Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Тука на Кавръка трябва да му се напмни че лихвите в англия от декември миналата година почнаха да ги качват от нулата до 0.25% и това беше при 5.1% инфлация. И така ги вдигаха досега лихвите почти всеки месец. И ето 8 месеца по късно жилищата продължават да поскъпват.
Сега по тая формула как в България с отрицателните лихви и продължаващи облекчения с 20% инфлация чакаме някакво подобие на срив? Напротив който и разумен човек да го гледа това нещо трябва да навътри сичкия кеш в имоти. Нй много се надяваме да дигнат до -0.50% от ецбто сега!!! Единствената алтернатива е масова демострация във франкфурт. Ама като гледам цените на самолетите май и за билетче за метрото до БНБ няма да ти стига шумата до тогава.Last edited by bulgarian lev; 19.07.2022, 00:58.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнениеСинхронизираното увеличение на ценит навсякъде, без значение дали са панелни апартаменти, ваканционни имоти, малки или големи градове, е сигурен признак на забранената дума с "Б". Особено ако наистина има такива случки като описаната във Варна - да купуват с идеята за бърза препродажба при все това, че продавачът дължи данък.
Коментар
-
Срив ще има скоро, в момента има спад с 30% на сделките, тва по думите на брокерастите, реално може би и повече. Няма кой вече да налива пара в имот с цел спасяне на кеша. Свърши тая, който купи сега ще има да чака поне 7-8 год за да излезе на 0. Който е на зор ще купува, но "инвестицията" в имот умря!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеБританските жилищни цени достигнаха нов рекорд за шести пореден месец:: Investor.bg
Днес там, а утре...? Жалкооо, някой тъкмо събра, пардон измами работодателя си, а то парите взеха, че се обезцениха. За парите изкарани чрез измама народната мъдрост казва: Отдето дошло - там отишло.
Сега по тая формула как в България с отрицателните лихви и продължаващи облекчения с 20% инфлация чакаме някакво подобие на срив? Напротив който и разумен човек да го гледа това нещо трябва да навътри сичкия кеш в имоти. Нй много се надяваме да дигнат до -0.50% от ецбто сега!!! Единствената алтернатива е масова демострация във франкфурт. Ама като гледам цените на самолетите май и за билетче за метрото до БНБ няма да ти стига шумата до тогава.Last edited by 20000леваЗАПЛАТА; 19.07.2022, 00:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Сега, към модераторите: Ето аз не съм се обърнал към никого конкретно, но ето че най-големия шушляк в темата който я обърна на личен блог пак подклажда и провокира полемика. Още отсега мога да ви кажа, че бан ще получа аз, въпреки, че зададох въпроси на модератора keep_calm на които така и не получих отговор.
Потребители, които ползват форума изключително за заяждания рано или късно получават бан. Форумът не е място за избиване на комплекси или забавление с тролене.
- 1 like
Коментар
-
Британските жилищни цени достигнаха нов рекорд за шести пореден месец:: Investor.bg
Днес там, а утре...? Жалкооо, някой тъкмо събра, пардон измами работодателя си, а то парите взеха, че се обезцениха. За парите изкарани чрез измама народната мъдрост казва: Отдето дошло - там отишло.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеОх, гледам ,че пак се е започнало с няма човек, няма проблем, а ? Пък ,че точно този човек казваше на Кавръков, че имотите ще поскъпват и така стана ама на никого не му пука освен на загубилите които тотално го намразиха ! Вместо да го плюете да го бяхте чели по-внимателно нямаше да загубите толкова пари и време. Не разбирам и да спре да пише тук цените на имотите ще паднат ли, ами няма за жалост !
Не знаете какви цени стигнаха имотите в Созопол и затова си мислите, че в София, ей сега след някой и друг месец и цените ще са 50 % надолу, е да ви кажа няма да паднат ,нито толкова, нито осезаемо дори
Колко просТ трябва да е някой за да вярва, че ще му вдигат доходите и ще му свалят цените на имотите??? Колко просТ трябва да е е някой индивид да си мисли, че цените на всички имоти ще падат, само на тези у Карлово не??? Душата му е бедна, бедна, бедна... Ние си хортуваме за картини, 4-ти, 5-ти, 6-ти имоти, а душата бедна гледа ФЕД и Лагард, зер те ще му помогнат да си купи мечтаното ЕПК-кофторче в Красна Поляна... Ненормална работа. Кольо стана за посмешище в темата, кой ли не погреба, то революции, то секвестирания, то не беше Ковид, то не вдигна 3-та световна война...
А цените все така напредват.... Аз преди 2 седмици направих сделка и ако рекъл господ след 2 седмици пак...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Синхронизираното увеличение на ценит навсякъде, без значение дали са панелни апартаменти, ваканционни имоти, малки или големи градове, е сигурен признак на забранената дума с "Б". Особено ако наистина има такива случки като описаната във Варна - да купуват с идеята за бърза препродажба при все това, че продавачът дължи данък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
То се случва пред очите ти бре, ти си гастар и се озърташ като плъх в трициНормалната емиграция купуваме евтино на нормални локации - те ти на бяло море, те ти на червено.
. Но...купи там, ще има къде да се печеш. И 13€ там не мож докара наем.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нема и да ги смъкнат. Ноо... у чеканьето е истината! След 6-12 месеца ще започне следващият цикъл на чеканье :-) И ние искрено се надяваме гастарбайтерите и некупилите някога да си купят евтини имоти, но за съжаление, няма никакви изгледи това да се случи.Нормалната емиграция купуваме евтино на нормални локации - те ти на бяло море, те ти на червено.
Коментар
-
Кольо, не съм ти аз виновен, че ще си останеш доживот в детската стая. Защо се заяждаш? За ме накараш и провокираш да ти отговоря по начин, заради който модераторите да ми наложат бан ли?
====================================
Сега, към модераторите: Ето аз не съм се обърнал към никого конкретно, но ето че най-големия шушляк в темата който я обърна на личен блог пак подклажда и провокира полемика. Още отсега мога да ви кажа, че бан ще получа аз, въпреки, че зададох въпроси на модератора keep_calm на които така и не получих отговор.
- 1 like
Коментар
-
Ох, гледам ,че пак се е започнало с няма човек, няма проблем, а ? Пък ,че точно този човек казваше на Кавръков, че имотите ще поскъпват и така стана ама на никого не му пука освен на загубилите които тотално го намразиха ! Вместо да го плюете да го бяхте чели по-внимателно нямаше да загубите толкова пари и време. Не разбирам и да спре да пише тук цените на имотите ще паднат ли, ами няма за жалост !
Не знаете какви цени стигнаха имотите в Созопол и затова си мислите, че в София, ей сега след някой и друг месец и цените ще са 50 % надолу, е да ви кажа няма да паднат ,нито толкова, нито осезаемо дори
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
В сравнение с инфлацията от 17% заплатите са намалели като покупателна възможност. Няма как да е вярно което пишеш.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар