If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще бъде тежка ирония, защотото статистически най-вероятно ще уцелят или поне засегнат сериозно собствеността на руснаците. Нали са 200-300 000?
Че те сринаха със земята градове в източна Украйна, където 80~90% са руснаци, ти за техни имоти в бг си се закахърил. На тях хора ( и имоти) не им трябват, само територии. Ако украйна падне, ние ставаме буфер и следващия сблъсък ще е на наша територия.
Не знам, но рисковете за имотите стават все по-големи.
1.Съвсем наблизо се води кървава война, с реални бойни действия
2.Най-големият минус на имотите е, че са недвижима собственост. Ако нещо се случи, ако кофти събитията тръгнат или се разширят в посока към България, тея имоти са закотвени и не могат да бъдат преместени на друго място.
3.Светът е изправен пред нова структурна и енергийна криза, която може да продължи с години
4.Ако Путин започне да губи в Украйна може просто да дръпне шалтера на газта, петрола и ядреното гориво, и така да върне Европа в каменната ера.
5.До колкото знам 25-30% от жилищата в повечето градове са необитаеми... при някакво извънредно събитие ако собствениците им поискат да кешират...
Българина има 2 големи страха,да не настине и да не се мине.Сега като попремине еуфорията и като се усети за втория си страх гледайте какво става.
И аз тва казвам ама повишителите подскачат. Войната е най-големият риск. Един дрон прелетя половин изтощна европа и никакво пво нв реагира и никой не разбра дали е руско или украинско. Ами акп вместо дрон, няколко ракети (уж заблудени от реб) се забият някъде по черноморието?
Ще бъде тежка ирония, защотото статистически най-вероятно ще уцелят или поне засегнат сериозно собствеността на руснаците. Нали са 200-300 000?
И аз тва казвам ама повишителите подскачат. Войната е най-големият риск. Един дрон прелетя половин изтощна европа и никакво пво нв реагира и никой не разбра дали е руско или украинско. Ами акп вместо дрон, няколко ракети (уж заблудени от реб) се забият някъде по черноморието?
прекомерно се филмирате
заплахата е криза + лихви + да стоят празни, а някой да чака доходи...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
2.Най-големият минус на имотите е, че са недвижима собственост. Ако нещо се случи, ако кофти събитията тръгнат или се разширят в посока към България, тея имоти са закотвени и не могат да бъдат преместени на друго място.
3.Светът е изправен пред нова структурна и енергийна криза, която може да продължи с години
4.Ако Путин започне да губи в Украйна може просто да дръпне шалтера на газта, петрола и ядреното гориво, и така да върне Европа в каменната ера.
5.До колкото знам 25-30% от жилищата в повечето градове са необитаеми... при някакво извънредно събитие ако собствениците им поискат да кешират...
Само руските имоти са около 200 000 ~300 000. От тях 100 000 да излязат на пазара това ще срине пазара. Останалите ако излязат на пазара на наеми ще предизвика цунами. В момента мои комшии от ру се опитват да дадат под наем, но няма квартиранти.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
По курортите ще е апокалипсис. Нали във форума това искат - да чакат още малко, скоро ще са без пари. Е, ще има яка такса поддръка, не можете да изберете интернет и кабелна, но няма пълно щастие.
То и сега е паника, понеже не могат да събират такса подръжка. Някои комплекси са 90% на руснаци, които ме могат да си платят таксите и вече 3 ти месеь са в просрочие. Казали на фирмите, отдайте ги под наем и взимайте и приспадайте за подръжка, но няма наематели, дори в сезона. Част от комлексите ще останат без подръжка и зимата ще бъдат разграбени.
Бай Пешето ни липсва по тази конкретна тема, но едва ли някой се съмнява че инсталацията няма да издържи. Интересно ми е и на микро ниво / блокове / как ще издържат инсталациите, особено старите , но и новите ако тук таме е спестено нещо по тях....
Мисля , че целта е Софийската Топлофикация да мине на мазут / еко меко у лево/ и със спестеният газ от нея да крепят индустрията. Не знам обаче откъде ще вземат мазута, че и това може да се окаже проблем.
Мисля че на всички е ясно, че Киро инфлацията се оака пак изпълнявайки тестови посолствени заповеди....Нужно беше първо да напълнят хранилището преди да се правят на мъже пред Газпром.
Интересен е и въпросът какво ще се случи като след година или макс 2 ядреното гориво започне да привършва и няма части и поддръжка от Русия / стана ясно, че не може да се използва изцяло друго гориво, а само частично/
Тогава ще е сеира - нема газ, нема нафта от Лукойл, нема и еФтин ток.... Ще е нужна промяна :-) Добре че на село имам дръвца за зимата....:-)
Ба и за войната знаеха мн добре. 2021 агенти на цру са били в маскава и след завръщането си казали, че ще има война. Биден няколко пъти каза, че ще има война. Всичко е по план. Разбра ли са се. Само ме притеснява за бг кво са се разбрали. Да не е като 44 год.
На тези обобщени справки нещо им нямам вяра. При липсата на контрол за публикациите, изобщо не е ясно подобна промяна какво означава.
Само руските имоти са около 200 000 ~300 000. От тях 100 000 да излязат на пазара това ще срине пазара. Останалите ако излязат на пазара на наеми ще предизвика цунами. В момента мои комшии от ру се опитват да дадат под наем, но няма квартиранти.
По курортите ще е апокалипсис. Нали във форума това искат - да чакат още малко, скоро ще са без пари. Е, ще има яка такса поддръка, не можете да изберете интернет и кабелна, но няма пълно щастие.
По принцип си прав, но трябва да отбележим, че се надяваха да се възстановят веригите на доставки след ковида, не се предвиждаха нови ковид вълни, а още по- малко се предвиждаше войната в Украйна, която вдигна цените на енергоносителите и е основна причина за инфлацията в Европа.
Ба и за войната знаеха мн добре. 2021 агенти на цру са били в маскава и след завръщането си казали, че ще има война. Биден няколко пъти каза, че ще има война. Всичко е по план. Разбра ли са се. Само ме притеснява за бг кво са се разбрали. Да не е като 44 год.
Коментар