Първоначално изпратено от ratten
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнение
Що бе, той тези пари ги прави без да си мърда пръста с многомилионния портфейл.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Направо се поболях - от желание да купя "дом" от сроител-перач на пари, на първа линия на бул. България....
Коментар
-
С какво квартира в Лондон е по-нисък стандарт от 100 квадрата имот-боклук насред някаво сметище в ? Самият факт, че живеш в световна столица като Лондон е достатъчен.
Иначе за централната банка нямам идея. В инвестмънт бенкинга прилично VP под 200к с бонусите едва ли има . Това са нива, за които БГ-надутковците от Софтуни могат само да мечтаят.
Всичко това преди данъци, а данъците след 50к всичко се облага с 40%, а после и 45%.
Експерт с 10к нето в България има съпоставим take home pay като финансовия сектор в Лондон
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Нож с две остриета. Хубаво е, че дори не трябва да си толкова квалифициран и можещ за да имаш прилична работа. Аз също много се впечатлявам какви тъпи парчета правят по 5-6 бона, но факт. Лошото е, че ЛИПСВА всякаква възможност за наистина квалифициран труд. Може би в IT сферата да има нещо, но няма предприятия изискващи интелектуален труд на световно ниво - никакви!
- 1 like
Коментар
-
И кои са "квалифицираните" специално пък в БГ? Такива лично се убедих как напълно липсват, затова и изнесохме почти всичко от БГ. Моя грешка беше тогава, че се захванах с тази пропаднала държава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
И с квалифициран и с неквалифициран труд ще водиш по-добър стандарт на живот отколкото в еквивалентен труд в Лондон. Имах колеги в английската централна банка дето наближаваха 40те и деляха квартири с други
За континентална Европа не знам как са нещата. Тук разносвач на пици и таксиджия може да живее сам и да се храни добре. В югоизточна англия е немислимо.
Иначе за централната банка нямам идея. В инвестмънт бенкинга прилично VP под 200к с бонусите едва ли има . Това са нива, за които БГ-надутковците от Софтуни могат само да мечтаят.Last edited by X_Y; 06.03.2024, 18:50.
Коментар
-
Сам си противоречиш за пореден пътLast edited by X_Y; 06.03.2024, 18:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
И що да не пишем в темата, за да не се разбере резилът на тухладжиите ли, а?
Набили стотици хиляди евра в маломерки с мижава годишна доходност...
- 1 like
Коментар
-
За неграмотните сигурно няма хляб.
Неквалифицираният труд е ниско платен в България, факт. С работа в чужбина може да се изкара сигурно в пъти повече за същата работа.
Но за квалифицираните хора нещата не стоят така.
Но всеки усеща нещата спрямо своя опит
За континентална Европа не знам как са нещата. Тук разносвач на пици и таксиджия може да живее сам и да се храни добре. В югоизточна англия е немислимо.
- 1 like
Коментар
-
Вярвай каквото си искаш, в момента съм с 4500 Евра над нивото от Понеделник вечер, хахаха.
Знаеш ли, за да се изкефиш, приеми че съм на 98% загуба, така портфейлът ми ще бъде колкото годишната ти заплатка на ИТ-слуга в БГ (само ако си шефче обаче - иначе по-скоро на 3 годишни)..
Сам си противоречиш за пореден път
Last edited by X_Y; 06.03.2024, 18:52.
- 1 like
Коментар
-
Отновно доказваш, че не знаеш за какво говориш.
Основните индекси все още не са се въстановили от вчерашните спадове и не са достигнали нивата от понеделник.
Знаеш ли, за да се изкефиш, приеми че съм на 98% загуба, така портфейлът ми ще бъде колкото годишната ти заплатка на ИТ-слуга в БГ (само ако си шефче обаче - иначе по-скоро на 3 годишни)..
Коментар
-
Икономиката на Германия е в тежко положение - "Deutsche Wirtschaft wie gelähmt"
Das Ifo-Institut blickt deutlich skeptischer auf die deutsche Konjunktur. Das Bruttoinlandsprodukt (BIP) werde 2024 nur um magere 0,2 Prozent zulegen und damit weniger als noch im Januar mit einem Plus von 0,7 Prozent erwartet, teilten die Münchner Forscher mit. "Die deutsche Wirtschaft ist wie gelähmt", hieß es. "Unter Unternehmen und Haushalten ist die Stimmung schlecht und die Unsicherheit hoch."
https://www.n-tv.de/wirtschaft/der_b...e24785264.html
- 1 like
Коментар
Коментар