Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Такава е политиката у нас на ритейлите....Ако не купиш на промо те цакат яко....На Запад промотата са с по-ниски отстъпки, но базовите цени са по-ниски....
Няма да задълбавам защо се прави и едното и другото не е това темата.
Добре че в Гоцето всички вериги без Кафлан са ни на 100-200 метра :-) Той и Кафлан не е толкова далеч де....Гоцето рулз :-)
https://www.google.com/maps/@42.6677...8192?entry=ttu
https://www.google.com/maps/@42.6675...8192?entry=ttu
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Гледаме.
Тотално си се чалнал...
Като кого пишеш сега?
Доктора ли си, албенския, кой си, че вече се обърках?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
На промо, както винаги. Все едно в УК няма промо. Ако вземем техните промо цени, Лидълчето съвсем отече.
Няма да задълбавам защо се прави и едното и другото не е това темата.
Добре че в Гоцето всички вериги без Кафлан са ни на 100-200 метра :-) Той и Кафлан не е толкова далеч де....Гоцето рулз :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Това за пералнята си го измислих , но тя е със сушилня , а едно сушене е 2-3 лева ток.....та затва се зачудих....
Младежа всъщност не е точно телефонист, а работи съпорт в софтуерна компания...толкова мисля че около или малко под 3К му плащат.... Доволен е бил спестил кеш....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз сега я прочетох...като доктора от Фиш-Фиш. И приятеля ми Маверик който е брокер ми каза същото. Сделките са намалили, но цените няма да паднат защото имаме инфлационен момент. Наемите са нагоре отпреди май месец за сравнение и то значително. Колко ще паднат в желани квартали? 5%. И то ако има предлагане. Интересно е какво ще се случи със строящите се и зеленото. От там зависи как ще тръгнат нещата.
Тотално си се чалнал...
Като кого пишеш сега?
Доктора ли си, албенския, кой си, че вече се обърках?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Аз какво казвам - най-големите отрепки на ЕС идват в София и са доволни на 2000-3000 лева в кол-центровете. Щом не пуска и пералня, представям си каква смрад е там. И това бил платежоспособният наемател на песимиста....
Нормален Европеец с образование и квалификация не би си и помислил да стъпи в тая беднотия БГ.
Младежа всъщност не е точно телефонист, а работи съпорт в софтуерна компания...толкова мисля че около или малко под 3К му плащат.... Доволен е бил спестил кеш....:-)
Коментар
-
Щото четеш само заглавия!
още в първия абзац си противоречат. Нататък няма снисъл от четене.. И приятеля ми Маверик който е брокер ми каза същото. Сделките са намалили, но цените няма да паднат защото имаме инфлационен момент. Наемите са нагоре отпреди май месец за сравнение и то значително. Колко ще паднат в желани квартали? 5%. И то ако има предлагане. Интересно е какво ще се случи със строящите се и зеленото. От там зависи как ще тръгнат нещата.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Разбира се, метни няколко къча, ще поцвилиш малко и после главата у песъка и проблеми няма. А кога погледнеш средната цена по кольовия бенчмарк - 2000 и нагоре.
Ходи гледай справки раялния пазар е навън ама ти от де да знаеш, като не излизаш от темата.
- 1 like
Коментар
-
Голямо пестене на ток е било. То само двата ПС и телефона правят повече. Климатик има ли в тоя апарт?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ок видях, че са на промо (в теско обаче не бяха), довечера ако имам време ще намина првз лидл да видя дали изобщо ги има, и дали изобщо "стават".
Същото като с имотитУ ...или там май има още 16 години промо :-) до 2039
- 1 like
Коментар
-
Голямо пестене на ток е било. То само двата ПС и телефона правят повече. Климатик има ли в тоя апарт?
Нормален Европеец с образование и квалификация не би си и помислил да стъпи в тая беднотия БГ.
Коментар
-
Щото четеш само заглавия!
още в първия абзац си противоречат. Нататък няма снисъл от четене.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
И на дъщеря ми е толкова тока, даже по-малко, щото почти не готви и не гледа телевизия. Само хладилник и лаптоп. Интересно е, че и един колега се похвали с толкова в тристаен в Банишора, ама преди да му се роди бебето. Трабва да го питам сега колко плаща.
Климатик, а пералня, сушилня?Last edited by polax; 18.07.2023, 17:32.
Коментар
-
Коментар
Коментар