Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Какви ужасни глупости се изписват тук…
Положението от 10 години е едно и също. Цените не падат, който има имот и умее да го управлява печели от него, а всички останали твърдят, че срива ей сега ще настъпи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Абсолютно всичко свързано със заплати, ИТ сектор, колко добре се живеело в София и подобните лакърдии, които сееш от вчера.
Най-малкото, ако беше дори малка част истина от това което казваш, цяла Еропа щеше да се е изсипала да живее в София, на софийска заплата.
На последно място по БВП в Европа, на първо място по корупция, здравеопазване и образование на ниво бананова република. Обезлюдяване и циганизация със страшни темпове. Едни от най-високите цени на храни в Европа при безобразно качество на всички стоки и услуги. Безобразен хаос и беззаконие във всички сфери. Най-мръсна и неподдържана градска среда. Озлобено, необразовано, неграмотно население. Това е България в момента.
ПС: До Берти: Сори че пак говоря така, просто ме дразнят разни брокерази като този, които пишат само небивалици.
Ама има и нещо друго: живял въм в няколко страни и смея да кажа напълно интегриран, но винаги най-готините хора, които съм познавал са били българи. Просто са малък остров в тъмен океан.
Затова аз си харесвам тук, все пак.
- 1 like
Коментар
-
След разговор с голям инвеститор с множество проекти в СФ (ще остане анонимен):
- виждат голямо търсене към техните проекти и имат добри очаквания близките години
- Смятат, че няма да спадне търсенето тъй като доходите се увеличават (както знаем по статистика около 15% за Q4). Нито очакват спад на цените.
- Смятат, че кризата вече е отминала (подразбирам, че става дума за кризата с големите цени на материалите - гледайки от тяхната камбанария; не за общата икономическа обстановка).
- Коментирахме и инерционния ефект заради продажбите на зелено, който се наблюдава в броя изповядани сделки (статистиката в новото строителство сега е силно пропорционална на броя проекти започнали преди 2-3 години)
Предавам обективно, тъй като ми се стори от интерес конкретната гледна точка от хора силно активни в бранша. Нека започне плюенето.Last edited by direkto4eto2; 07.03.2024, 13:39.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Аз ставам вече повишител. Нулеви лихви искам. Тъкмо ще ми скочи портфейлчето. Даже и обмислям да ипотекирам всичкото имот на ДС-то и да сложа парата в Тех-акции и койни. Ще промотирам и Фиш-Фиш-а като топ дестинация вече.
До там ли опря за да си купиш 0.1 биткойн?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Ми, ще те разочаровам - 2К месечно си влизат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеИпотечен кредит, потребителски кредит, депозит - най-добрите предложения за март 2024 (moitepari.bg)
2,40% лихва и през 2024та се очакват само 3 намаления на лихвите Икономисти вече очакват само три намаления на лихвите от ЕЦБ през 2024 г. (moitepari.bg)
===2049===
Докога?!!! ПиснА ми да чекам!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеИпотечен кредит, потребителски кредит, депозит - най-добрите предложения за март 2024 (moitepari.bg)
2,40% лихва и през 2024та се очакват само 3 намаления на лихвите Икономисти вече очакват само три намаления на лихвите от ЕЦБ през 2024 г. (moitepari.bg)
===2049===
икономиката всеки момент ще сгъне чадъра
и ще и се скъса ластика на банскитепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Намаляват обявите за работа
Търсят с 33% по-малко програмисти
https://trud.bg/%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D...5953790302862/
Коментар
-
02:00 EUR German Factory Orders (MoM) (Jan) -11.3% -6.0% 12.0% 41 min GBP Mortgage Rate (GBP) 7.96% 08:15 EUR ECB Interest Rate Decision (Mar) 4.50% 4.50%
ИДЕ, ИДЕ...
Коментар
-
Ипотечен кредит, потребителски кредит, депозит - най-добрите предложения за март 2024 (moitepari.bg)
===2049===
Коментар
-
Войници и медици, инвестират получените пари от фронта, в имоти в Украйна ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Дори и във война? Амааа... Как така?!!! Тия не са ли чували за ценни книжа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеПрекомерните спестявания са опасни за Китай
Пекин трябва да посегне към радикални решения за справяне с тях
днес в далечен китай, утре....
преди време ги лекуваха със срив на китайските акции.. сега имотите се клатят.Last edited by bertram; 07.03.2024, 12:13.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнениеПърво, че са само около 80 отговора и второ, че всеки може да пиша каквото си иска.
но дори и да вярваш на данните, махни от списъка хората с до 3-4 години опит, които са най-вероятно студенти и виж пак каква е картината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнениеПърво, че са само около 80 отговора и второ, че всеки може да пиша каквото си иска.
но дори и да вярваш на данните, махни от списъка хората с до 3-4 години опит, които са най-вероятно студенти и виж пак каква е картината.
- 1 like
Коментар
Коментар