IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кръчма "Виртуалната кръчма"

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Одеалото ще е нужно все пак!

Коментар

• Импе,ще отровиш момичето. Смърфи следвай моята рецепта и не променяй дозата. Може и да ти се вижда трудно, но ЗДРАВЕТО ПРЕДИ ВСИЧКО. Сега не се бави,а започвай. Напомням-пиеш, лягаш,оздравяваш.

Коментар

• Та като махнахме одеялото, що да харчим уискито за лечение? Я направо с гроздова !
        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Към рецептата на Ход-ов, бих добавил и някой пич под одеалото!!! Мъжете знаят защо!!!

Коментар

• Ха-ха

Пепи е най-практичен ))

Благодаря за съветите :-)
            Много ми беше приятно, сега отивам да си лягам :-)
            Лека нощ :-)

Коментар

• А на всички препоръчвам профилактично мухлясал хляб три пъти седмично от сега до средата на април.
              Не се нервете - не е гаден на вкус, само малко нагарча.
              Чесън тоже става.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Смърфи, според мен може и цялата без одеялото :-)

Коментар

• Горката Смърфиетка болничка... :-(
                  Смърфиетке - купи си от аптеката една бутилчичка Шведска горчивка и си я къркай, комбинирай с Доксициклин, водушка, чай от подбел и лайка, аспирин и витамин С. Може и Фервекс, но тогава трябва да ограничиш горчивката и да откажеш спиртът.
                  В случаят говоря не като инвеститор, а като медицинско лице.

Пепи, как може да се влачиш две седмици с някакъв кирлив грип? Това е извратено !!! Аз и на най-свирепият азиатски щам не му давам повече от 48 часа. Виж рецептата ми по-горе, да.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Еее, ход

много сложна рецепта!

А може ли одеалото да не е от шотландска вълна? И да изпия само половината бутилка уиски? ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                      Е-ееее друго си е в познати води да плува човек, и аз втора седмига съм грипав, ама съчветавайки хумана и народна медицина съм на финалаааааа. :-)
                      Без пиячка? Странно!

Коментар

• Първоначално изпратено от ход
                        Една шотландска рецепта против грип. Вземаш едно одеало от шотландска вълна и една бутилка шотландско уиски, изпиваш уискито и се завиваш с одеалото. Лесно е.
                        Mnogo qko

Коментар

• Е-ееее друго си е в познати води да плува човек, и аз втора седмига съм грипав, ама съчветавайки хумана и народна медицина съм на финалаааааа. :-)

Коментар

• Една шотландска рецепта против грип. Вземаш едно одеало от шотландска вълна и една бутилка шотландско уиски, изпиваш уискито и се завиваш с одеалото. Лесно е.

Коментар

• А, виж комапнията тук започва да става все по-класна.
                              Я аз да почерпя дамите по едно, че да се сещат по-често да се отбиват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                                Абе, не ви ли липсват Смърфиета, Симона и......... в последно време остана само ЕДНА сини(тя), все класни дами, къде сте кажете нещо, липсвате ни !
                                Пепи, привет :-)

Вчера и днес минавайки покрай кръчмата забелязах че има доста хора и купона е на ниво, но не ми беше добре и не ми се влизаше. Но като се преборя с грипа ще се присъединя към вас. :-)

Весело изкарване и ... наздраве!

Коментар

Working...
                                X