да кажа че е от миналата година по време на пандемията
Last edited by Bearfox; 14.09.2021, 14:28.
Коментар
-
Щом над 50% поскъпване е 200€, значи признаваш че себестойността им беше под 400€.
Само не знам що в еБанско им е 190€ или там дръва безплатно от гората, камъни и песък от реката ...
Иначе от това поскъпване на материалите най-много ще пострадат метресите, белото и луксозните лимузини, яхти
Разбира се зависи за какво строителство. Сега мисля че 500 би бил абсолютен минимум, а за ставащите и добре изглеждащи блокчета няма горна граница...
Но все тая щото строителната себестойност има значение само ако строиш в Ихтиман и Бухово. За желаните места има други фактори с по-голямо значение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнениеПубликувано във факти.бг: Драстичен срив на наемите
Втората вълна на коронавируса с тежък удар върху имотния пазар в САЩ
https://fakti.bg/imoti/536033-drasti...riv-na-naemite
Да не подскочи някой от опашката на лидл или случаен клетник загубил 60% от инвестицията си в Банско например, бързам да кажа че е от миналата година по време на пандемията . Но да добавя че тази година ще е същото умножено по 5 и без възстановяване вече. Новините във ежедневниците ще бъдат същите .
Само почакайте да застудее и да дойде щамчето МЮ
Споко няма да ти вдигнат наема без предупреждение и ще имаш 2-3 месеца да си намериш нещо по изгодно :-)
Публикувано във факти.бг: Публикувана: 11 Декември, 2020 13:11
Коментар
-
Щом над 50% поскъпване е 200€, значи признаваш че себестойността им беше под 400€.
Само не знам що в еБанско им е 190€ или там дръва безплатно от гората, камъни и песък от реката ...
Иначе от това поскъпване на материалите най-много ще пострадат метресите, белото и луксозните лимузини, яхти
Тук имаше един умник инвестирал в банско . Изгоряха му паричките дим да ги няма . Чакал 2029 да си ги върнел. Всички са го подигравали във времето и са му казвали че греши , но не ги е слушал . Забравих му ника но ще се сетя . Те бяха много но все някой ще се сетя за да дам пример на другите как не трябва да се инвестира .
Коментар
Коментар