Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
то ако имаше жени, по-добре щяха да свършат работата.
никакви понижители не са това, нашите.
на наследства ще ми чакат
ами ценитИ? кой ще ги бута!??
я гледай архитекта в златната тема какво прави
ей такъв човек ни трябва на нас за имотиту
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Няма жени понижители! И аз не съм срещал. Има прагматични жени, когато не могат сами не купуват, чакат некой бибитко да купи, но те немат смелостта, и после чакат да унаследят за да имат, ама вече па каки нема. Нищо, такъв е живота.
никакви понижители не са това, нашите.
на наследства ще ми чакат
ами ценитИ? кой ще ги бута!??
я гледай архитекта в златната тема какво прави
ей такъв човек ни трябва на нас за имотитупрепоръка е
Коментар
-
China Property Woes Deepen With Vanke Slump, Country Garden Halt- Country Garden expects to miss March 31 earnings deadline
- Vanke shares tumble after result missed analysts’ estimates
Country Garden Holdings Co., once the nation’s top residential builder by sales, made a surprise announcement late Thursday that it will miss a deadline for reporting annual results, saying it needs more information. China Vanke Co., at one time the largest listed developer, said net profit tumbled 46% last year, the biggest drop since its 1991 listing.
https://www.bloomberg.com/news/artic...omepage-europe
Коментар
-
Няма жени понижители! И аз не съм срещал. Има прагматични жени, когато не могат сами не купуват, чакат некой бибитко да купи, но те немат смелостта, и после чакат да унаследят за да имат, ама вече па каки нема. Нищо, такъв е живота.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЕ, въпроса тогава е КОГАААА????
Докога ще отлагаме спада? Докога? Коси, прошарени и алармираща простата при мъжете-понижители, пресъхнал кладенец при жените понижители, упссс, жени понижители на имоти, не съм срещал, извинявам се на дамското съсловие, много по-мъдрата част от човечеството.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеЛихвите по жилищните и потребителските заеми намаляват през февруари
При кредитите за бизнеса средната лихва на заемите над 1 млн. евро се вдига на годишна и на месечна база, отчита БНБ
никоя новина не е добра за понижителите от стаите с играчки и квартиритеа шибаните мошеници продават на чертеж на 1900€. Тва на кво прилича.
Last edited by bulgarian lev; 29.03.2024, 01:49.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Даже един фрости се хвали, че обитава детска стая, ама не пише, ако имал женска, тя къде се вписва? Мъжка ли е намерил този лирически герой на пониженията, хахахахахаТати се не меша, тя мама щом е казала тва ше е.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Сто акции, но от един дол дренки. Колега, нали и аз вкарвам в ETF-фи. Що ми подценяваш финансовата култура, да не би да не съм се запознал с профила им? Обвързани са....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ми те и помощ да оправят булките може да искат. С гнездата и къщичките по птичи модел, за което Ратко е абсолютно прав не ги бива. А това са природни закони. Женската търси сигурност да отгледа поколението си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Хахахахахахахахаха, вярно!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
няма, няма и да има.
при много от птичите видове, преди избор на партньор,
мъжкия сам прави гнездо и после го демонстрира на женската
хареса ли му, разпределението и изложението - има сватба
а нашите симпатяги, какво ще покажат
гнездото на баба си, в което живеят и родителите им
и като чуе женската още първата нощ
-фростчо, джонка, спиш ли мама!??
смятай
Коментар
-
Замисли ли се и ти, че жена-понижител на цените на имотите, просто няма, само гейове-кондореси, яндокси, беърфокси и ортодокси, всичката гилдия е унисекс!
Да не говорим, че най-активните бяха през 21-ва година! Оттогава цените удвоиха! Полуидиотите, които ми се подиграваха за тогавашната ми покупка, окапаха, а през този период изплатих почти 2/3 от кредита и налях в сума ти други активи, като само кеша си ми стои на 60% от остатъка!!!
при много от птичите видове, преди избор на партньор,
мъжкия сам прави гнездо и после го демонстрира на женската
хареса ли му разпределението и изложението - има сватба
а нашите симпатяги, какво ще покажат
гнездото на баба си, в което живеят и родителите им
и като чуе женската още първата нощ
-фростчо, джонка, спиш ли мама!??
смятайLast edited by ratten; 28.03.2024, 22:42.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
еми няма кой да клати цените, като на коча дисагите
яндоксчо-ортодоксчо-кондорекса беше много активна и ги люлееше та пращяха
но сега са останали само едни неинициативни и пасивни понижители
които надават по някой красък и бързо се сгушват под родопското одеало
Да не говорим, че най-активните бяха през 21-ва година! Оттогава цените удвоиха! Полуидиотите, които ми се подиграваха за тогавашната ми покупка, окапаха, а през този период изплатих почти 2/3 от кредита и налях в сума ти други активи, като само кеша си ми стои на 60% от остатъка!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЕ, въпроса тогава е КОГАААА????
Докога ще отлагаме спада? Докога? Коси, прошарени и алармираща простата при мъжете-понижители, пресъхнал кладенец при жените понижители, упссс, жени понижители на имоти, не съм срещал, извинявам се на дамското съсловие, много по-мъдрата част от човечеството.
яндоксчо-ортодоксчо-кондорекса беше много активна и ги люлееше та пращяха
но сега са останали само едни неинициативни и пасивни понижители
които надават по някой красък и бързо се сгушват под родопското одеалопрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар