Първоначално изпратено от yalokin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Любезни са си хората къде на друго место в немско те посрещат и запращат с тромпети и фанфари
обикновено брокерите са любезни хора
и когато им дойде клиент
наистина посрещат подобаващо
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сега е 300к, след освежителен ремонт с отпуснат кредит от около 15к евро моментално удара 650к Е
напушва ме смях, като се сетя как постна бертрам обявата за хана в еър бнб и на любезните домакини
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Пенди брокерастите взимат 2-3% ако това ти е проблема надценяването ходи се гръмни
На теби ти се губят поне 50% а не 2-та процента на брокерастите
и това е добре стига да не е един два пъти годишно
като падне цената на НИ процента може да се вдигне
хихих
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ама струва 650К€ нали? А беше пак по негова оценка зимъска 300К€. Или и там греда.
Ако беше видял неокосения двор в airbnb обявата и старата кошница - тойота някаква курдисана в лехите...бунгалото в Солун е по-приветливо. А, и старите мебели в ретро стил вътре. С тях наистина удря 650К еврака.
напушва ме смях, като се сетя как постна бертрам обявата за хана в еър бнб и на любезните домакинипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquariusНе се занимавайте с комплексари, които са емигрирали, защото никой няма да ги вземе на работа в България! Те са баш упойката на нацията. В България винаги е имало работа за кадърни хора!Тя затуй е цъфнала и вързала, от много кадърност кат твоята
Коментар
-
Ама струва 650К€ нали? А беше пак по негова оценка зимъска 300К€. Или и там греда.
Ако беше видял неокосения двор в airbnb обявата и старата кошница - тойота някаква курдисана в лехите...бунгалото в Солун е по-приветливо. А, и старите мебели в ретро стил вътре. С тях наистина удря 650К еврака.
И после перонджиите викат ръст нема даже леко поевтинели
Аз друго се чудя що не продава да върне на банката 20-те бона кредит и с 600+ еврака още сега да цепи за Гърция
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Самият факт че е монтирал само 10кв говори колко е голям въпросният хан не повече от 2 спални е бил и нашият е преоборудвал хола на спалня да има къде да спи и отдава двете спални
А аз го съжалявах че пере на поне 10 човека чершафите
Ако беше видял неокосения двор в airbnb обявата и старата кошница - тойота някаква курдисана в лехите...бунгалото в Солун е по-приветливо. А, и старите мебели в ретро стил вътре. С тях наистина удря 650К еврака.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Аз плащам за удоволствие. Хубави жени - колкото искаш. Богат избор, всякакви ценови категории според вкуса и джоба. А апарти само една категория - надценени боклуци. При апарта трябва да напълня джоба на някой алчен брокераст - това какво удоволствие е?
На теби ти се губят поне 50% а не 2-та процента на брокерастите
- 1 like
Коментар
-
За теб знам. Намираш му колая и вътре у Шератон може да паркираш, всичко плащаш, само на жилищата и гаражите им се мръщиш. Па сопри се, ако толкова ходиш по каки спести 2 месеца от коври и ето ти дискаунта на апарта. Толкова ли е сложно? Нещо не ми се връзва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Цената на един имот трябва да съответства на сумата от бъдещите ползи. Когато Гошо реши, че боклукът му струва 5 пъти повече от реалното, значи или Гошо е за психиатрия или балончето вече няма как да се надува повече и предстои шумно издишване.
Вместо да плащам 85к, ще си платя на когото трябва и ще паркирам пред Шератон досами червения килим. Даже ще ми мият прозорците на колата всяка сутрин и ще ми дават по едно еспресо от бар Плиска без пари. И там имам човек. Още от времето на Бай Станиш (лека му пръст) - там пиеха двамата с бащата кафе доста често, а Мерцедесът от НСО идваше под команда когато на бай Станиш му се приискаше нещо по-екзотично.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеhttps://www.holmes.bg/pcgi/home.cgi
не 50К, текстописеца леко е коригирал цената - 85К€ гараж в центъра. Ах как горчииии, на мен, а на кибиците не знам. Лоши, много лоши новини.
Разбира се, попадам и на евтини гаражи - по 9500 до 20К€. Подземни, малки, за трабанти и велосипеди.
Вместо да плащам 85к, ще си платя на когото трябва и ще паркирам пред Шератон досами червения килим. Даже ще ми мият прозорците на колата всяка сутрин и ще ми дават по едно еспресо от бар Плиска без пари. И там имам човек. Още от времето на Бай Станиш (лека му пръст) - там пиеха двамата с бащата кафе доста често, а Мерцедесът от НСО идваше под команда когато на бай Станиш му се приискаше нещо по-екзотично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Туй нящу интернетя е много сложно за гастар-камилар... я се виж какво си шернал сега
В бързината шернах страницата на холмес....а чети сега, че мен ми е лошо...за вас, как ше купите изобщо някога нещо.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеhttps://www.holmes.bg/pcgi/home.cgi
не 50К, текстописеца леко е коригирал цената - 85К€ гараж в центъра. Ах как горчииии, на мен, а на кибиците не знам. Лоши, много лоши новини.
Разбира се, попадам и на евтини гаражи - по 9500 до 20К€. Подземни, малки, за трабанти и велосипеди.
Коментар
-
https://www.holmes.bg/pcgi/home.cgi
Разбира се, попадам и на евтини гаражи - по 9500 до 20К€. Подземни, малки, за трабанти и велосипеди.Last edited by bulgarian lev; 15.09.2021, 00:30.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар