Между другото, Берти не ми е отговорил на въпроса кои са тия масови еврови кредити?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнениеНа бездетник как да обясниш, че това което купуваш сега, ще остане за децата и внуците. Няма как.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да, сигурно ти звучи така - ти за подобни инвестиции не си и чувал. За Ганьо освен да вземе апартамент за синчето друга инвестиция не съществува.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Тъй като лихвените проценти по ипотечните кредити в САЩ са близо до 7%, едно предупреждение, че те могат да станат и много по-високи -
https://www.bloomberg.com/news/artic...uverify%20wall
В петък, 14 октомври 2022 г., текущият среден лихвен процент за референтната 30-годишна фиксирана ипотека е 7,17%, което се повишава с 20 базисни пункта в сравнение с това време миналата седмица.
https://www.bankrate.com/mortgages/3...ortgage-rates/
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеминимум х10 съвсем ясно си спомням как всички продадохте февруари 2020-та и на срива март месец бяхте изцяло в кеш и веднага обрахте дъната
също така си спомням как в началото на годината обявихте че заради предстоящата война и вдигането на лихвата отново минавате в кеш но не просто в кеш а в долари
Само за протокола да попитам Алтерко на 23 ли го чакаш или на 2.30И като твърдиш нещо дай някакви доказателства.
И да, Алтерко го чакам на 23 а и повече,купил съм го приблизително на текущи нива,това ми е нова позиция.
Последните 3 години да не ти казвам колко съм спечелил от акции ,че едно не споделям такава информация в анонимен форум ,едно ще те заболи главата,но срещу солидна сума мога да ти покажа и докажа
А ти колко си вътре с коптора? Точно го купи и му падна цената ,а ?
Оттам идва и нервността тиLast edited by petrg5s; 14.10.2022, 16:43.
Коментар
-
Да, сигурно ти звучи така - ти за подобни инвестиции не си и чувал. За Ганьо освен да вземе апартамент за синчето друга инвестиция не съществува.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Да да имаш десетки левове ама 2-ра година не можеш да си оправиш имота
Нема страшно като се върне койна пак над 60 ще го довършиш тоя ремонт бърза работа нямаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАми като не знаеш как да си управляваш спестяванията - тъй ще е!
Като ще ги държиш в банка и ще даваш на друг да печели от тях - със сигурност докато събереш сумата от 2017, те току виж, че нивата скочили на 2021...........
Такива са терзанията, когато финансовата грамотност опира само до "Имот" и "Влог" !Обяснявам на кавръка, че кредита не е неминуемо зло. Не помня да съм искал мнение или оценка от теб.
Нито си наясно със ситуацията ми, нито имам някакво желания да обяснявам, само ще кажа че кредита от 2017 е погасен 2018...
Айде пътувай да продаваш вафлите на някой друг. Зад моите думи стои реален човек с реално семейство.
От 3-4 ника тук, виждам само някакви мантри, подигравки, присмех, почвам да си мисля, че ако така учите студенти ли са какво са, жална им майка...
Явно имате достатъчно свободно време или сте зле мотивирани финансово... всички тия никове, не само ти кокретно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
Имате доста развито въображение, за другото не знам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Кака,
говориш леко наизуст, но явно е от ЕГН-то
когато бяха по 700-800 Кавръчето беше извън пазара по повод семейни драми, а когато тръгна за изтърбушено ЕПК или Панелка в Красната търсеха малко над 1000Е квадрата, което всеки видял обявите за 700 не беше ок да купи. Колко от тук многзнайстващите купиха панелки на 1000+Е.
Факт е, че цените качиха, но както ги пишеш са приказки от лелински вечеринки. На добрите цени на кавръчето акъла беше другаде.
Хубав ден.
Ето това му е лошото на дебненето на дъното разбираш че е било дъно когато вече е късно
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ти малоумен ли си? Отговорих ти съвсем точно, само че явно сивите ти клетки са твърде ограничени, за да схванеш. Имам широко-диверсифициран портфейл с над 8000 компании вътре от цял свят. Имам отделни акции с висок дивидент. Имам ДЦК с висока доходност на развиващи се страни. Имам инвестиция (дял) в компанията, за която работя. Имам злато. Имам койни. Имам и кеш, който въртя.
Ти какво имаш? Ипотечка? Когато я изплатиш, тогава можеш да ми говориш дали всичко при мен е тотал щета или не. Дотогава си роб на банката.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ти малоумен ли си? Отговорих ти съвсем точно, само че явно сивите ти клетки са твърде ограничени, за да схванеш. Имам широко-диверсифициран портфейл с над 8000 компании вътре от цял свят. Имам отделни акции с висок дивидент. Имам ДЦК с висока доходност на развиващи се страни. Имам инвестиция (дял) в компанията, за която работя. Имам злато. Имам койни. Имам и кеш, който въртя.
Ти какво имаш? Ипотечка? Когато я изплатиш, тогава можеш да ми говориш дали всичко при мен е тотал щета или не. Дотогава си роб на банката.
Нема страшно като се върне койна пак над 60 ще го довършиш тоя ремонт бърза работа нямаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Почти всеки един инвеститор в акции последните години е спечелил х10 в сравнение с теб.Ако изобщо си спечелил нещо с мижава ти заплатка.
Ипотеката ти не я броя,защото коптора е собственост на банката,не е твои
Увъртяли са са такива пишман инвеститори като теб ,хванати от улицата и купили кочини в гетото на Европа на баснословни цени.И то баш преди централните банки да почнат да затягат.
Да не си от тези с качените тихомълком вноски по кредита,че си така нервен? Спокойно ,едва сега започва
също така си спомням как в началото на годината обявихте че заради предстоящата война и вдигането на лихвата отново минавате в кеш но не просто в кеш а в долари
Само за протокола да попитам Алтерко на 23 ли го чакаш или на 2.30
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Кавръков, за жалост не разбра, че когато трябваше да купуваш при качващ се пазар на цена 700-800 € за кв.м. ти не го направи и сега ще купуваш при 2000 € при падащ пазар. Страшна далавера, вместо да имаш два двустайни апартамента, я купиш един ,я не го купиш и негоЛошото е ,че на теб този апартамент ти трябва за да живееш в него, та взимай се в ръце и купувай ,че и този прозорец може да се затвори преди да се е отворил още !
говориш леко наизуст, но явно е от ЕГН-то
когато бяха по 700-800 Кавръчето беше извън пазара по повод семейни драми, а когато тръгна за изтърбушено ЕПК или Панелка в Красната търсеха малко над 1000Е квадрата, което всеки видял обявите за 700 не беше ок да купи. Колко от тук многзнайстващите купиха панелки на 1000+Е.
Факт е, че цените качиха, но както ги пишеш са приказки от лелински вечеринки. На добрите цени на кавръчето акъла беше другаде.
Хубав ден.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение50% корекция няма да е никакъв реален спад, просто ще елиминира спекулата. Кофтор в София, най-бедната и мизерна столица в Европа, няма причина да струва повече от 1000-1500 Евро на кв.м.
А 1000е е реалната цена в момента,даже мисля е доста висока при тази инфраструктура и липса на държава.А при задаващата се катастрофа на НИ и няколко годишен спад всеки сам може да прецени колко още ще спаднат
Да,трудно е да се приеме истината от бившите животновъди ,сега новософиянци, след като само допреди няколко месеца са си мислили,че СФ е центъра на Вселената и ще станат милиардери ,но всъщност банките са ги направили роби до живот.
Коментар
Коментар