Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз съм по закачките
бой само в краен случай
втори или трети път го споменаваш а аз не си го спомням
но ти много ме дразнеше и малко прекалявах
да, прецених после, че не си ми направил нищо
и последно, откъде можеше да знаеш, че не съм някой глиган
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Измисли си ти бе мишок , стига лала и се закача. Помниш едно време те каних учтиво да те ступам , но не пожела,раздаваше го много отворен , като някои други узъри тука, поне от позиция на времето , осъзна ли къФ палячо беше?
бой само в краен случай
втори или трети път го споменаваш а аз не си го спомням
но ти много ме дразнеше и малко прекалявах
да, прецених после, че не си ми направил нищо
и последно, откъде можеше да знаеш, че не съм някой глиганпрепоръка е
Коментар
� -
Жонка , това е като събирането на капачки! Знаеш ли колко деца заминават,щото родителите нямат пари?! Ходил ли си някога в онкология някаква, положението е мамата си джаса!!!
ПП Мъж на място не е човек който е дал 1001лв бе Жонка , тва е мъж с нЕкакви пари. Мъж на място е първо като каже нещо да се прави , второ да не обижда сульо и пульо в някакъв форум ,да не говорим за народ ,родина и прочие трето и натам...... и да ти кажа няма да ме разбереш.
ПП Ползата от тоя форум е спорна ако говорим за тематика и предназначение. Тука се избиват всякакви комплекси и се проектират всякакви дефицити! Ползата е като при пълнене на бездънната яма,никаква.
И дарението не е бездънна яма. Важен е примерът и е важно не ти или аз да дадем по 1000, а масата да даде по 2 лева. Да има масова солидарност сред хората и масова нетърпимост към крадците, измамниците, тези дето хвърлят боклуци, тези дето убиват жестоко животни и пр. Тогава може и да има шанс за България. Дотогава няма шанс, независимо дали отделни единици живеят добре.
А форумът е място за чесане на езици и избиване на комплекси, отдавна темата не е сериозно разисквана и вече изобщо не гледам на нея като на нещо смислено. Затова и често говоря глупости, но ти го правиш също, както и всички останали го правим. Важното е да бъдем толерантни един с друг, да си помагаме, да си протягаме ръка при нужда и да не толерираме по никакъв начин безобразията, които се случват наоколо. Останалото са едни драсканици.
Жив и здрав да си!Last edited by ejonny2376; 22.03.2024, 19:57.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Видях го. И часът съвпада, сумата също. Достойна постъпка. Поздравления!
Значи все пак доказа, че си мъж на място.
Съжалявам ако съм те обидил с нещо, оттук нататък имаш уважението ми, независимо от различните ни мнения по някои въпроси.
Призовавам и останалите хора с възможности да се включат, да има поне някаква полза от този форум.
браво!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Видях го. И часът съвпада, сумата също. Достойна постъпка. Поздравления!
Съжалявам ако съм те обидил с нещо, оттук нататък имаш уважението ми, независимо от различните ни мнения по някои въпроси.
Призовавам и останалите хора с възможности да се включат, да има поне някаква полза от този форум.
ПП Мъж на място не е човек който е дал 1001лв бе Жонка , тва е мъж с нЕкакви пари. Мъж на място е първо като каже нещо да се прави , второ да не обижда сульо и пульо в някакъв форум ,да не говорим за народ ,родина и прочие трето и натам...... и да ти кажа няма да ме разбереш.
ПП Ползата от тоя форум е спорна ако говорим за тематика и предназначение. Тука се избиват всякакви комплекси и се проектират всякакви дефицити! Ползата е като при пълнене на бездънната яма,никаква.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеДруго детенце си избрах обаче! Жонка има още поне 10к деца на същия хал. Ако искаш да им помогнеш , първо , почни да плащаш данъци тука , второ спри да лалаш глупости и трето ,научи се ,че родина и държава не са едно и също нещо! [ATTACH=CONFIG]n4168344[/ATTACH]22.03.2024 18:58 1 001.00 FOUNDATION P.ANDREEV +359889560925100
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеДруго детенце си избрах обаче! Жонка има още поне 10к деца на същия хал. Ако искаш да им помогнеш , първо , почни да плащаш данъци тука , второ спри да лалаш глупости и трето ,научи се ,че родина и държава не са едно и също нещо!22.03.2024 18:58 1 001.00 FOUNDATION P.ANDREEV +359889560925100
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
то се видя кой лала..
айде в игнора.
Коментар
� -
не знам какъв повод имаш
ако трябва измисли си някакъв
никой няма да проверява
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Мисля, че само с чакането ще си останеш.Друго детенце си избрах обаче! Жонка има още поне 10к деца на същия хал. Ако искаш да им помогнеш , първо , почни да плащаш данъци тука , второ спри да лалаш глупости и трето ,научи се ,че родина и държава не са едно и също нещо!22.03.2024 18:58 1 001.00 FOUNDATION P.ANDREEV +359889560925100 Last edited by pa4anga; 22.03.2024, 19:09.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
нямам още нещо конкретно.
проверявал съм алианц и цкб, но ми дават стандартни условия
а аз не обичам така
- 1 like
Коментар
� -
След като отговарям на съобщение със въпросният текст ,явно да съм прочел. КъФ е повода аз да ви водя нЕкъде?!
Берти , стига лалал , нещо нЯкъде много те е засърбяло явно. Една проста справка показва ,колко ,си голЕм и най вече Разбиращ , ама само на думи . Приход разход , нула на нула .Нямам помече коментар към твоята особа!
ако трябва измисли си някакъв
никой няма да проверява
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
След като отговарям на съобщение със въпросният текст ,явно да съм прочел. КъФ е повода аз да ви водя нЕкъде?!
Берти , стига лалал , нещо нЯкъде много те е засърбяло явно. Една проста справка показва ,колко ,си голЕм и най вече Разбиращ , ама само на думи . Приход разход , нула на нула .Нямам помече коментар към твоята особа!
айде в игнора.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
�
Коментар