If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За златото, балъка го имаме тук в темата. Маминчо подмами Кольо да купи злато на 1900, а то взе че падна. Златото се оказа позлатен волфрам, но това е друга тема.
Дори да е така, не забравяй, че и много хора купиха коини на 69к, злато на 2000$, акции на върха! Балъците са като тревата, косиш я - отзад пониква нова!
За златото, балъка го имаме тук в темата. Маминчо подмами Кольо да купи злато на 1900, а то взе че падна. Златото се оказа позлатен волфрам, но това е друга тема.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Дори да е така, не забравяй, че и много хора купиха коини на 69к, злато на 2000$, акции на върха! Балъците са като тревата, косиш я - отзад пониква нова!
Така е ,разбира се и аз съм същисана от това което се случва. Признавам си не очаквах такъв наплив на купувачи в Созопол. Беше много спокойно април, май и юни и юли, направо избухна пазара. Имам едни познати датчани, та те и техни гости прекупуват няколко апартамента и ме питаха за нотариус ,че нямало часове за сделки. Хора, казвам ви тук е нещо извън всяка логика за мен.
Виждам, че всички тичат по огледи и нотариуси, вместо на плаж. Където и да отида само за покупки на имоти се говори и не са само българи. Колкото и да не ви се вярва, аз съм в Созопол, и виждам с очите си какво се случва ,а не чета в социалните медии или сайтовете Хубав, лош , Созопол, в момента е притегателно място за купувачи както от БГ, така и от странство
Не мога да разбера "повишителите" как очакват да се повишат цените на имотите при повишане на лихвите? Както споменах и преди, помня много добре, защото бях участник на пазара предишния цикъл. Цените се надуваха от банките и брокерите с цел да дадат по-голям кредит. съответно за да приберат по-голяма печалба. После дойде кризата 2008 г. съответно банките бяха принудени да вдигнат лихвите и цените се сринаха - брокерите останах гладни. Разбира се, заради инерцията това не става, като на капиталовите пазари за ден два. Цените паднаха след 2-3 год, когато на пазара излязоха банките с отнети имоти. Сега се получава абсолютно същия сценарий, надуване-пукане, в което няма нищо странно - просто така работят пазарите!
Та пак да попитам, как мислите, че ще се повишат цените? Моля без заяждания! Нека дискутираме конкретни сценарии!
Така е няма значение, но и аз не съм казал, че Варна ми харесва, както и да е! Какво значи "наплив за покупки"? Виждаш, че има хора викащи по улиците "купувам имоттиииии....купувамаааам" ли?
Виждам, че всички тичат по огледи и нотариуси, вместо на плаж. Където и да отида само за покупки на имоти се говори и не са само българи. Колкото и да не ви се вярва, аз съм в Созопол, и виждам с очите си какво се случва ,а не чета в социалните медии или сайтовете Хубав, лош , Созопол, в момента е притегателно място за купувачи както от БГ, така и от странство
Созопол е една миризлива чаршия ,битак пълен ,дотук с описанието на Созопол,бил е красиво място НО В МИНАЛО ВРЕМЕ !
Мафията в българия го е оправила за десетилетия напред
Нека не се обиждат хората от Сз но наистина е така! Пълна кочина е там, една улица като хората не видях без сергии с гащи, пушеща скара, гадни заведения напълно закрили гледаката към морето. Аз не бих стъпил там, дори пари да ми дадат!
Така е няма значение, но и аз не съм казал, че Варна ми харесва, както и да е! Какво значи "наплив за покупки"? Виждаш, че има хора викащи по улиците "купувам имоттиииии....купувамаааам" ли?
Ти ако вярваш на Дури!
Ей го - пероня - виж какво казват хората, дето с това се занимават там:
Руснаците разпродават имотите си на морето, а годината е нулева откъм руски туристи. Преди по това време на сезона имаше около 450 000-500 000 руски туристи и постоянно пребиваващи руснаци по българското Черноморие. Няма как липсата на руски туристи да не окаже своето влияние.
Въпреки че има ръст на цените на услугите по Черноморието, в момента те биват коригирани, защото ако продуктът стане непродаваем, това също не е добре за бизнеса.
...в Бургас нещата вървят добре, но на другите места по Черноморието не е така и хората се опитват да закрепят положението.
Направо ми се плаши окото какво се случва, аз такова нещо не съм очаквала. Не коментирам какво не ти харесва в Созопол защото и на мен Варна, изобщо не ми харесва ,а и това няма значение, разбира се. Обаче такъв наплив за покупки в Созопол, дори и руснаците не са правили. Ужас !!!
Е взех си стопкапарото в двоен размер, но какво от това. 2000 евро, много важно. Много бях харесал къщето. На мен ми отиде време 2-3 дни, изгорях бензин иди ми - дойди ми Варна - София. Бях се похвалил че вече съм в покупка...
Направо ми се плаши окото какво се случва, аз такова нещо не съм очаквала. Не коментирам какво не ти харесва в Созопол защото и на мен Варна, изобщо не ми харесва ,а и това няма значение, разбира се. Обаче такъв наплив за покупки в Созопол, дори и руснаците не са правили. Ужас !!!
Созопол е една миризлива чаршия ,битак пълен ,дотук с описанието на Созопол,бил е красиво място НО В МИНАЛО ВРЕМЕ !
Мафията в българия го е оправила за десетилетия напред
Duri, сериозно ли някой купува в сз? М7н год се наложи да мина оттам. Минах през крайбрежна някаква. Ужас. Морето не се виждаше от бараки с китайски донове, скари дет пушат върху хората, тротоарите заети от коли или сергии, ужаааасссс. Веднага се махнах, тва е пълна кочина. Аз не бих купил и на половин цена там.
И кво стана после. Обикновенно при разваляне на сделка се дължи неустойка. Още повече, че си дал капаро.....
Е взех си стопкапарото в двоен размер, но какво от това. 2000 евро, много важно. Много бях харесал къщето. На мен ми отиде време 2-3 дни, изгорях бензин иди ми - дойди ми Варна - София. Бях се похвалил че вече съм в покупка...
Коментар